2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
kızlar bacak bacak üstüne atmayı deneyin ben son akşam atamamıştım hatırlarsanız. bebeğin kanala girip girmediğini anlayabilirsiniz.
benim bebenin düzeni şaştı valla dün geceden beri ağlıyor çıldırmak üzereyiz eşimle
tam meme almaya başlamıştı yine reddediyor bugün.
iki gün oldu kaka yapamıyor gazı var galiba deliricez.
Canm gaz ilaci kullanin sende kizinda gaz yapici seylerden uzak dur biraz

S Seval Tunc ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa sen İzmir'de miydin?Eger doğru hatırlıyorsam hangi hastanede doğum yapacaksın?
Doğru canım izmirdeyim normalde çinarliya gidiyorum ama 8inde çiğli eğitim araştırmaya gideceğim ordaki duruma göre ben orda doğum yapmak istiyorum evime çok yakın ve doğum bölümü iyi

kızlar teşekkür ederim ama benim bebe zaten doğru düzgün emmediği için rezeneyi kendim kullanmamıştım.
dün gece bir kaşık bebeğin ağzına verdim valla rahatladı biraz uyudu.
Rezeneyi sende iç canim sütünden geçer bebeğine iyi gelir emzirmek için pes etme onlar biberondan çok geldiği için hep onu istiyor sonra reddediyor kolay gelsin

Doğru canım izmirdeyim normalde çinarliya gidiyorum ama 8inde çiğli eğitim araştırmaya gideceğim ordaki duruma göre ben orda doğum yapmak istiyorum evime çok yakın ve doğum bölümü iyi
Anladım.Ben de Karataş hastanesine gidiyorum.Acaba diyorum Buca Devlet nasıldır.Karataş o kadar kalabalık ki devletten farkı yok.Ama yakın diye tercih ettim bende

kızlar bacak bacak üstüne atmayı deneyin ben son akşam atamamıştım hatırlarsanız. bebeğin kanala girip girmediğini anlayabilirsiniz.
benim bebenin düzeni şaştı valla dün geceden beri ağlıyor çıldırmak üzereyiz eşimle
tam meme almaya başlamıştı yine reddediyor bugün.
iki gün oldu kaka yapamıyor gazı var galiba deliricez.
Daha dün akşam denedim hala bacak bacak üstüne atabiliyorum. Kanala girdi benim de 1 cm açıklığım var ama sanırım biraz daha ilerledikçe zorlaşıyor. Şuan daha başındayım demekki hala 😁😁

Bu arada göğüs yaraları yaşayanlar çok olmuş kızlar belli ki bizi de bekliyor bu süreçler. Valla her şeyi hazır ettim ben :
× zeytinyağı
× ayva çekirdeği jeli
× aleovera bitkisi + jeli de var
× tahin yağı
× gümüş kapak almadım ama gümüş çay tabağım var 😂😂

kızlar teşekkür ederim ama benim bebe zaten doğru düzgün emmediği için rezeneyi kendim kullanmamıştım.
dün gece bir kaşık bebeğin ağzına verdim valla rahatladı biraz uyudu.
Canım biberon bebeklerin rahatına geldiği için memeyi istemiyorlar. Ben bi iki kere biberonla mama verdim memeyi almak istemedi çok uğraştım. Sütüm gelsin diye sürekli emzirdim hiç pes etmedim hem memeyi aldı hemde sütüm gelmeye başladı ve sürekli emzirmek gerekiyormuş bebekte gaz olmasın diye.

Daha dün akşam denedim hala bacak bacak üstüne atabiliyorum. Kanala girdi benim de 1 cm açıklığım var ama sanırım biraz daha ilerledikçe zorlaşıyor. Şuan daha başındayım demekki hala 😁😁

Bu arada göğüs yaraları yaşayanlar çok olmuş kızlar belli ki bizi de bekliyor bu süreçler. Valla her şeyi hazır ettim ben :
× zeytinyağı
× ayva çekirdeği jeli
× aleovera bitkisi + jeli de var
× tahin yağı
× gümüş kapak almadım ama gümüş çay tabağım var 😂😂
Gümüş çay tabağı valla en mantıklısı 😁 gümüş kapaklar şişen göğsümde kayboluyor 😁

