Evet yatıyorum. Sola da yatıyorum sağa da. Bazen de sırt üstü yatıyorum. Böyle püfür püfür esen açıkhava yerler istiyorumValla bende öyleyim evin her yerinde uzanıyorum. Kimsenin bunalmadıgı havada ben mahvoluyorum. Uyku zaten sol tarafım felçli gibi. Sağa yatıyormusun
Ben galibaBugün kontrole gittim. Her şey yolunda dedi. Çok şükür. Tam 32. Hafta doldu. Çalışabilir raporu aldım 2300 g olmuş büyümüş. Eylül başında gel dedi. Kontroller sıklaşacak sanırım. Sizin kaç hafta oldu? Bakalım ilk kim alacak bebeğini kucağına hayırlısıyla inşallah
Hey maşallah tosuncuğa. Çok beklemez o oralarda diyimBen galiba35+5 oldum sancılar cıkıyor nst de 4 gunde 300 gram almış 3 kilo suan
Banada oyle gelıyor 38 i bulmaz benceHey maşallah tosuncuğa. Çok beklemez o oralarda diyim
Kafasına bakıyorlarmış zaten canım. Tamamsa gelir alllahın izniyle haberdar at biziBanada oyle gelıyor 38 i bulmaz bence
Pozisyon almış bekliyor baş aşagıdaKafasına bakıyorlarmış zaten canım. Tamamsa gelir alllahın izniyle haberdar at bizi
Ama aşırı tursuyorum bu dogum işinden napcam bilmiyorumKafasına bakıyorlarmış zaten canım. Tamamsa gelir alllahın izniyle haberdar at bizi
Sen zaten bu zamana kadar nasıl doğurmadın ben ona şaşıyorumBen galiba35+5 oldum sancılar cıkıyor nst de 4 gunde 300 gram almış 3 kilo suan
Sen o kısımları çok düşünme. Korkman normal bilmediğin bişey neticede. Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi. Bebeklerimize sağ Salim kavuşalım inşallahAma aşırı tursuyorum bu dogum işinden napcam bilmiyorum
Henuz gıtmedım doktora en aon gıttıgımde 2 hafta daha gelmez bence dedı nst yaptr bi önlem amaclı dedı sancım cıktıSen zaten bu zamana kadar nasıl doğurmadın ben ona şaşıyorumsancılar çıkmaya başladı demek. Ne diyor doktor? 40 I tamamlamadan gelir mi var mı bi tahmini?
Hayırlısıı bakalım belkı de normal olmaz bebişe baglı herseySen o kısımları çok düşünme. Korkman normal bilmediğin bişey neticede. Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi. Bebeklerimize sağ Salim kavuşalım inşallahBen sezaryen düşündüğüm için rahatım şuan. Bi sürpriz olup normal doğum olmazsa tabi
Bi kaç hafta var yani. Çok heyecanlı benim Ekim 14 gibi görünüyor. Bu hamileliğim çok hızlı geçti. Hayırlısıyla en kolayından olur inşallah.Henuz gıtmedım doktora en aon gıttıgımde 2 hafta daha gelmez bence dedı nst yaptr bi önlem amaclı dedı sancım cıktıbence En baba 38 de gelır
Eylul 16 gıbı gorunuyor bakalım son zamanlae gecmıyor benceBi kaç hafta var yani. Çok heyecanlı benim Ekim 14 gibi görünüyor. Bu hamileliğim çok hızlı geçti. Hayırlısıyla en kolayından olur inşallah.
Bi tanıdığım yaşamıştı. Karnı biraz daha büyüktü normale göre onun dışında bi sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıylaBugün suyun biraz fazla dedi yaşayan oldu mu
16 Eylül müüü!! Çok az kalmış seninEylul 16 gıbı gorunuyor bakalım son zamanlae gecmıyor bence
Aaaa!!! Hadi bakalım haberdar et biziKızlar sabah kalktım kanlı suyum geldı muayne ettı ebe acıklık yok ama tekrar gelırse yatışım yapılcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?