33 haftalıkken bındım farkına bıle varmıyorlar rahat olArkadaşlar önümüzdeki günlerde Antalya’ya gidip gelicem uçakla. Anadolu jet 28. Haftadan sonra uçağa binebilir raporu istiyomuş. Bu haftalarda uçağa binen var mı? Bilgisi olan var mı?
İçim rahatladı valla sağ ol. Anlatsana suyun gelince naptın? Çok mu geldi? Ne hissettin?33 haftalıkken bındım farkına bıle varmıyorlar rahat ol
Sabah lavaboya kalktım 8 de bıanda bi bardak bişiy cıktı baktım kanlı su gittim hemen eve kontrol ettı acıklık yok dedı sancım cıktı nstde bıraz sonra eve gıt tekrar olursa gelırsın dogumu baslatırız dedı hala beklıyorum bısey yokİçim rahatladı valla sağ ol. Anlatsana suyun gelince naptın? Çok mu geldi? Ne hissettin?
Allah kolaylık versin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.Be doguruyorum tekrar suyum geldı bildigin bardaktan bosalır gıbııyatısım yapıldı
Aaayyyy hadi kazasız belasız canımBe doguruyorum tekrar suyum geldı bildigin bardaktan bosalır gıbııyatısım yapıldı
Bebek geldi mi? Çok merak ediyorumBe doguruyorum tekrar suyum geldı bildigin bardaktan bosalır gıbııyatısım yapıldı
Allah kolaylık versin canım. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Alllah yardımcın olsun cnm.Sag salim kucağına alırsın inşallah.Be doguruyorum tekrar suyum geldı bildigin bardaktan bosalır gıbııyatısım yapıldı
Maşallah tebrik ederiz bizim içinde kokla onu çok bekledik bekliyoruz bu günü. Allaha şükürler olsun.Geldı cok sukur
Canım öncelikle hayırlı olsun. Ağrı kesici falan verirler çok yorma kendini. Sakin sakin bebeğinle ilgilen. Nasıl tatlıdır kimbilir. Bol bol kokla. Kendini zorlama yavaş hareketlerle ayaklanırsın bir kaç gün zaman ver kendine. Mesailer başladı hadi bakalım kolay gelsin sanaDoktorum başından ber normal olsun dıye cabaladı ama imkansız yapamıycaktım sezeryan oldum kendı ıstegım hatta zorla catı muayneleri benım sancılarım benı mahfettı dun gece 2 den beri aglıyorum acıdan dayanamadım en son sezeryan ıstıyorum yoksa baska hastaneye gıdıcem dedım oda aldı mecbur cok sukur bebem dogdu az agrılarım var ama o normal dogum agrılarının yanında hiç kalır bebegım erken dogdugu ıcın bıraz hava verecekler bukadar suan ayaga nasıl kakarım onu dusunuyorum dkişlerim agrıyo
İkimiz aynı sayılırız. 32+4 benimdeHadi hayırlısı bakalımbenim daha çok en küçük benim kız galiba daha 33+3 deyiz biz.haftaya salı ilk kez nst ye giricem nasıl bişey hiç bilmiyorum
Bebegimi kuveze aldılar nefes alırken ınlıyor gibiydı hırıltılar cıkıyordu ennfeksıyon cıkmıs. Bısure orda kalacak doyamadan goturdulerCanım öncelikle hayırlı olsun. Ağrı kesici falan verirler çok yorma kendini. Sakin sakin bebeğinle ilgilen. Nasıl tatlıdır kimbilir. Bol bol kokla. Kendini zorlama yavaş hareketlerle ayaklanırsın bir kaç gün zaman ver kendine. Mesailer başladı hadi bakalım kolay gelsin sanaduygusal anlamda hassas olabilirsin ama geçiyor. Hep böyle hassas olmayacaksın. Eşine çatabilirsin fırsat bu fırsat çok öpüyorum ikinizi de eşinide senide çok tebrik ederim
Kavuşursunuz en kısa sürede merak etme. Sen bu arada kendine dikkat et. Emzirmek için falan gidiyo musun?Bebegimi kuveze aldılar nefes alırken ınlıyor gibiydı hırıltılar cıkıyordu ennfeksıyon cıkmıs. Bısure orda kalacak doyamadan goturduler
Hayır serum verıyolarmış bugun sagmaya calış dedıler ama 1-2 damla zorla cıkıyoKavuşursunuz en kısa sürede merak etme. Sen bu arada kendine dikkat et. Emzirmek için falan gidiyo musun?
Evet başlarda çok çok az çıkar. Sonra artar. İlk sağdığımda 5 ml çıkmıştıHayır serum verıyolarmış bugun sagmaya calış dedıler ama 1-2 damla zorla cıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?