Hiç heyecan yok. Arada bir sıkıntı basıyor nedenseAyy hadi hayırlısıı heycan başladımıBende ani olunca hiçbişey yasayamamıstım
Neden ? Bi sorun yok inşallahDoğum tarihi 13ten 9 Eylül’e aldı
Suyu sınırmış. Ama bebek önde diye yani kafaya ve bacağa bakıyorlar ya olması gerekendeymişNeden ? Bi sorun yok inşallah
Amin hepimize inşallah valla bende istemiyordum ama tüp bebek olunca hiç risk alamadımHayırlı doğumların olsun canım inşallahbende yarın gidicem bakalım ne diyecek.uff ben sezeryan istemiyorum ama hayırlısı olsun artık
Hayırlısı neyse o olsun ne farkederkiii bence sezeryan aşırı kolay normal dogum sancısına göreAmin hepimize inşallah valla bende istemiyordum ama tüp bebek olunca hiç risk alamadım
Hayırlı olsun canım. Allah kolaylıklar versin. Sağlıcakla al kucağına. Gelişimini tamamlamış demekkiDoğum tarihi 13ten 9 Eylül’e aldı
Sağol canım hepimiz kazasız belasız yavrucaklara kavuşalımHayırlı olsun canım. Allah kolaylıklar versin. Sağlıcakla al kucağına. Gelişimini tamamlamış demekkiçok güzel
Hıçkırıyor mu? Yesinler onuSağol canım hepimiz kazasız belasız yavrucaklara kavuşalımultrason yanıltmıyorsa tamamlamış şükür ama hala hıçkırıyor
Hıçkırıyor mu? Yesinler onusaat kaçta olacak doğum? Bugün çok özel bir gün kendini şımart en sevdiğin yemeği ye. Yarın hoşafa talim
Çabucak geçer merak etme. Hastaneye yerleşmekti oydu buydu derken susuzluğunu farketmezsin bile. Serum takabilirler zaten susuz hissetmezsin inşallah. Doğumdan sonra da bol bol içeceksin. Çok güzel ne koyacaksınız kızın adını?doğru diyorsun tıka basa yiyeyim. Yarın 14.30da sabah erkenden itibaren de bir şey yiyip içmeyeceğim. Susuz nasıl yapacam bilmiyorum
Evet serumu unutmusumÇabucak geçer merak etme. Hastaneye yerleşmekti oydu buydu derken susuzluğunu farketmezsin bile. Serum takabilirler zaten susuz hissetmezsin inşallah. Doğumdan sonra da bol bol içeceksin. Çok güzel ne koyacaksınız kızın adını?
Adıyla yaşasın çok güzelEvet serumu unutmusumzaten sonrasındada sadece sıvı alacağım. Gülsüm Aden babaannesinin adını alacak
Amin amin hepimizin minnoşları inşallahAdıyla yaşasın çok güzel
Canım naptın? Hastaneye geçtin mi? Heyecan var mı nasılsın?Amin amin hepimizin minnoşları inşallah
15dakikaya geçiyorum. Valla heyecan her şey varCanım naptın? Hastaneye geçtin mi? Heyecan var mı nasılsın?
Genel anestezi öneririm15dakikaya geçiyorum. Valla heyecan her şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?