2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Resmen yarım saat 45 dk bile kucak harici uyusa mutlu olacağım hep kucakta iki tür salıncak ana kucağım var onları da istemiyor emzik de almıyor yandım ben

Yaaa Allah senin de yardımcın olsun inşallah. Önceden benimki çok güzel uyuyordu ama nolduysa 16. Gününden sonra huy değiştirdi. Sağlıklı olsunlar da napalım bizim bıdıkların da huyu böyleymiş dicez.

Emzik benimki de tutmuyor. Yapıcak bişey yok. Her çocuk farklı oluyor demek ki

Benimde 15 ten sonra birden değişti. Önceden uyan özledim derdim şimdi yavrum biraz uyu da bende uyuyayım diyorum. Uykusuzluktan midem bulanıyor.
Rabbim bir an önce alışmayı nasip etsin.

Benimde 15 ten sonra birden değişti. Önceden uyan özledim derdim şimdi yavrum biraz uyu da bende uyuyayım diyorum. Uykusuzluktan midem bulanıyor.
Uykusuzluk çok kötü gerçekten. Psikolojimizi çok etkiliyor. Karamsarlık halindeydim sürekli. Şimdi gece yaklaşıyor diye yine başladı mesela gerginlik. Uyuyamayacağım diye

Amin kuzum inşallah inşallah. Gerçekten uykusuzluk çok zor oluyor. Bazen bayıldığımu hissediyorum geceleri emzirirken. Ki ben çok zor uykuya dalan Bi insanım. Nasıl bedenim yoruluyorsa artık. Ahh bıdıklar ahhh

Uykusuzluk çok kötü gerçekten. Psikolojimizi çok etkiliyor. Karamsarlık halindeydim sürekli. Şimdi gece yaklaşıyor diye yine başladı mesela gerginlik. Uyuyamayacağım diye
Bende hergün anneme of yine akşam oldu diyorum gündüz bir şekilde geçiyor da gece bitmiyor mübarek

İyi olsunlar da alışırız inşallah 24 gün geçti bile

Kizlar bebeğim on besgunluk kontrolde kilo almamış... Doktor emzir sonra sağ ver dedi... Süt olmazsa mama desteği... Saginca maksimum sütüm 60 CC çıkıyor... Sezeryan olup sütü baya artan var mı??? Kiwi marka süt sağma makinesi kullanıyorum... Hangi süt sağma makinesi iyi olur acaba??? Bir de ebebekte mochi diye süt sağma pompası reklamı geldi... Onun hakkında bilgisi deneyimi olan var mı?

Tüm yazanlara teşekkür ederim
Seninde başın sağolsun cnm benim,çok zor cidden. Seninde mi doğuma kısa süre kala vefat etti?
Hiç kabul edilmiyor hala yaşıyormuş gibi geliyor. Keşke erken mi doğursaydım bile dedim göremediği için çok üzülüyorum üzüldüm üzüleceğim de..

Mochi bence hiç işe yaramıyor ben medela kullanıyorum gayet güzel lansinoh da kullanmıştım o da iyi diğerleri ile ilgili yorum yapamıyorum
60 cc emzirdikten sonra mı bir de tek taraf mı iki göğüs mü

7 aylıkken vefat etti... Ben hala aklıma geldikçe çok üzülüyorum...benim beş yıl sonra ilk kez anne oldum... Babam göremedi... Ondan hep dua isterdim cocugum olsun diye...

Zaten ilk 15 gün gaz problemi çok olmazmış Doğum yorgunluğu ile uyurlarmış benim arkadaş çocuk dru oğlumda 13. Gün hastaneden çıkmıştık bana demişti en sakin günleri yb da geçti ondan uykusuz 15. gün etleri cimcirilmiş gibi ağlamaya başlarlar diye
Bu sefer kızım şükür doğduğundan beri yanımda bu da aynı hiç aman 3 sat oldu uyandırmam lazım gibi bir derdim olmadı
Yarım saati geçse nefes alıyor mu diye kontrol ediyorum

Kızlar ben de kabızlık oldu yine ben de duphalac şurup içtim şimdi bebeği emzirsem bişey olur mu yoksa sütün birazını sağıp atayım mı

Yani öyle yapıyodum ama aartık 6 saatte 1 vericem inşallah fayda görürüm kolik değil ama sancıdan uyuyamıyo sürekli kıvranıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…