2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Kuzum Rabbim namaz için melekleriyle seni uyandırmıştır belki kötü düşünüp korkma sevin bak Allah senin ona gitmeni, ona yönelmeni istemiş ne güzel
Sağol cnm benim hemn kalktim namaz kıldım sonra cnm İnanki bikac gundr aksattim namazlarımi sanırım.ondan oldu böyle bidaha dikkatli olucam.insallah Rabbim dualrimizi kabul etsin

Dörtlü taramaya bakıcak canım

Hayırlısı olsun inşallah canım sen kız istiyordun sankibana da geçen hafta erkek dedi değişir mi acaba? Çok da hareketliydi olduğu yerde hoplatıyordu vücudunu doktor baya emindi. Hatta ultrason resminin bir tanesinde o bölgeyi çekmiş verdi

Aynen canım kız geçiyordu içimden. Geçen hafta söylerken çok emindi doktor valla, bu hafta emin değilim göremiyorum bir şey dedi iyice büyümüş sıpa ekrana zor sığıyor artık. 16. Haftaya kadar bekletecek artık bizi

Ben de geçen salı verdim sonuç bekliyorum. Benim de Veracity test.. Oglumda da yaptırmıştım, ozaman 27 ydim.. şimdi 30. Kesin sonuç verdiği için tercih ettim ben de.. Ikimize de hayırlı haberler..

Ben de geçen salı verdim sonuç bekliyorum. Benim de Veracity test.. Oglumda da yaptırmıştım, ozaman 27 ydim.. şimdi 30. Kesin sonuç verdiği için tercih ettim ben de.. Ikimize de hayırlı haberler..
Benimki de serenity test çok şükür bişey çıkmadı eve gelen hemşire 1/50 de bile güzel sonuçlar aldık dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…