Spinal daha iyi bence hem benegı goruyorsun hem uyanma derdı yokGenel anestezi öneririm
Ameliyathaneye girince benim tansiyon çıkıyorSpinal daha iyi bence hem benegı goruyorsun hem uyanma derdı yok
Emmiyo bende sagıp verıyorum azaldı haliyle sütmde bi mama verıyorum bi süt napayımAmeliyathaneye girince benim tansiyon çıkıyorçok kolay uyanıyorum bir de. Kısmetse genel anestezi istiycem. Aren napıyor? Emmeye başladı mı? Meme uçun ne alemde ? Gazı başladı mı?
Genel anestezi öneririm
Hayırlı olsun canım. Iyisin değilmi çok sevindimDoğudumkesinlikle spinal öneririm beybiyi görün
Aynen spinal cok cok iyii hayırlı olsun canımm ama karnındakı zamanlarını özliyceksin söyliyim 2 saatte bir uyanmaya alış bebiş mahfedecek seniDoğudumkesinlikle spinal öneririm beybiyi görün
Var bence cok erken cıkmısKızlar benimde transferin 5. Günü bitiyor bugün
Bir adet 5. Gün embriyo dondurulmuş transferin oldu hem kaset test hemde erken gebelik testi yaptım sizce bakarmısınız
Çoğul gebelik mi acabaVar bence cok erken cıkmıs
Bebişin nasıll sen nasılsın ?Aynen spinal cok cok iyii hayırlı olsun canımm ama karnındakı zamanlarını özliyceksin söyliyim 2 saatte bir uyanmaya alış bebiş mahfedecek seni
Bilemiyorum kan testi yaptır benceÇoğul gebelik mi acaba
Yarın kan vereceğim vallaBilemiyorum kan testi yaptır benceOlabilir
Hayırlısı olsun inşallahYarın kan vereceğim valla
Canıımm hayırlı olsuunnnDoğudumkesinlikle spinal öneririm beybiyi görün
Evet pozitif görünüyor hayırlı olsunYarın kan vereceğim valla
Hayırlı olsun sonuç gebelik var görünüyor , çift embriyo mu transfer edildi ? Kan testi verin hemenKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Tek embriyo bide erken gebelik testi yaptım bakın netHayırlı olsun sonuç gebelik var görünüyor , çift embriyo mu transfer edildi ? Kan testi verin hemen
Tek embriyo transferiyse çoğul olması çok olası değil. Tek yumurta ikizi olma ihtimali de var tabiÇoğul gebelik mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?