2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Evet canm ara ara oluyo bendede o yuzden sakin ol bazen kustum kusacam gibi boğazıma kadar geliyo hemen naneli sakiz cigniyom biraz rahatlatiyo
Ablamın 6 ay sürmüştü ben de acıktığım zamanlarda, bazen yemek sonrası yaşıyorum hala ama çok şükür sabah bulantılarım bitti

bebisin kiz mi .. kiz bebekleri genelde anneye popo basen yapiyo
Annem diyor ki topalacık bir şey oldun sanki eskiden değilmişim gibi bir de çirkinleşmeye başladım sanırım. Ah kızım diyorum tamam güzelliğimi al alabildiğince ama sonra geri ver bak bozuşursunuz babanla sonra eşim bozulmaya başladı, ne güzel karım vardı, umarım yine eskisi gibi olursun diyor

Merhaba. Yoktur merak etme içini ferah tut. Hepimiz ara ara yaşıyoruz öyle sıvı akıntılar. Koku ve kaşıntı yoksa sıkıntı yok diyor doktorlar

Ay kızlar şimdi koltukta uyuyakalmism birden irkildim kalkttm rüyamda namaz kılıyordm çok güzeldi ama birden beni biri dürttü sanki yaa
Kuzum Rabbim namaz için melekleriyle seni uyandırmıştır belki kötü düşünüp korkma sevin bak Allah senin ona gitmeni, ona yönelmeni istemiş ne güzel

bana mesaj geldi 10 iş günü diye, kan alan hemşire 1 hafta demişti ama. Bilemedim şimdi.

Kızlar geçen hafta doktor erkek demişti bugün tekrar gittik bizim sıpa bağdaş kurmuş sırtını da dönmüş yatıyor. Ne yaptıysak açmadı o bacakları. Ama cıkıntı göremedik kız mı demiştik dedi doktor belirsizliğe geri döndüm yani. 3 hafta sonra tekrar bakacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…