• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Eklentiler

• IMG_20210117_004634.webp
    IMG_20210117_004634.webp
    11 KB · Görüntüleme: 29
70*110 iç ölçüleri mi acaba yatak mı sadece yoksa dış ölçülerimi odam küçük ucu ucuna sığacak ona göre yarın sipariş vermeyi düşünüyorum canım hepsiburada da yatağı da 130 TL yanında yoyko marka oda
Dış ölçüleri 76*116 canım

70*110 iç ölçüleri mi acaba yatak mı sadece yoksa dış ölçülerimi odam küçük ucu ucuna sığacak ona göre yarın sipariş vermeyi düşünüyorum canım hepsiburada da yatağı da 130 TL yanında yoyko marka oda
70×110 bence iç ölçüsü. Yorumlar da kuruldugun da daha büyük oluyo diye okumustum ama ben ölcmedim :)

Pişik kremi için bepanthol mu yoksa mustela mı? Göğüs ucu kremi için lansinoh iyi midir?

Pişik kremi için bepanthol mu yoksa mustela mı? Göğüs ucu kremi için lansinoh iyi midir?
Lansinoh bende hic bi halta yaramadi 🙈gumus kapak kullanicam bu sefer krem sokmam eve dunyanin parasini odedim kremlere hepsi cop.mustela cok pahali bence bide gercekten ise yariyormu emin degilim sudocrem icinde cok iyi diolar hala bende pisik kremi almdm

Kizlar gogus ucu kremi yerine benmari usulu isitilmis zeytinyagi kullanan var mi?kk da bir topikte krem almayin bosuna masraf icerigi ne oldugu belli degil herseferinde silip emzirip tekrar sürmek gogus uclarini daha cok tahris ediyor zeytinyagi kullanin hemen geciriyir yazmis da deneyimleyen var mi?
Ben krem kullandim ama mantar ilaci gibi biseydi normal kremler fayda etmemisti marka olarak hic hatirlamiyorm 7sene gecti ustundencok da kullanmadm 1hafta kadar anca sonra normale dönmüştü.🤔

Lansinoh bende hic bi halta yaramadi 🙈gumus kapak kullanicam bu sefer krem sokmam eve dunyanin parasini odedim kremlere hepsi cop.mustela cok pahali bence bide gercekten ise yariyormu emin degilim sudocrem icinde cok iyi diolar hala bende pisik kremi almdm
Sudocrem bende var ellerimi bazen de yuzumu nemlendirmek icin almistm 🤭🤭baya yagli yaniga felan da iyi geliyor..
Kapak alacaksan canim xl olanindan al arastirdim da digerleeinin boyutu cok kucukmus sikayet ediyolardi

Valla ben daha almadm abim arabasiyla pusetini takim alicak ne alir matka olarak bilemiorm ama arkadasim civilden almis bel destekli falan demsti ben gormedim cok begenmis aralikda dogum yapti oda
Ya civil yok burda ondan kullanan biri lazimki siparis ediyim 😊 uygun fiyatlari baya

Ben mustelanin yenidogan setini ekledim trendyoldan sampuan pisik kremi yagi losyonu. Gogus icinde mustela alicam arkadasim onu kullanmis ilk etapta zaten baya gidiyo diyo pahali ama lansionu onerdi ben mustelaninkini alicam ama

Ben mustela aldım canım etrafındakiler hep onu kullanıyor ve hepsi memnun inşallah bende memnun kalırım göğüs ucu için karar veremedim ne alacağımı bende kapak mı alsam krem mi diye

Günaydın herkese 🤗 mustelanin bebek ürünleri çok güzel kızımda kullandım hâlâ devam ediyoruz. Pişik kremi de sudocrem çok iyi geliyor onu kullanıcam yine. Göğüs ucu içinde lansinoh kullandım memnun kaldım bir de buğday yağı önermişti ebe onunda faydasını gördüm. Göğüs ucunu nemli bırakmak gerekiyor ben her emzirmeden sonra sütümle ıslatırdım zaten ilk zamanlar oluyor o da bebek tam tutamıyor kavrayamıyor biraz da annede acemilik olunca 🤭 ben bir tüp anca bitirmiştim lansinohu.

Yaa gercekten ucuz da degiller bide ise yaramaması kötü olur. Bende almadım acaba hangisini alsam bilemedim

Ben mustelanin yenidogan setini ekledim trendyoldan sampuan pisik kremi yagi losyonu. Gogus icinde mustela alicam arkadasim onu kullanmis ilk etapta zaten baya gidiyo diyo pahali ama lansionu onerdi ben mustelaninkini alicam ama
Şampuan olarakta mustela mı iyidir peki onu da öğrenmiş olim hem 😊

Back
X