Tabi ki paylasirim. Soyle bir durum var ama basta yazayim bu dr 4. aydan baslatiyormus alistirmalara. Biz 7’de ona gittik. Yine de verdi kagitlari 4., 5., 6. aylari 1er hafta yap yetismek icin sonra yine bakalim dedi. ben kendimize gore uyguladim. 4. Ayda meyvenin suyu var ornegin, bizimki biberon almayinca kasikla da sulari vermek zor olunca ben yine de cam rendeden gecirip baslamis oldum. 3 sayfa ekliyorum alta, 4 5 ve 6. ay gibi dusun her birini. Ustune eklenerek her hafta devam ediliyor. Yani 4. aydaki yogurt ve meyveden sonraki hafta kahvalti, bir sonraki hafta da corbalar ekleniyor. Umarim aciklayici yazmisimdir. Bu doktor basindan beri takip etseydi gelisimi muhtemelen 5. Ayda yumurta peynir deneyecektik biz de

Bana basta mantikli gelmedi ama doktora guvenip onun da takibinde olunca agir agir basladik bakalim. Bugun 6. ay olan kismi ekledim corba verdim ilk defa. Liste diyet listeleri gibi olmaktan cok yontem anlatiyor. Biz o doktora gitmeden, bebegim 6ay oldugunda kendimce sebze tadimlari yaptirmistim zaten. Bizim biraz karisik baslamis oldu. Siz illa ki uymasaniz da bunlara belki fikir olarak aa bu da varmis dersiniz.
Bir sey daha ekleyeyim. Bu listeye baslamadan once bizi alerji doktoruna yonlendirdi, onunla konustuktan sonra ekleme cikartma yaparsiniz dedi, oyle basladik.