- 29 Şubat 2012
- 10.715
- 19.799
- 598
1-3 ler yine iyi yenidoğanlar daha minnak. Ama kızımda hep 1-3 almıştım takımları içinde kaybolmuştu. Varsın 2 3 hafta giysin yeter ki içinde kaybolmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-3 ler yine iyi yenidoğanlar daha minnak. Ama kızımda hep 1-3 almıştım takımları içinde kaybolmuştu. Varsın 2 3 hafta giysin yeter ki içinde kaybolmasın![]()
Benimki suratinii göstermedi gene insallah seninki güzel bi poz verir. Güzel haberlerle gel insallah.Tamam kuzum ona dikkat edicemsende bebisini gorcekmissin inşallah güzel haberlerle güzel pozlarla gel
yarında benm kontrolüm var bakalm
Ilk melekli tulum un markasi ne acaba ? Int flansa lin var mi:))Ay kızlar bebişlerimiz Ramazan’ın bereketiyle gelecekler inş, bende Haziran’a kadar uzun giyer herhalde diye hep penye uzun kollu düşünüyorum 0-3ay arası alacağım şimdilik iki şey aldım 0-3aldım bakıp bakıp ay çok mu küçük ya diyorumdeğildir herhalde içindede kaybolmasın yaaa
hastane çıkışı almadım onun yerine bu ekru tulumu aldım
birde bu 2-4 takım aldım hm den
![]()
İnstadan cnm o 99tl aldım şu sayfa çok şık şeyler varIlk melekli tulum un markasi ne acaba ? Int flansa lin var mi:))
Cok guzelmis,bende bakayim sayfaya tesekkurlerİnstadan cnm o 99tl aldım şu sayfa çok şık şeyler var![]()
Ayyy canım ben de aynı sayfadan 8 lisini aldimAy kızlar bebişlerimiz Ramazan’ın bereketiyle gelecekler inş, bende Haziran’a kadar uzun giyer herhalde diye hep penye uzun kollu düşünüyorum 0-3ay arası alacağım şimdilik iki şey aldım 0-3aldım bakıp bakıp ay çok mu küçük ya diyorumdeğildir herhalde içindede kaybolmasın yaaa
hastane çıkışı almadım onun yerine bu ekru tulumu aldım
birde bu 2-4 takım aldım hm den
![]()
Aminnn inşşş , ay kullanan birinden duymak çok güzel ya bende 8li mi 5li mi yoksa tek bu tulum mu kararsız kaldım aslında yaAyyy canım ben de aynı sayfadan 8 lisini aldimmarkası harika kızımda da kullanmıştım. Sağlıkla içlerini doldursunlar inşallah
![]()
Ben de 5 li 8 li arasında kalmıştım ama battaniye tulumuyla takimi olsun istedim, bir büyük set bir de küçük almayı planlıyordum. Bu tam gönlüme göre bir model oldu sade ve şık.Aminnn inşşş , ay kullanan birinden duymak çok güzel ya bende 8li mi 5li mi yoksa tek bu tulum mu kararsız kaldım aslında ya8lide fark battaniye ve alt üst takımdı dedim farklı farklı alıp çeşit mi yapsam
![]()
Sorma ya bende aynı durumdayım ec yatak arası mekik dokuyorumBen de 5 li 8 li arasında kalmıştım ama battaniye tulumuyla takimi olsun istedim, bir büyük set bir de küçük almayı planlıyordum. Bu tam gönlüme göre bir model oldu sade ve şık.
Kızımda da kullandigim bir marka olunca kaçırmak istemedim.
Alışverişim boylece başlamış oldu. Ayrıca bu saatte uyumayan bir ben olmadığıma da acayip sevindimsana yazdım mesajı ama saate baktım şok oldum. Uyuyamiyorum, bizim ufaklik gece seansında su an
![]()
Sorma ya bende aynı durumdayım ec yatak arası mekik dokuyorumküçük hanımda tetikliyor kalk diye sağolsun
bide üstüne bu aralar mide yanması başladı oh maşaallah dedim
bende ilk kızımdan penye battaniye çok diye bayılmama rağmen almadım koyacak yer yok
çeşit giysin dedim çeşit tulum ve alt üst alacağım sadeliğine bende bayıldım kız çocuklarında çok renkli ve cafcafı sevmiyorum, daha doğrusu sadelik daha çok zarif gösteriyor herşeyi
![]()
Çok geçmiş olsun canım, biz hic geçirmedik süreci bilmiyorum, ama ateşi periyodik olarak yükseliyorsa örneğin 6 saat gibi, 4 saat gibi, ateşinin çıkmasını bekleme, ates düşürücü ile ateşi kontrol et. Mesela 6 saatte bir çıkıyorsa, 38.5 olsun öyle vereyim deme ilacı yükselme periyodunda ver. Çok ağır yiyecekler tüketmesin. Vücut enfeksiyonla uğraşırken bir de sindirime zorlanmasin. Bol sıvı şeyler tüketsin başlıca su, doğal antibiyotik.Günaydın diyeyim bari, baya birikmiş 4 ten beridir okuyorum
Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum![]()
Hangi modeli canım, önceleri karnım küçükken gerek yoktu ama artık çok zorlaştı dönmeler ağrılargünaydın kızlar geçtiğimiz hafta ebebekten hamile yastığı aldım ve allahım keşke daha önce alsaydım dedim. Uyandıktan sonra sırt, bel ağrınız varsa hiç düşünmeden alın. Emzirme yastığı, oturma yastığı olarak da kullanılıyormuş mesela.
