- 19 Ekim 2020
- 134
- 117
- 18
- 38
Tamam canım sağol gebeliğin hayırlı olsun sonuna kadar erişmeyi nasip etsin Rabbim. İyi bir doktora başladım inşallah vesile olacak, en azından her gün hastaneden ağlayarak dönmeyeceğimBu konuda gercekten bilgim yok canım ama tek bı doktora gitme bence bi devlete git yada iyi bi doktora git bana doktorum keseyle alakalı bısey soylemedı buyuzden bilmiyorum
Ay hadi İnşallah, öyle tabi Rabbim bilir O üfleyecek ruhunuAmin canım amin. Rabbim biliyor zamanını elbet bir bildiği var. Tüp bebekten sonra kendiliğinden olan binlerce insan var. Kesinlikle biraz dene yaza kadar rabbim verecektir.
Hiç üzülme bak enınde sonunda olucak sadece sabır benım 3. Deneme bu 20 yasında basladım bu işlere üzüldüm ama pes etmedım hiç ultrason kagıdında yazıyormu bu kese boyutuu bakıyım benımkı kac anlamıyorum hıc bu yazılardanTamam canım sağol gebeliğin hayırlı olsun sonuna kadar erişmeyi nasip etsin Rabbim. İyi bir doktora başladım inşallah vesile olacak, en azından her gün hastaneden ağlayarak dönmeyeceğim
20li yaşlardamısın canım.? Bebek görüldükten sonra keseyi ölçmüyorlar canım yoktur kesinHiç üzülme bak enınde sonunda olucak sadece sabır benım 3. Deneme bu 20 yasında basladım bu işlere üzüldüm ama pes etmedım hiç ultrason kagıdında yazıyormu bu kese boyutuu bakıyım benımkı kac anlamıyorum hıc bu yazılardan
Aaahhh daha stresli günler bekliyor korkmadan Metin olŞimdi pozitifleri gören arkadaşlar bundan sonra beni ne bekliyorKese transferden kaç gün sonra görünüyor.Cevap verebilir misiniz
Hiç üzülme bak enınde sonunda olucak sadece sabır benım 3. Deneme bu 20 yasında basladım bu işlere üzüldüm ama pes etmedım hiç ultrason kagıdında yazıyormu bu kese boyutuu bakıyım benımkı kac anlamıyorum hıc bu yazılardan
23 yasındayım şuan20li yaşlardamısın canım.? Bebek görüldükten sonra keseyi ölçmüyorlar canım yoktur kesin
İnşallah devamı gelirÜzülmek değil ama çok korktum tabi ki
Bana sözel olarak söyledi canım ölçtü kendisi ama benim beta hcg daha bugün 1040 dı, çok yavaş ilerliyor. O yüzden kese de küçük. Benle karşılaştırma yani senin ki sağlıklı maşallah
23 yasındayım şuan
Burada pozitif gören tüm annelerimizin çocukları sağlıkla gelsinler inşallah. Buraya kayıt olduğumdan beri her gün hem kendime hem sizlere du ediyorum siz de edin lütfenİnşallah devamı gelirdua ett cok
Bizde ediyoruz inan sadece bırdakiler değil rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın evlat cok baska bişeyBurada pozitif gören tüm annelerimizin çocukları sağlıkla gelsinler inşallah. Buraya kayıt olduğumdan beri her gün hem kendime hem sizlere du ediyorum siz de edin lütfen
Amin herkesin en güzel şekilde sağlıkla sıhatle ilerlesin inşallahKız oraya gitmem bir daha yüreğimi ağzıma getiriyor yüzüme yüzüme korkuyorum yeni bişey söyleyecek diye, ben çok aceleci davrandım tüp bebek konusunda doktorda sağolsun tak diye hemen gel yapalım dedi, dondurulmuş embriyolarım var 2 tane ama yapmayacağım kalsın orda bir süre yeni kadın doğumlumla kendim deneyeceğim Allah yüzüme Güler de kendiliğinden olur inşallah. İki gündür uyumuyorum mahvoldum. Allah sizin bebeklerinizi korusun sonuna kadar ferah ferah gidin inşallah.Fatmanur Sare senin de inşallah herşey yolunda gider. 3 gün fark çok önemli değil bence Rabbim buradaki herkesin gönlüne aydınlık versin.
Sözde özel ama hiç sevmedigim bir hastane poliklinik gibi resmen bakalım haftaya başka iyi bir doktor buldum ona gideceğim inşallahCanım nereye gittin kalp atışı için ? Bu haftalarda duyabılmek için iyi cihazlar gerekir eskı modellerde duyulmaz haftaya tekrar gıdersın olmadıı
Sözde özel ama hiç sevmedigim bir hastane poliklinik gibi resmen bakalım haftaya başka iyi bir doktor buldum ona gideceğim inşallahüyibi hastaneye gitki cihazı yeni iyi olsun canımm duyarsın inşallah keseyle ilgili bisey dedımı acaba ? Yada bebekle
Amin cnm sağolasın.Neyse tek derdimiz bu olsunAaahhh daha stresli günler bekliyor korkmadan Metin olben 6 ocakta transfer olmustum 25 Ocak kese günüydü ama ben 23 ocakta 4+5 te kese gördüm. 6+3 4 civarlarındada kalp atışı canım. İnş hayırlısıyla hepsini atlatırsın
Ben dinleniyorum kalçadan yorulduğum an bi hafta göbekten prolutex kullanıyorum yani dönüşümlü anlayacağın canım kalçadan çok vurulunca sıtma tutuyor Allah korusun bun çok dikkat etArkadaşlar bu progestan iğne 10 gün mu kullanılıyor.Benim 2 tane daha var çok acıyor artık 10 günden fazla kullanan oldumu
Masaallah çok sevindim darısı bizlere bende salı günü oldum darısı banaBen de onu yazicam da telefon trafiği yoğun olduğundan bı türlü yazamadımsonucumuz pozitif inşaallah.
Masaallah cnm bence bekle biraz bebisler yerine iyice otursunKızlar dün kese görüldü ama kaç haftalık söylenmedi internetten baktım dün 5+3 2 hafta sonra kalp atışına çağırdı inşallah duyarımkesemi ölçmedi doktor tekrar başka doktora gitsem mi bilemedim
Ay sen bana bebişler dedinMasaallah cnm bence bekle biraz bebisler yerine iyice otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?