2021 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    240
Benim bildiğim çınarlı hastanesi var özel ama hem uygun hem Reşat bey var gayet ilgili ama size uzak heralde size yakın varmı devlet veya üniversite hastanesi 2. Doğumumu mecburiyetten Buca kadın doğumda yapmıştım bunu evime yakın olan çiğli eğitim araştırma da yapmayı düşünüyorum herkes çok memnun çünkü.
merhabalar. çiğli eğitim araştırmada aklı başında bi doktor var mı . gerçekten bu doktor konusunda aşırı moralim bozuldu. bu hastanede hangi doktorlara kontrole gittiniz. memnun kaldığınız bi doktor oldu mu?

Bendeniz yine uzun süre koptum geldim. Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar diliyorum.
Sorunlar bitmedi gitti, ailevi problemler beni çok yıprattı. Bir de üzerine bebeği kaybetme ihtimali eklendi. Ağrılarım vardı arada karnım sertleşiyordu ama ağrı eşiğim yüksek ve gazdır diye takılmıyordum. Bir akşam şiddetlendi karnım taş gibi oldu, doktor rahim ağzın açık olsa bebeği kaybetmiştik dedi. Sürekli yatmalıymışım evden çalışmaya geçtim. Hiçbirşeyde hevesim kalmadı hiç hazırlık da yapmadım şimdi sizleri okudum je güzel şeyler yazmışsınız.
Çok zorlanıyorum, 2 hafta önce gittiğimde hala 49 kiloydum bebeğin kilosunda problem yok demişti doktor ama ben bittim resmen.
Bu arada beylikdüzü bölgesinden arkadaşlar varmış onların varlığını öğrenince de sevindim.
Geçmiş olsun canım az kaldı dayan 3 ay hemencecik geçsin inşallah. Sürekli yatmak çok zor keşke ailevi sorunların olmasaydı daha rahat atlatırsdın. Stres bebeği de etkiler huysuz bir bebeğe bakmak inan herşeyden daha zor rahatlamaya çalış senin enerjini emen insanlara mümkün olduğunca izin verme. Bir çoğumuz mağaza gezemiyoruz netten herşeyi alabilirsin. Sağlık daha önemli

merhabalar. çiğli eğitim araştırmada aklı başında bi doktor var mı . gerçekten bu doktor konusunda aşırı moralim bozuldu. bu hastanede hangi doktorlara kontrole gittiniz. memnun kaldığınız bi doktor oldu mu?
Ben de İzmir'deyim açıkçası devlet hastaneleri çok kalabalık dendiği için Karataş hastanesine gidiyorum.Ancak tam da içime sinmiyor.Şöyle Tamam dediğim bir doktor bulamadim

Ben de İzmir'deyim açıkçası devlet hastaneleri çok kalabalık dendiği için Karataş hastanesine gidiyorum.Ancak tam da içime sinmiyor.Şöyle Tamam dediğim bir doktor bulamadim
şu an çok kalabalık değil ama doktorlar gerçekten çok çok kötü. belli ki hastalara bakmak istemiyorlar. tek kelime etmeden geçiştirip gönderiyorlar. çiğlide ersun ercihan adındaki doktora gittim ama gitmesem daha iyidi.bu kadr kötü ilgisiz alakasız saygısız bi doktor görmemiştim. ki bu hastanedeki bi kaç doktor için de kötü yorumlar okudum. kontrolde böylelerse biz doğumu nasıl bu hastanelerde yapcaz bilemiyorum.

Bendeniz yine uzun süre koptum geldim. Rahatsızlığı olan herkese acil şifalar diliyorum.
Sorunlar bitmedi gitti, ailevi problemler beni çok yıprattı. Bir de üzerine bebeği kaybetme ihtimali eklendi. Ağrılarım vardı arada karnım sertleşiyordu ama ağrı eşiğim yüksek ve gazdır diye takılmıyordum. Bir akşam şiddetlendi karnım taş gibi oldu, doktor rahim ağzın açık olsa bebeği kaybetmiştik dedi. Sürekli yatmalıymışım evden çalışmaya geçtim. Hiçbirşeyde hevesim kalmadı hiç hazırlık da yapmadım şimdi sizleri okudum je güzel şeyler yazmışsınız.
Çok zorlanıyorum, 2 hafta önce gittiğimde hala 49 kiloydum bebeğin kilosunda problem yok demişti doktor ama ben bittim resmen.
Bu arada beylikdüzü bölgesinden arkadaşlar varmış onların varlığını öğrenince de sevindim.
Geçmiş olsun.Şu an bu dünyada sizden ve bebeginizden daha degerli hicbirsey yok..Sıkıntıları simdilik gormezden gelmeye ve bolca dinlenmeye calisin.Gerekirse gecici olarak evinizden uzak bir yere gidip dinlenin.Problemleri sonra düşünürsünüz...Sebebi nedir peki erken doğum riskinizin?

