2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kakasında mukus veya kan görürseniz ihtimal yüksek sürekli ıkınıyosa benim ilk kızımda vardı laktoz intoleransı ben süt ürünleri hiç tüketemedim
Öyle bir şey görmedim ama kestim süt ürünlerini nolur nolmaz diye
Bizim ki sürekli uyukladığı için ben 2 saatte bir uyandırıyorum Zor uyandırıyorum zaten
Hayırlı sabahlar
Kızlar bebeğim dünden beri sulu şekilde yapıyor kakasını.
Başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?
benimki de sulu yapıyor, normali bu değil mi ki Ben kontrolde resmini göstermiştim hatta doktor gayet iyi dedi
Öyle bir şey yokmuş gaz olabilir dedi bizim doktor. Meme sonrası mide gazını çıkartamazsan bağırsağa inen sindirilmiş gaz sancı yapar. Her memeden sonra muhakkak gazını çıkartın dedi
oh maşallah kilosuna bizde de gaz problemi var 3 ay falan sabredeceğiz anladığım kadarıyla

Günde bir kez mi? Doktor mu yazdı kendiniz mi aldınız
Doktorımuz devletin karşıladıpı bir damla yazdı adı başka marka. Ama bize gaz damlalarının hangisinin hangi bebeğe iyi geleceği belli olmaz paranızla devletin ödemediği bir damla da alabilirsiniz dedi o zaman işte bu damlayı aldık biz de yine doktor önerisi. Bir de masajlar göstermişti bize günde 3 kez yapılacak diye. Çörek otu yağı ile o masajları yapıyorum. Masajdan sonra gaz çıkarıyor bebeğim
Kızlar ya göğüslerimdeki dolgunluk sertlik tamamen gitti bunun olacağını biliyodum ama 2haftamız yeni bitti daha bu kadar erken mi gidiyodu. Sütüm mü azaldı yoksa anlamadım ki
Benim 13. Gün bugün ama sertlik gitti brnim de. Ben de süt0m kaçıyor diye korktum ama sıktığımda süt geliyor. Bence ilk gğnlerde bebeğimiz sütü bitiremiyordu şimdi o da vücudumuzda adapte olmayq başladıkça bebeğimize yetecek kadar süt üretimi oluyor bence.

Yaaaa çok üzüldüm canım benim, inan kendi yaşadığımdan sonra senin aynı şeyi yaşamamanı o kadar istemiştim ki. Rabbim babacığına rahmet eylesin mekanını cennet kılsın. Benim babam da torununu göremedi hep birlikte gezicez ona istediklerini alıcam diyordu. Aklıma geldikçe içim sızlıyor 1 ayı bitti benim babamın da. Ben de hala hastenede olarak düşünüyorum insanın kabullenmesi kolay değil. Allah yattığı yerde dinlendirsin onlar torunlarını gördüler , görecekler ben buna inanıyorum canım. Bundan sonra yavruna sımsıkı sarıl onunla teselli bulacaksın.

Kızlar sütüm hala su gibi bı tavsiyeniz varmi
Tahğn helva + rezene çayı. Aynı anda tüket canım. Benim ondan sonra hem artmış hem de beyaz olmuştu
Kızlar bebeklerinizi emzirirken tamamen uyanık mı oluyorlar? Benim bebeğim memeye gelir gelmez gözlerini kapatıyo çoğu zaman. Emmeye devam ediyo ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum. Tamamen uyanık mı olmalı
Benim uyanık oluyor ama sonuna doğru hep uyuyor. Hatta aç olmasa bile uykuya geçmek için meme istiyor artık. Ne yapacağımı şaşırdım. Emzirmeden uyumuyor. Hatta beşiğinde yatmıyor. Göğsümde uyumak istiyor

Hayır onu emmediği zaman yaparsın. Bazen sarılık esnasında çok uyuyorlar emme saati geçiyor geçen hafta bizde oldu gün boyu uyudu zorla uyandırdım sarılıktan dolayı şimdi kendi acıkınca uyanıyo
Aynen geçen hafta uyansın emsin diye uğraşırdım. Bu hafta memeden ayıramıyorum uyusun diye uğraşıyorum. Dengem şaştı.

Geçwn hafta sarılıkken gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir uyandırıp yediriyordum. Bu hafta kendi acıkınca emiyor ve saatte bir bile isteyebiliyor mecbur isteyince veriyorum

Ne mutlu size maşallah kuzuya Biz de nerdeyse 1 aylık olduk ama bebegim doğduğu kiloda . Çok üzülüyorum . Aynı şekilde emzirip sütümü takviye şeklinde verdim ki ekstra yaninda 1 2 kere mama verdiğimde oluyordu. Ama maalesef 3.5 kg halen. Normalde 4 kg u geçmemiz gerekiyordu.2 gündür mamayı çoğalttım meme ve süt takviyesinede devam cuma kontrol var bakalim

Aynısı benimki de. Tecrübelerine dayanarak ne kadar süre böyle gider

Başın sağolsun canım Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun..

Nst çok iyi çıktı canım bebek kiloda almış 2850 civarı 100ü geçiyor kasilmalarda sancim ama acilmam daha yok 1 2 cm birsey dedi ama 3. Doğum olunca hızlı da gelişebilirmiş. Sen ne durumdasin?

Hala tık yok ama bende bakalım Rabbım hayırlısı ıle kucagımıza almayı nasip etsin, hayalim hastaneden pusetle mutlu bı şekılde cıkmak
Ay amin amin. Bende de kasılma sancı gelip hopppp gidiyor. Sanırım 40 ı görücez hayırlısı artık. Ama bugün bir baktım ödem toplamış elim ayağım ilk defa oldu. Hayırlısı artık

Teşekkür ederim herkes tahin helvası önermiş çok araştırdım İbrahim Adnan Saraçoğlu bey tahin helvası önermiş

Kızlar deneyen varmı İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri incir suyunu oneriyo altı incir yedi sekiz dk kayniycak 2,5 bardak suda günde ikikez iciliyo tahin helvası bide o kadar artarki sağmak zorunda kalırsınız diyo incir kürünü içtim bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…