- 3 Mayıs 2019
- 833
- 1.327
- 63
İnşallah öyledir ya gerçekten tekme attıkça ben derin nefes alıyorum. İstediği kadar vursun sağlıklı olsun da.Gecen hafta benim bebegimde cok sakindi. Cok tedirgindim. Hareket etse bile cok derinden tek bi hareket hissediyordum. Bu böyle 3 gun sürdü. Sonra yine başladı, derin bi oh cektim. Bi de biz stres yaptikca daha da mi sakinlesiyorlar nedir..
Bana da sanki arkasını dönmüş gibi geldi çünkü arkada bi yerde hareket ediyor bence. Bitter çikolata yedim biraz bakalım şimdi de uzandım bu hafta biraz aktiftim hiç hamile değil gibiydim yani hamile olduğumu unutmuş gibi iş güç yaptım, belki hareketlerine konsantre olamadım.Canim acaba bebek sirtini donmus olabilir mi? Beline vurur o da hafif hissedilir. Magnezyum icince benimki kuduruyor karnimi salliyor belki de pozisyon degistiriyor bilmiyorm magnezyum ic bi tane uzan hareketlerini dinle eger gercekten az ise dr a git topiklerden birinde gormustum hareket azligi ve kilo kaybi kordon dugumlenmesine isaretmis tabi bu en kotu ihtimal ama sen yine de dikkat et bakalim tekmeler nerende eger arkanda atiyosa korkma fazla siddetli olmuyor zaten