şu an çok kalabalık değil ama doktorlar gerçekten çok çok kötü. belli ki hastalara bakmak istemiyorlar. tek kelime etmeden geçiştirip gönderiyorlar. çiğlide ersun ercihan adındaki doktora gittim ama gitmesem daha iyidi.bu kadr kötü ilgisiz alakasız saygısız bi doktor görmemiştim. ki bu hastanedeki bi kaç doktor için de kötü yorumlar okudum. kontrolde böylelerse biz doğumu nasıl bu hastanelerde yapcaz bilemiyorum.
Çiğli'de görebileceğiniz nispeten uygun fiyatlı özel hastane yok mu acaba?Ben Bu hafta Medicana'ya devam edeyim diye düşündüm.Ancak muayene ücreti 260,doğum ücreti 7binmiş. Şok oldum.Bu fiyatlarla nasıl özelde doğum yapılır bilemiyorum

Çiğli'de görebileceğiniz nispeten uygun fiyatlı özel hastane yok mu acaba?Ben Bu hafta Medicana'ya devam edeyim diye düşündüm.Ancak muayene ücreti 260,doğum ücreti 7binmiş. Şok oldum.Bu fiyatlarla nasıl özelde doğum yapılır bilemiyorum
yakın olan sada hastanesi var.devletten daha kötü bi hastaneymiş. can hastanesi var.ona ayrıntılı bakmadım ama özele gidebilmek için benim çalışmaya başlamam lazım. doğum ücreti falan karşılayacak durumda değiliz. ki çoğu hastanenin ücretleri gerçekten çok yüksek.

Kızlar herkese merhaba,birkac konuyu ayni anda yazayim.Uzun olacak ama :olamaz: Ben bebeğe hiç alışveriş yapmadım yapmayacağım da.Bizim her şeyimiz hazır zaten.Ogullarimin o kadar çok giysisi,müslini,örme penye vb battaniyesi,yorgani yastigi carsafi var ki..Evde hersey fazla bile..Gecen gun elden geçirdim ne var ne yok; corabindan agiz bezine,bebek bakim urunlerinden oyuncagina bizim evde 3 çocuğu daha büyütecek malzeme mevcut..Çünkü Can hiçbirşey kullanamadı..Ona hazirladigim herşey kaldı.Yenidoğan giysileri hiç kullanılmamış,yıkanmış utulenmis halde duruyor.Tabi tekrar yıkayıp utuleyecegim.Paketi hic acilmamis sut sagma makinamiz,strelizasyon cihazi,bebek telsizi,bebek arabası,beşik,ana kucağı vb ihtiyaç malzemelerimiz de mevcut..Ben lohusa pijamalarimi vakti zamanında DAGİ den almıştım..Fiyatlari da uygundu..Az dantelli, %100 cotton çok kaliteli ürünlerdi hala kullanıyorum.Emzirmeye uygun bir tasarimi var.Hamile olmadigim zamanlarda da giyiyorum.5 takım kadar almıştım..Dagi yi tavsiye ederim.

Bebeğin adını Deniz koymaya karar verdim.Ogullarimin ismi Ateş,Can ve Deniz oluyor bu durumda..Dönüp yine aynı isme döndüm.Cok seviyorum.2.bir isim düşünmüyorum

Bugun 24+0 ım..Salı günü şeker yükleme yaptıracağım.Kucuk bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim.Crp 13 olunca enfeksiyon hastalıklarına gittim.Idrar tahliline bakti, çok hafif bir idrar yolu enfeksiyonu var ama bunu çözelim dedi.Tek kullanımlık suda eriyen antibiotiklerden aldım salı günü onu da kontrol ettireceğim geçmiş mi.

Ben onu yerinde incelemedim... Ama aklımda... Ama çok yüksek fiyat vermek istemiyorum bebek arabasına🙈 orta maliyetli konforlu ve katlaninca ufak olan bir şey istiyorum
şuraya ben de ilişsem, zira kızımda araba almamıştık.
Diğer eşyalardan kalanlar var birkaç güne onları çıkarıp bir bakayım diyorum ne durumdalar.