Kızımın katlanır kuvvetini 1.5 yaşına kadar kullandık. Sonrasında dusakabinde yıkamaya başladık yürümeye başlayınca ayakta yıkamak daha kolay oluyorKızlar ben daha hiç bişey almadım bebek için sadece bakıyorum. Ateş ölçer ve şampuan hariç sıfırım resmen. Şuan panik oldum nedense yetiştiremicem sanırım hiç bişeyiKıyafet olarak kaç aylık ne kadar almam gerek bilmiyorum. Az mı alırım çok mu alırım derken hiçbirşey alamadan kaldım
Birde bu katlanır küvetler kullanışlı mı acaba kaç aya kadar kullanılır. Normal olanlardan mı alsam bilemedim.
Bende hoş durması senebiyle bibs diye düşünüyordum ama damak yapısına en uygun olanı aventmis.2li Biberon setini aldım avent. Emzikte avent ve bibs arasında kararsızım genelde aventten memnun herkes.
Canım idilbaby /mamino markası birlikteler. Direkt sayfalarından daha uyguna alabilirsiniz. Özel günlerde de mutlaka indirimleri oluyor.Aminnn inşşş , ay kullanan birinden duymak çok güzel ya bende 8li mi 5li mi yoksa tek bu tulum mu kararsız kaldım aslında ya8lide fark battaniye ve alt üst takımdı dedim farklı farklı alıp çeşit mi yapsam
![]()
İnsaallah bebişine bir şey olmayacak. Sağlıcakla kucağına alacaksın canımBen hiç bir şey almadımbir liste yaptım ama alıp almamakta kararsızım ya bir şey olurda elimde kalırsa dayanamam heralde
iyi ya da köyü erken doğacak en azından 1 takım hastane çıkışı alıp yıkayıp hazırlasam mı hazırlamasam mı düşünüp duruyorum elim kolum kalkmıyor hiç bana bi akıl verin hanımlar
Çok teşekkür ederim tam da söylediğin gibi 4 saatte bir bir anda yükseliyor, ateş düşürücüyü biraz daha erken vermem lazım. Bugünde bu şekilde deneyeyim inşaallah antibiotik etkisini gösterir artıkÇok geçmiş olsun canım, biz hic geçirmedik süreci bilmiyorum, ama ateşi periyodik olarak yükseliyorsa örneğin 6 saat gibi, 4 saat gibi, ateşinin çıkmasını bekleme, ates düşürücü ile ateşi kontrol et. Mesela 6 saatte bir çıkıyorsa, 38.5 olsun öyle vereyim deme ilacı yükselme periyodunda ver. Çok ağır yiyecekler tüketmesin. Vücut enfeksiyonla uğraşırken bir de sindirime zorlanmasin. Bol sıvı şeyler tüketsin başlıca su, doğal antibiyotik.
Eğer aresi kontrol altında tutarsan maksimum 72 saat icinde antibiyotik etkisini gösterecektir.
Kirkbinkere maasallah bu çılgınının kordonuyla aip vermediği nekiKizlar oglumu gördüm 1300 gram 38 cm olmus minik adam ama kordonu koluna dolamis elleriyle yüzünü kapatti bi poz vermedi doktor cok ugrasti ama yok poz vermedi dogumda gösterecek kendini belli oldu artikDoktor gelisimi cok iyi dedi sükür. 6 kilo almisim hersey yolunda sükür. Dönüste kar yagdi oglumla attik kendimizzi karin icine sonra eve gel yemek yap falan bu saat oldu.
Çok çok cokkk geçmiş olsun canim sıvı çok önemli ben geçirmedim ama bol su özellikle meyve suyu normal şu o şuan hacı bisey yemek istemez kurban olduğum ondan rabbim şifa versin çocuklar hasta olmasın yaaaGünaydın diyeyim bari, baya birikmiş 4 ten beridir okuyorum
Bir kaç gündür kızımla ilgileniyorum idrar yollari enfeksiyonu geçiriyor ilk kez. Ateşi 39 un üzerine çıkıyor sürekli. İlaçlarını zor icirtiyoruz. Ilk kez serum ve antibiyotikli iğne yaptırdık. 3 te yine ateşi yükseldi ilaç verdim bir saatin sonunda uyudu tekrar. Tecrübesi olanlar varsa aranızda şunu yaparsan iyi gelir vs. diyen çok memnun olurum![]()
Merhaba canım, bence 2 3 tane hastane çıkışı alnyıka ütüle kenara koy madem bişey yapmak istemiyorsun bunlar dursun Bi kenarda hazır. Sonra araştır bez ıslak mendil, pişik kremi markalarını ve hemen en yakın nereden alabilecek yaz bir kağıda eşine ver ki bebişini kucağına aldığında eşin hemen gidip alsın. İzlediğim bir videoda Dr. Öyle diyordu. Eğer bişey hazırlamak istemiyorsanız en azından ne alınacak marka ve alınacak yeri yazın eşinize verin ki o anda eliniz ayağınıza dolanması. Korkmayalım artık yaa herşey çok güzel olucak, bebişlerimizi kucağımıza alıp cok cok emzircez sonraBen hiç bir şey almadımbir liste yaptım ama alıp almamakta kararsızım ya bir şey olurda elimde kalırsa dayanamam heralde
iyi ya da köyü erken doğacak en azından 1 takım hastane çıkışı alıp yıkayıp hazırlasam mı hazırlamasam mı düşünüp duruyorum elim kolum kalkmıyor hiç bana bi akıl verin hanımlar