2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Valla bende öyleyim evin her yerinde uzanıyorum. Kimsenin bunalmadıgı havada ben mahvoluyorum. Uyku zaten sol tarafım felçli gibi. Sağa yatıyormusun
Evet yatıyorum. Sola da yatıyorum sağa da. Bazen de sırt üstü yatıyorum. Böyle püfür püfür esen açıkhava yerler istiyorum

Ben gece çok uyanıyorum.Midem çok kötü yaa tekrardan safra kusmaya başladım.Mide yanması oluyor soğuk soğuk terliyorum.Belim çok ağrıyor baştan beri saymayla bitmiyor sıkıntılar.Neyse çoğu gitti azı kaldı diyelim çok şükür

Bugün kontrole gittim. Her şey yolunda dedi. Çok şükür. Tam 32. Hafta doldu. Çalışabilir raporu aldım 2300 g olmuş büyümüş. Eylül başında gel dedi. Kontroller sıklaşacak sanırım. Sizin kaç hafta oldu? Bakalım ilk kim alacak bebeğini kucağına hayırlısıyla inşallah

Ben galiba 35+5 oldum sancılar cıkıyor nst de 4 gunde 300 gram almış 3 kilo suan

Ama aşırı tursuyorum bu dogum işinden napcam bilmiyorum
Sen o kısımları çok düşünme. Korkman normal bilmediğin bişey neticede. Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi. Bebeklerimize sağ Salim kavuşalım inşallah Ben sezaryen düşündüğüm için rahatım şuan. Bi sürpriz olup normal doğum olmazsa tabi

Sen zaten bu zamana kadar nasıl doğurmadın ben ona şaşıyorum sancılar çıkmaya başladı demek. Ne diyor doktor? 40 I tamamlamadan gelir mi var mı bi tahmini?
Henuz gıtmedım doktora en aon gıttıgımde 2 hafta daha gelmez bence dedı nst yaptr bi önlem amaclı dedı sancım cıktı bence En baba 38 de gelır

Hayırlısıı bakalım belkı de normal olmaz bebişe baglı hersey

Henuz gıtmedım doktora en aon gıttıgımde 2 hafta daha gelmez bence dedı nst yaptr bi önlem amaclı dedı sancım cıktı bence En baba 38 de gelır
Bi kaç hafta var yani. Çok heyecanlı benim Ekim 14 gibi görünüyor. Bu hamileliğim çok hızlı geçti. Hayırlısıyla en kolayından olur inşallah.

Kızlar sabah kalktım kanlı suyum geldı muayne ettı ebe acıklık yok ama tekrar gelırse yatışım yapılcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…