2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

İnşallah canım bak ilk ben dogurdum harbıden şaka giibi herseyımı erkenden hazırlayınca dalga gecmıslerdı cevremdekıler

Ayy tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşaallah.Heycanlandim şimdi ilk bebeğimiz doğdu şükür. Darısı sağlıkla bizlere inşaallah.36 hafta demekbenim 3 haftam kalmış gibi düşündüm ayy evim de bi ses olucak inşaallah.Ama çok kötü geçiyor bu haftalar her yerim ağrıyor neyse hayırlısı olsun bakalım.

Dogdu ama sıkıntılar bıtmedı kuveze aldılar 10 gun orda kalacak her gormeye gıdınce aglıyarak cıkıyorum odadan

Dogdu ama sıkıntılar bıtmedı kuveze aldılar 10 gun orda kalacak her gormeye gıdınce aglıyarak cıkıyorum odadan
Evet küvezde olması çok zormuş öyle diyorlar. Allah sabırlar versin. Tez zamanda kavuşun. Arencim biran önce çıksın küvezden annesinin kollarına.

Evet küvezde olması çok zormuş öyle diyorlar. Allah sabırlar versin. Tez zamanda kavuşun. Arencim biran önce çıksın küvezden annesinin kollarına.
İnşallah üzüntüden sütümde gelmıyor yarın ben tabırcu olacagım onu burda bırakacagım ıcın cok uzuluyorum

İnşallah üzüntüden sütümde gelmıyor yarın ben tabırcu olacagım onu burda bırakacagım ıcın cok uzuluyorum
Hiç üzülme stres yapma iyi olsun yeter. İki ay üç ay küvezde kalanlar var sen de biliyorsun. Allah beterinden korusun. Üzülme sütün gelsinki bebeğine daha iyi bakabilesin. Anne sütü de onları hemen toparlıyormuş

Şıan sütümü almıyorlar bile bebegımı göbekden beslıyorlarmış

Kızlar kuvez hakkında bılgısı olan varmı bıze hersyı sgk karsılıyor dedıler ama simdi bu mavı ısık tedavısını karsılamıyor 12 saattlıgı 2 bin tl dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…