İnşallah canım bak ilk ben dogurdum harbıden şaka giibi herseyımı erkenden hazırlayınca dalga gecmıslerdı cevremdekılerEvet başlarda çok çok az çıkar. Sonra artar. İlk sağdığımda 5 ml çıkmıştıben gürül gürül akacak sanıyordum. Doktorlar hemşireler iyi bakıyorlardır merak etme. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah. Dinlen bol sıvı tüket.
Kaç haftalıkken oldu şimdi doğum? Bide bebeğin adını ne koydunuz?İnşallah canım bak ilk ben dogurdum harbıden şaka giibi herseyımı erkenden hazırlayınca dalga gecmıslerdı cevremdekıler
36+1 Adı ArenKaç haftalıkken oldu şimdi doğum? Bide bebeğin adını ne koydunuz?
Evet seninki daha küçükmüş benim kızdan.Allah im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahİkimiz aynı sayılırız. 32+4 benimde
Evet küvezde olması çok zormuş öyle diyorlar. Allah sabırlar versin. Tez zamanda kavuşun. Arencim biran önce çıksın küvezden annesinin kollarına.Dogdu ama sıkıntılar bıtmedı kuveze aldılar 10 gun orda kalacak her gormeye gıdınce aglıyarak cıkıyorum odadan
İnşallah üzüntüden sütümde gelmıyor yarın ben tabırcu olacagım onu burda bırakacagım ıcın cok uzuluyorumEvet küvezde olması çok zormuş öyle diyorlar. Allah sabırlar versin. Tez zamanda kavuşun. Arencim biran önce çıksın küvezden annesinin kollarına.
Hiç üzülme stres yapma iyi olsun yeter. İki ay üç ay küvezde kalanlar var sen de biliyorsun. Allah beterinden korusun. Üzülme sütün gelsinki bebeğine daha iyi bakabilesin. Anne sütü de onları hemen toparlıyormuşİnşallah üzüntüden sütümde gelmıyor yarın ben tabırcu olacagım onu burda bırakacagım ıcın cok uzuluyorum
Şıan sütümü almıyorlar bile bebegımı göbekden beslıyorlarmışHiç üzülme stres yapma iyi olsun yeter. İki ay üç ay küvezde kalanlar var sen de biliyorsun. Allah beterinden korusun. Üzülme sütün gelsinki bebeğine daha iyi bakabilesin. Anne sütü de onları hemen toparlıyormuş
Nasıl oldunuz canımŞıan sütümü almıyorlar bile bebegımı göbekden beslıyorlarmış
İyiye gidiyoruz cok şükürrNasıl oldunuz canım
Şükürler olsunİyiye gidiyoruz cok şükürr
Bebek hala küvezde ama durumu iyiye gidiyor 1 haftaya cokarcaklar inşallah bende toparladım bayaŞükürler olsun
Her şey daha iyi olacak insallah. Adına çok sevindim.
Canımm Aren ne zaman çıkıyor küvezden? Sen nasılsın?
Ben iyym çarşamba gunu inşallahCanımm Aren ne zaman çıkıyor küvezden? Sen nasılsın?
Yuh ya kafayımı yemiş bunlarKızlar kuvez hakkında bılgısı olan varmı bıze hersyı sgk karsılıyor dedıler ama simdi bu mavı ısık tedavısını karsılamıyor 12 saattlıgı 2 bin tl dıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?