2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
İlk 3 ay doktor 15 günde bir çağırıyormuş sonra ayda 1 şeklinde oluyormuş kontroller. Sizde de öyle mi annem 2 hafta da 1 ultrason mu olur gitme o kadar diye kızıyor arada ben herşey tamamen oturmadan 2 hafta zor dayanıyorum

Yaaa sizinki de zorlu geçmiş..Benim doktorum çok gevşek biriydi.Agrim var diyordum kendini çok dinliyorsun diyordu.Şeker yuklemesi yaptirtmadi.Sonradan gizli seker mi vardi acaba sende dedi bir de...Gunduz ultrasona girdim hicbir sorun yoktu.Gecesine olay oldu.Tansiyonum mu cıktı öncesinde sigara içtiğim için mi oldu sekerim mi vardi.Hiçbirşey bilmiyoruz kısacası.O yüzden bu sefer riskli gebelik bölümüne de ayrıca gideceğim ve tahlillerin tümünü yaptıracağım.

Ohooo... sizin doktoru hiç tutmadım ben. Biz hiçbirşeyi atlamadık. bağlı olduğu hastanede pahalıya gelebileceğini düşündüğü tetkikleri başka yerlerde yaptırdı ama illa ki yaptırdı. Sonra o zaman da yaş 38 olduğu için bazı noktalarda perinatolog ile görüştürdü beni. Hiçbirşeyi atlamadı Allah var yani. Bu kan değişimi ile ilgili olarak ola ki kendi hastanesi yetersiz kalırsa diye bir üniversite hastanesine de kayıt ettirdi beni. Sürekli irtibat halinde kaldık. İrtibatımız sonrasında da kopmadı zaten.

Yaa sen o teyzeye söyle
Oğlak burcuna kurban olsun
Ben de oğlağım
Çevremi çekip çeviririm
Hızlı fikir üretirim.
Lider özelliklerim baskındır.
Araştırmayı çok severim.
Çok çalışkanımdır.
El becerilerin var. Dikiş yapıyorum. Ayrıca öğretmenim.

Ben hep bunların önce Allahtan sonra burcumdan kaynaklı olduğuna inanıyorum.
Küçükken ben de çok inatçıydım ama zamanla kırdım bu huyumu.
Hala inat olduğum noktalar oluyor ama yavaşlamaya çalışıyorum.

Kova burcu bir kızım var, delilik ve dahilik arasında gidip geliyor beni perişan ediyor.

Ben pekçok doktorla çalıştım.Kararsiz biri olduğum için sürekli normal doğum destekleyen doktor arayisindaydim.Bu adam da Antalya nin çok methedilen doğalcı doktorlarından biriydi.Sanki herkes sorunsuz doguruyormus gibi rahattı.%0.05 ihtimal beni buldu ve böyle rahat bir doktorla da çakışınca sonuç yıkıcı oldu.Allah iyilerle karşılaştırsın

Antalya demişsiniz hangi doktor? Ben de antalyadayım da merak ettim

Canım doktorunun adı ne

Allah iyilerle karşılaştırsın evet. epey de rahat bir doktormuş. Şimdiki doktorunuz nasıl?

Kızlar benim derdim bitmiyor afedersiniz açık yazıyorum büyük tualetime gittimyine peçeteye çok az kanama geldi bu kırmızıya yakındı doktora yazdım cevap gelmedi
Kendini çok mu zorladın canım korkuya kapılma doktordan cevap gelene kadar yat uzan dinlen kanamani takip et

Ben burclara hiiiiccc ama hiccc inanmam

Ben burclara hiiiiccc ama hiccc inanmam

Aaa kuzum olur mu
Bak kuranı kerimde buruc suresi var.
Allahuteala burçlara yemin olsun ki diyor.
Yani gerçekten var.
Ama şu günlük tarotmuş yok ayın neptün yörüngesine girdiği için falanmış filan mış bunlar doğru değil.
Ama karakteristik özelliklerde burçların etkisi muhakkak vardır.
Bazılarında az bazılarında çok

Kızlar merhaba benim bat 19 mayıstı dün test yaptım pozitifti. Henüz kan tahlili yaptırmadım. Sizler oruç tutuyor musunuz. Ilk zamanlar ya acaba zarari olur mu bilemedim

Eşimde oğlak burcu ve tam olarak anlattığınız gibi

Kızlar merhaba benim bat 19 mayıstı dün test yaptım pozitifti. Henüz kan tahlili yaptırmadım. Sizler oruç tutuyor musunuz. Ilk zamanlar ya acaba zarari olur mu bilemedim
Ben oruç tutuyorum, zaten aç kaldığım sürece daha rahatım. Yemek yedim mi midemin ağrısı tavan yapıyor. Asıl ben bütün gün bilgisayar karşısında tünemiş olmanın ne kadar zararlı olabileceğini sorgulamaktayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…