- 31 Ağustos 2018
- 505
- 536
- 103
- Konu Sahibi cikolatagofret
-
Aynı gün yumurtalarımız toplanacak benimde cumartesiBenim Cumartesi günü yumurta toplama olacak. İğnelere başladıktan sonraki 13.gün oluyor
Benim 14.güne denk geldi canım 26 sında tedaviye başladık 9nisanda bugün yumurta toplamaYumurta toplama işi kaçıncı gün oluyor yani iğnelere başladığımız kaçıncı gine denk geliyor
Çok heyecanlıAynı gün yumurtalarımız toplanacak benimde cumartesi
Nasıl geçti senin canım?Benim 14.güne denk geldi canım 26 sında tedaviye başladık 9nisanda bugün yumurta toplama
Evet çok heyecanlı benim 2. tecrübem oluyo tüp bebekÇok heyecanlıve korkuluyum yaa. Rabbim güzel, hayırlı sonuçlar nasip etsin hepimize
İnşallahEvet çok heyecanlı benim 2. tecrübem oluyo tüp bebekama ilkmiş gibi heyecanlıyım. Sakın korkma korkulacak hiç bişey yok uyuyup uyanıyosun sadece hayırlı sonuçlar alalım inşallah
Çok şükür güzel geçti 22 yumurta toplanmış 18 i spermle birleştirilmiş pazartesi gelişimi ile ilgili arayacaklarNasıl geçti senin canım?
Oooo maşallah çok iyiÇok şükür güzel geçti 22 yumurta toplanmış 18 i spermle birleştirilmiş pazartesi gelişimi ile ilgili arayacaklar
Amin inşallah hepimizin kucağını doldursunOooo maşallah çok iyibizi de haberdar et mutlaka hadi bakalım şu güzel günde güzel saatlerde rabbim hepimizin yüzünügüldürsün inşallah
Benimde transfer ne zaman olacak bilmiyorum bakalım doktor nasıl yönlendirecek en iyisi bilirler sonuctaAmin inşallah hepimizin kucağını doldursun
transfer bir sonraki aya kalacak sanırım ama bakalım onlar haber verene kadar zaman nasıl geçer bilmem
Aynen öyleBenimde transfer ne zaman olacak bilmiyorum bakalım doktor nasıl yönlendirecek en iyisi bilirler sonuctaişin en zor kısmı şu beklemek
tabiki hangi konuyu merak ediyorsanız konuşabiliriz isterseniz mesaj atınMerhabalar ..Sürecinizle ilgili bilgi verebilir misiniz ?
Bende Samsundayım ..
Arayış içindeyim .Maddi ve manevi görüş paylaşımı yapabilir misiniz ?
maşallah cnm çok iyi çıkmış sonuç en az 10 embriyon olur senin 5. güne çıkanÇok şükür güzel geçti 22 yumurta toplanmış 18 i spermle birleştirilmiş pazartesi gelişimi ile ilgili arayacaklar
benim iki regli sonrası opudan sonra olmadım henüz en geç hazıran 15 i olur asırı bir gecikmem olmazsaİnşallaah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Cnm senin transferin ne zaman ?
İnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorummaşallah cnm çok iyi çıkmış sonuç en az 10 embriyon olur senin 5. güne çıkan
bişey sorucam öncekinde size çift embriyo transferi yapılmış sanırım öyle yazmışsınız yasınız kaç acaba bana doktor 35 yas altına yasal degil dedideİnşallah canım sabırsızlıkla bekliyorum
Benim ilk denemem hiç transfer olmadı canım biriyle karıştırdın sanırımbişey sorucam öncekinde size çift embriyo transferi yapılmış sanırım öyle yazmışsınız yasınız kaç acaba bana doktor 35 yas altına yasal degil dedide
siz kaç yasında transfer olmuştunuz 35 yas altına çift transfer yasakmış doktorum dedidebenim ilk denememde 2 adet dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edilmişti ama negatif oldu maalesef. Şimdi başka merkezde tedavi oluyorum doktorum vücudun ne zaman hazır olursa taze veya dondurulmuş şuanlık bişey diyemem gidişat gösterecek dedi
evet karıştırmışım eski mesajlardan doğru arkadaşı buldum kusura bakmaBenim ilk denemem hiç transfer olmadı canım biriyle karıştırdın sanırım
Estağfirullah ben 25 yaşındayım ama çift koymasını isterim de koymazlar kievet karıştırmışım eski mesajlardan doğru arkadaşı buldum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?