Ben şimdi denedim bacak bacak üstüne atamıyorum 😛🙈 bu bacak atma oturdugum yerden olan demi yere oturup ayak ayak üstüne atma işlemi değil 😂😂😂
Ve acayip bel ağrım var sanki belim ayrılıyor gibi zor yürüyorum , bugün biraz temizlik yaptım balkonları falan sildim ondan mı bilemedim 🙂

Benimki yine içerde tepiniyo poposunu cıkardı kasıldı kaldı öyle 🤣🐣🐣

Eklentiler

• CD307602-B315-4F3F-A201-042087DA2BFF.webp
    CD307602-B315-4F3F-A201-042087DA2BFF.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 116
Ağlanacak halime valla bende gülüyorum 😁
Doktorum da nemli hiç bırakma demişti bana emzirmeden önce süt ile nemlendir öyle emzir demişti.
Aleo vera sürüp gümüş kapağı kapatıyorum kurumuyor ama yaralar da iyileşiyor gibi.

Zamanla düzelecek inşallah biraz sabır 😊

Evet benim de öyle.
İlginçmiş doktorun dediği.
Kuru kaldığı anda çatlıyor Brnim.
Kapaklarla nemli kaldığı için çatlama olmuyor snki 😬

yarın isteyeceğim damla. zaten ağırlıklı olarak mama yiyor. acaba anne sütüne geçtiğimde ağır mı geldi bilmiyorum.
banyoya cesaretimiz yok eşimle yarın kayınvalidem gelecek onunla yaptırırz artık hastane dönüşü. göbeği de düştü zaten bugün. ama içinde yine kalıntı var normal mi?
Anne sütü candır sen memeye alıştırmaya bak cnm. Anne sütü alan kalasını daha kolay yapıyor benim deneyimim. Banyo her gün imkanın varsa saat 19.30 gibi yaptır 20.00 da uykuya geçsin. Gazı azalır rahatlar uykuya geçer. Düzenini böyle oturtmaya çalış. Rahat edersin.

yarın isteyeceğim damla. zaten ağırlıklı olarak mama yiyor. acaba anne sütüne geçtiğimde ağır mı geldi bilmiyorum.
banyoya cesaretimiz yok eşimle yarın kayınvalidem gelecek onunla yaptırırz artık hastane dönüşü. göbeği de düştü zaten bugün. ama içinde yine kalıntı var normal mi?
Oğlumda da kalıntı kalmıştı zamanla onlarda kurudu düştü. Anne sütü sindirimi daha kolaydır. Mama yapmış olabilir. Dr daha iyi değerlendirir. Banyo yapsa rahatlardı alışın bir an önce :KK69:

Ben şimdi denedim bacak bacak üstüne atamıyorum 😛🙈 bu bacak atma oturdugum yerden olan demi yere oturup ayak ayak üstüne atma işlemi değil 😂😂😂
Ve acayip bel ağrım var sanki belim ayrılıyor gibi zor yürüyorum , bugün biraz temizlik yaptım balkonları falan sildim ondan mı bilemedim 🙂
ben ikisini de yapamamıştım işte 24 saat sonra gelmişti bebiş

Anne sütü candır sen memeye alıştırmaya bak cnm. Anne sütü alan kalasını daha kolay yapıyor benim deneyimim. Banyo her gün imkanın varsa saat 19.30 gibi yaptır 20.00 da uykuya geçsin. Gazı azalır rahatlar uykuya geçer. Düzenini böyle oturtmaya çalış. Rahat edersin.
bizimki altını açınca bile apartmanı başımıza geçiriyor valla tekrar giyinene kadar. o yüzden duş gibi uzun süreli bir aksiyona girişmedik 😂 zaten göbeği de bu sabah düştü.

Oğlumda da kalıntı kalmıştı zamanla onlarda kurudu düştü. Anne sütü sindirimi daha kolaydır. Mama yapmış olabilir. Dr daha iyi değerlendirir. Banyo yapsa rahatlardı alışın bir an önce :KK69:
demin çok şükür iki göğsümü de bitirdi ama doymadı ekstra yine mama verdik 🤦🏼‍♀️

Back
X