Kızlar anne bebek çantası için ne düşündünüz? Ben sırta takilanlardan alicam da bebek doğmadan önce muhakkak alınması gereken bişey mi bu? Öncelik sırası nedir yani😬

Acaba doktor hariç ne kadar fiyatı??? Benim kendi doktorumun doğuma girmesini istiyorum... Kendi doktorum Çiğli can Hastanesi'ne önerdi... İkinci sırada evime yakın olduğu için egepol... Ve Medicana ya da bakacağı m dedi...yani can hastanesi (4 bin) egepol (3 bin) Medicana (fiyati sormadik) üç hastanenin arasındayim...

Kızlar anne bebek çantası için ne düşündünüz? Ben sırta takilanlardan alicam da bebek doğmadan önce muhakkak alınması gereken bişey mi bu? Öncelik sırası nedir yani😬
Surda durayım bende🙈😀özellikle deneyimli anneler şöyle ayrıntılı bir liste yapsın bizim gibi acemilere😀😀😀

Aynen yav öncelik sırasına göre neyi ne zaman almak lazım aşırı karıştım ben😅😂
Aynen😀 canım ben maddi durumuma göre ayarlarım kendimi bir aksilik çıkmazsa insallahhhh🤲🤲🤲🤲🤲geçen ay besikle dolabini aldık😍😍😍battaniye ve nevresimleri mi aldık...ve deterjanıni aldım (duru granül) çünkü çevremdeki benden daha ileride olan hamileler diyor ki aldıklarını aldıkça yıka yerleştir biriktirme... Agirlasinca çok zor oluyor diyorlar...
Bu ayda Allah nasip ederse bebek arabası, puset, ana kucağını almayı düşünüyorum.... Belki banyo küveti veya reflü yatağı de bu ay olabilir...belki kendime gecelik ve pijamada alabilirim eğer kisliklar piyasaya çıktıysa...
Kasım ayında da kıyafetleri alacağım... Kış kıyafetleri tam çıkmış olacağı için....hastane seti, tulum, zıbın, corap, emzirme yastığı, biberon, emzik, hasta bezi vs...
En son Aralık ayında da Allah nasip ederse şampuan, bez gibi şeyleri bıraktım kafamda...

İlk hamile kaldığında hepsini toplu bir ayda alacaktım... Ama çok ayrıntı varmış🙈ve maddi olarak o zaman belki ağır gelebilir dedi eşim...bu şekil parçalara bölerek sanki daha iyi oldu...

Aynen😀 canım ben maddi durumuma göre ayarlarım kendimi bir aksilik çıkmazsa insallahhhh🤲🤲🤲🤲🤲geçen ay besikle dolabini aldık😍😍😍battaniye ve nevresimleri mi aldık...ve deterjanıni aldım (duru granül) çünkü çevremdeki benden daha ileride olan hamileler diyor ki aldıklarını aldıkça yıka yerleştir biriktirme... Agirlasinca çok zor oluyor diyorlar...
Bu ayda Allah nasip ederse bebek arabası, puset, ana kucağını almayı düşünüyorum.... Belki banyo küveti veya reflü yatağı de bu ay olabilir...belki kendime gecelik ve pijamada alabilirim eğer kisliklar piyasaya çıktıysa...
Kasım ayında da kıyafetleri alacağım... Kış kıyafetleri tam çıkmış olacağı için....hastane seti, tulum, zıbın, corap, emzirme yastığı, biberon, emzik, hasta bezi vs...
En son Aralık ayında da Allah nasip ederse şampuan, bez gibi şeyleri bıraktım kafamda...

İlk hamile kaldığında hepsini toplu bir ayda alacaktım... Ama çok ayrıntı varmış🙈ve maddi olarak o zaman belki ağır gelebilir dedi eşim...bu şekil parçalara bölerek sanki daha iyi oldu...
Aynen canım aylara bölerek almak çok daha mantıklı. Çünkü baya sıfırdan çeyiz yapiyo gibi liste yaptım şu an😬 bizim de çok şükür başka ödememiz vs olmadığından rahatlıkla alabiliyoruz ama Allah maddi olarak darda olanlara yardım etsin, çok zor çünkü borcun üstüne bebek dünyaya getirmek. Ben bebek alışverişinin yanına 2 takım falan gecelik ekliyorum son 2 aydır kendime, baya stok sağlam olacak bu gidişle 😂

Bence doğmadan alınmalı. İlk hafta kontrole gidilecek aşısıVs derken çantaya yedekleri koyup çıkacaksın. Ben dün nette bakındım hepsi birbirine aynı değişik bişey bulamadım. Sırta takmak rahat olabilir ama bana şık gelmiyor. Bakalım değişik bişey bulursam alacağım bende

Back
X