2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benimde dün gece sancım vardı kızlar biraz çok korktum dedim eyvah geliyomu yoksa die ama uyumuşum sonra şimdide yok sancı falan 😀
Geceleri hepimiz aynıyız heralde. Benim de belim ağrıdı çok tam adet olacakmışım gibi biraz psikopatça olacak ama özlemişim o ağrıyı 🤣 neyseki ben de uyumuşum sonradan

Sakuraaa Sakuraaa M Mom42 sağlıkla doğurun inşallah bir avazda😊

Sezaryen olan anneler sütünüz ne zaman geldi ?
Kolostrm geliyor ama damla damla o yetiyor mu doyuyor mu merak ediyorum.
Kuzum benimde 3. Gün sonunda gelmeye başladı . Ilk 2 gün şırınga ile 2 cc gönderiyordum yb a. 2 saatte bi sağmaya çalıştım keza okadar çıkıyordu . Evimize geldiğimizde sıcak duş havlu hoşaf vs derken yavaş yavaş gelmeye başladı. Tabi yine elektrikli pompa ile sürekli uyarı gönderiyordum. Sonra kızım memeyi tuttu emdikçe çoğaldı şükürler olsun. Diğer göğsüme de mochi pompayı vakumlayip bırakıyorum damlaya damlaya ordakide birikiyor. Elektrikli pompaya gerek bile kalmadı artık . Hiç endişelenme stres yapma 10 . Gün bile sutu gelen var . Bol su iç yürümeye çalış . Yalnız sütün gelene kadar o damlalar çok kıymetli ama mama takviyesi yap 2 saatte bir 30 ml verdim ben . Sukur sarilik olmadi . Sütüm gelmesine ragmen gece 1 2 kere mama veriyorum .Gogsum yara olmaya başladı çünkü gece dinlendiriyorum. Buarada çelik çay tabağı koydum acayip ise yaradı 1 günde iyileşti diyebilirim .

Ben herşeyi son ana bıraktım kızlar depend herkes almıştır sanırım beden nasıl aldınız 62 kgdayim en fazla 1 kg daha alırım m beden mi L beden mi karar veremiyorum alanlar kalıpları nasıl bu külotlarin

Ben bu sefer sadece badem.yagi kullandım.hic kıllanma da yapmadı. Çatlak ilk gebeligimde yoktu. Ama bu sefer bebek.erkek olunca karnim öne doğru sivrildi ve göbek deliğinin hemen üstünde çok küçük 1-2 Çatlak oldu. Çok da önemli deil zaten 40 yaşında iki çocuklu kadın göbeği açık giyecek deilim. Önemli olan böyle harita gibi her yeri çatlak olmasın onun geri dönüşü yok çünkü.
Valla benim tam da dediğiniz gibi, harita gibi çatlak oldu, yaşım da 26 ilk gebeliğim :) ilk başlarda baya üzülmüştüm karnıma bakmak bile istemedim ama içimde can taşıyorum, genetik olarak çatlamaya müsaitim, bunun için üzülmek nankörlük diye düşündüm. Bir sürü insan bebek sahibi olmak için nelere katlanıyo öyle değil mi🤷 Allah başka dert vermesin, sağlıcakla kavuşalim hepimiz

Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻

Bi de sezaryen sonrası contratubex diye bir jel veriyor dr. Kurum ödemiyor ve çok pahali 7 yıl önce 90 liraydı. O sezaryen izini geçiriyor da gerek var mi bilmem, o kadar aşağıdaki iz. Doğum.sonrasi yağ kullanmak faydalı olur derimiz büzüşecek çünkü. Banyo sonrası falan sürülür beslemek için
Dikkat etmek lazım cnm kalıcı oluyo sonra

Ya

Bunda yogurt ve sütü ihmal ettim cok tuketemedim ama canm istemiyodu bazen zorlayarak tuketiyodum ahanda bi diş kayip ettim cok üzülüyorum kesin cekilecek dun cok agriyodu bugun yanagim şişmiş zaten doguma da az kaldi zaten hayirlisi ile gelseydi hemen tedaviye baslayacam
Sis için bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığindan biraz daha az tuz gargara yap günde iki kez hemen iniyo iltabi aliyo başlarsan idare edersin yoğurt süt biraz zorla cnm dış çok zor

Nasılsınız kızlar yazamadım ben dün doğum yaptım ilk başta normal doğum olarak konuşuldu ama bebek aşağıya inmedi 7 cm açılma olmasına rağmen sonra bebeğimin kalbi durmak üzereydi zor sezaryen e yetiştirdiler çok şükür şimdi ikimizde iyiyiz bı kaç gün daha hastanede kalicaz neyim yok doğum yapan arkadaşlar varsa şimdiden hayırlı mübarek olsun ☺️ yaşı uzun olsun inşaallah 🤲🏻
Çok geçmiş olsunn hayırlı uğurlu olsun önemli olan sağlıkla kucağına almandı zaten. Allah bebişine hayırlı uzun ömürler versin inşallah 😍

Gözün aydın canım benim 🤗 çok şükür ya saf saglim atlatmissiniz

Kızlar bu emzirme işi beni çok ürkütüyor.günlerdir sabahlara kadar rüyamda sütüm olmuyor bebeğim aç kalıyor gibi rüyalar görüyorum..acaba şimdiden hoşaf incir humana falan yiyip içsek hemen sütün gelmesine faydası olur mu?bilgisi olan var mı?
Sanmıyorum. Doğum sonrası tüketin . Bir de normal doğum sezeryan doğum farkediyor illaki . En önemlisi stres yapmamak beyniniz süt üretimi için sinyal gönderiyor zaten korku ve kaygı bunu geciktiriyormus .

Geçmiş olsun ve gozun aydın cnm .Sağlıcakla kucagina almissin sukur . Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin evlatlarımıza inş

Çok geçmiş olsun.Gozun aydın. Şükür sağlıkla kavuşmuşsun.Uzun sağlıklı bir ömrü olsun

Gözünüz aydın🧿 sağlıkla büyüsün kuzu insallahhhhhh...

Ben herşeyi son ana bıraktım kızlar depend herkes almıştır sanırım beden nasıl aldınız 62 kgdayim en fazla 1 kg daha alırım m beden mi L beden mi karar veremiyorum alanlar kalıpları nasıl bu külotlarin
Ben 80kiloyum bunu aldım açıp bakmadım ama inşallah olur🙄

Eklentiler

• 16093256721554800871102163150138.webp
    16093256721554800871102163150138.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar bu emzirme işi beni çok ürkütüyor.günlerdir sabahlara kadar rüyamda sütüm olmuyor bebeğim aç kalıyor gibi rüyalar görüyorum..acaba şimdiden hoşaf incir humana falan yiyip içsek hemen sütün gelmesine faydası olur mu?bilgisi olan var mı?
Ben bulgur mercimek fln bolca tüjetmeye calisiyorum birde direkt olsrak humana cayini degil ama icerikleri nereyse ayni oln caydan arada bi iciyorum .

ida doguruyu söylemek gerekirse filtre kahve cay in yerini tutsun diye yoksa hic bi icecek icmiyorum 🙄

Back
X