2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kızlar merhaba benim bat 19 mayıstı dün test yaptım pozitifti. Henüz kan tahlili yaptırmadım. Sizler oruç tutuyor musunuz. Ilk zamanlar ya acaba zarari olur mu bilemedim
Bu konuda benim doktorum net bişey söylemedi önermiyoruz normalde ilk 3 ay ama kesinlikle tut veya tutma diyemem dedi. Ben aslında tutmayı çok istiyordum ama dayanamadım son 10 gün çok fena tansiyonum düştü.

Kızlar burda hamilelerin kilolarını hafta hafta birbirlerine destek olarak kontrol ettikleri listeli bir konu bulamadım.Motivasyon için arıyorum ama rastlayan var mi

Kızlar merhaba benim bat 19 mayıstı dün test yaptım pozitifti. Henüz kan tahlili yaptırmadım. Sizler oruç tutuyor musunuz. Ilk zamanlar ya acaba zarari olur mu bilemedim
Ben öğrenene kadar oruç tutuyordum. Hamileliğimi pazartesi öğrendim, pazartesiden beri tutmuyorum. Çünkü geçen hafta çarşambadan beri oruçluyken bayılacak gibi oluyordum ki normalde beni yıllardır hiç etkilemez oruç. Hatta pazar günü hamileliğimi öğrenmeden bir gün önce öyle kötüydüm ki, eşim de kızdı belli ki iyi gelmiyor sana tutma dedi. Meğerse hamileymişim de o yüzden kötü olmuşum

Üzülme kuzum daha minicik annesi.. Kimisi bu haftalarda duyabiliyor kimisi daha geç.. Dua edelim haftaya pıt pıt atıversin inşallah
Merhabalar bnde 7 w lik oldum bnde bugun kalp sesini duymaya gittik.hoca kalp sesi var ddi ultrosn ekranndan gosterdi pit pit atiyordu ama ses duyurmadi.fotoskop bebek icin pwk faydali degl zatn ddi.acaba ultrosn aletimi sessizdi anlayamadim.kalp sesindenbu sekilde haberi olan oldumu

Kızlar dün Dr bulantım var deyince ilaç yazmıştı sabah içtim içmez olaydım. Müthiş uyku hali halsizlik çarpıntı yorgunluk ne ararsan hepsini yaşadım. Bulantı olsun yeter moduna girdim. Evde çocuk var istekleri bitmiyor yatmak lüks oldu. Bulantı yı çekecem anlaşıldı. İlaç işe yaradımı derseniz biraz şiddetini aldı o kadar. Yeni yeni kendime geliyorum sarhoş gibiyim. Ayakta duramadım mahvoldum. Annem ablam görüntülü arıyor halimi görüp acıyorlar. Yeğenim aramış hala bebeğin adı ne olacak. Dedim kuzum halan can derdinde hele o zamanlar gelsin. Hafta sayıyorum şafak sayar gibi 3 ay bitseydi Sağ sağlim Allahın izniyle güzel günlere ulaşsaydık. Doya doya yemek yemek şimdiden özlendi

benim ablamin 2. oglu 15 ocak dogumlu ve oglak burcu. hayatimda yegenim kadar ilimli sakin ve duygusal bir cocuk gormedim. bebekken usluydu annesini emer emer uyurdu geceleri uyumazdi biraz. buyudukce dillendikce tek negatif yönü biraz miz miz. onun disinda suan 10 yasinda hala cok uslu bir cocuk. Ayrica bu burc olayinda yükselen de cok etkiliyor. Oglak bebekleri bence akilli uslu olacaklar pozitif dusunelim oyle olsun. Bu arada benim oglusum koç burcu ay bana neler dediler yok aceleci olur sizi parmaginda oynatir evin patronu olur. Biz cok memnunuz oglumdan gayet akilli uslu cocugum .. ilgi alaka cok seviyor hep onunla ilgilenelim hic bikmaz ama zaten baska isimiz mi var :)

Son düzenleme:
Kızlar birde aranızda en taze benim o yüzden çok bilgim yok şişlik olması normal mi ben çok şiş hissediyorum kendimi birden oldu tuza çok dikkat ediyorum hani adet öncesi insan şişiyo ya öyleyim e olmadığım için bu şişlik böyle kalıcak mı çok rahatsız ediyo beni normal mi sizlerde öyle misiniz daha yeni 4 haftalığım bide ilersini düşünemiyorum

Amin canım inşallah

Bide bende çok rahatlık var anlamadım neden böyle hani sizin konuşmalarını görüyorum ya yok şöyle yok böyle ben nie böyle değilim diyorum bu rahatlık neden bende var anlamadım
al benden de o kadar biz hamilelige adapte olamadik henuz bence. burda herkes gün sayiyor randevularina falan ya ben hiiic o kafada degilim. ama ben ilk hamileligimde de kucagima alana kadar hic bag kuramamistim . ne zaman oglusumu kucagima koydular ilk ten temasi, dedim esime ben asik oldum bu neben hamilelik asamasini hic sevmiyorum bu net

Normal canım ben de öyleyim gaz ve kabızlık var siskinlik var, 3 aydan sonra bu siskinlik azalıyor diyorlar

Normal canım ben de öyleyim gaz ve kabızlık var siskinlik var, 3 aydan sonra bu siskinlik azalıyor diyorlar
Evet afedersiniz kabızlığım var ama farkedilmicek bi şişlik değil dedim bismillah ben baştan böyle şişiyorsam ilersinii düşünemiyorum En tez vakitte geçer bu şişlik inşallah

Evet afedersiniz kabızlığım var ama farkedilmicek bi şişlik değil dedim bismillah ben baştan böyle şişiyorsam ilersinii düşünemiyorum En tez vakitte geçer bu şişlik inşallah
Benim gebelik oncesi hafif ayva göbeğim vardı, şu anda 4-5aylik gebe gibi görünüyorum

11limon11 canımmm ben seni eski topiklerden hatırlıyorum sanki sende ben gibi bayadır istiyordun dimi karıştırmıyosam başkasıyla
Evet canım 1,5 yıldır deniyorduk hatta eşimde sperm problemi vardı aşılama yaptırmayı planlıyorduk. Normalde martta yaptıracaktık ama ortalkk karışınca yaptıramadık, bu aya randevumu almıstım. Bir de baktım ki adet olmadım. Hala inanamıyorum, doğal yolla olmaz diyen o kadar doktora rağmen rabbim nasip etti galiba Yine de kalp atısını duymadan kaptırmamaya gayret ediyorum

Benim gebelik oncesi hafif ayva göbeğim vardı, şu anda 4-5aylik gebe gibi görünüyorum
Malesef bende öyleyim istediğim kadar Zayıf olsam da o ayva göbeğim hiç bırakmazdı beni şimdi şişlik eklendi ben burdayım diye bağırıyor resmen

Yaaa canım çok sevindim çoook çooook Benim de eşimde sperm problemi vardı hiç umudum yoktu hala şaşkınlıklar içersindeyim o yüzden seni çok iyi anlıyorum
Şu bir gerçek ki öğrendiğim andan beri tüm isteyenlere her dakika dua ediyorum çok zor bir süreç rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm isteyenlere nasip etsin
Çok şükür bizde kucağımıza sağlıkla alalım inşallah çok amiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…