Canım nasıl gidiyor? Gülsüm Aden napıyor? Sen nasılsın?Doğudumkesinlikle spinal öneririm beybiyi görün
Evet bölünme ihtimali. tek yumurta ikiziTek embriyo transferiyse çoğul olması çok olası değil. Tek yumurta ikizi olma ihtimali de var tabi
6.güne göre baya koyu çıkmış ..kan testi değeri yüksekse olabilir tek yumurta ikizi ..tabii en net kese muayenesinde belli olurTek embriyo bide erken gebelik testi yaptım bakın net
Evet canım6.güne göre baya koyu çıkmış ..kan testi değeri yüksekse olabilir tek yumurta ikizi ..tabii en net kese muayenesinde belli olur
Tebrikler canım , gözünaydınDoğudumkesinlikle spinal öneririm beybiyi görün
Bebiş iyi şükür ben de ağrılarla uğraşıyorum. Sezaryen çok zormuş yaa sonuna kadar normali deneyinTebrikler canım , gözünaydınnasılsın bebiş nasıl
İyi iyi çok şükür. Bendede ağrılar geçerse daha iyi olacağım. Kalkmakta oturmakta çok zorlanıyorumCanım nasıl gidiyor? Gülsüm Aden napıyor? Sen nasılsın?
Kişiye gore degısıyor demekkı ben hıc zorlanmadım sürekli kalkıp yuru agrıların daha cabuk gecerBebiş iyi şükür ben de ağrılarla uğraşıyorum. Sezaryen çok zormuş yaa sonuna kadar normali deneyin
Bende pek ağrı olmamıştı diye hatırlıyorum. Ama daha ilk gün tabi. Fazla kendini zorlamaİyi iyi çok şükür. Bendede ağrılar geçerse daha iyi olacağım. Kalkmakta oturmakta çok zorlanıyorum
Bence takip edip 38. Haftayı doldurmanı tavsiye ederim. Ama riske atmayalım dediyse doktorun demekki riskli bi durum olabilir. Doktorunla tüm ihtimalleri istişare et öyle karar ver. Bebeğin gelişimi iyi. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Ne hissediyorsun? İçinden ne geliyor?Kızlar nasılsınız.cift kat kordon dolanması vardı tek kata indi bu hafta dr 25 eylülde alalım risk almayalım dedi. Tam 37 haftalık olacak.bilemedim 1 hafta daha sıkı bir kontrolle 38 görülür mü 37 de iyi mi..şu anda 35 dolmak üzere. 2700 gr dendi .
Riske atma bence yinede sen bilirsşn gayet iyi bebişin benımkı de o kiloda dogduKızlar nasılsınız.cift kat kordon dolanması vardı tek kata indi bu hafta dr 25 eylülde alalım risk almayalım dedi. Tam 37 haftalık olacak.bilemedim 1 hafta daha sıkı bir kontrolle 38 görülür mü 37 de iyi mi..şu anda 35 dolmak üzere. 2700 gr dendi .
Ilk kizimda 4 kat kordon dolanmıştı son anda farkedildi ve hemen sezeryana alındı. O zaman bizi çok etkilemişti bu olay.anotomik olarak benim kordon boyum normalden uzunmuş. Yin3 aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.3 güne bir nst giriyorumBence takip edip 38. Haftayı doldurmanı tavsiye ederim. Ama riske atmayalım dediyse doktorun demekki riskli bi durum olabilir. Doktorunla tüm ihtimalleri istişare et öyle karar ver. Bebeğin gelişimi iyi. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Ne hissediyorsun? İçinden ne geliyor?
Ameliyat yerimi ilk günden açık bıraktı doktpr ondan da acı çekiyorumBende pek ağrı olmamıştı diye hatırlıyorum. Ama daha ilk gün tabi. Fazla kendini zorlamaben kendimi pek zorlamamıştım
Benim ağrım oldu halada oluyor ameliyat yerim açık belli ondandır. Her şeyi unutun ama meme kalkanı ( gümüş) unutmayınKişiye gore degısıyor demekkı ben hıc zorlanmadım sürekli kalkıp yuru agrıların daha cabuk gecer
Neden açık bıraktı canım çabuk iyilessin diye miBenim ağrım oldu halada oluyor ameliyat yerim açık belli ondandır. Her şeyi unutun ama meme kalkanı ( gümüş) unutmayın
Benımkı kapalıydı su gevırmez bantla neden kapatmadılarki nasıl duş alıcaksın ? Ben krem kullanmaya baslamıstım 1 ay onceden yara olmadı gercı cokda emmıyo bebıs zatenBenim ağrım oldu halada oluyor ameliyat yerim açık belli ondandır. Her şeyi unutun ama meme kalkanı ( gümüş) unutmayın
Hımm! E o zaman riske atma. Seni de strese sokar bu durum. Bebeğin gelişimi iyi nasıl olsa. Doktoruna güven canımIlk kizimda 4 kat kordon dolanmıştı son anda farkedildi ve hemen sezeryana alındı. O zaman bizi çok etkilemişti bu olay.anotomik olarak benim kordon boyum normalden uzunmuş. Yin3 aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.3 güne bir nst giriyorum
Açık mı bıraktı? Niyeki? Her doktorun yöntemi farklı demek ki. Tez zamanda Allah şifanı versin inşallahAmeliyat yerimi ilk günden açık bıraktı doktpr ondan da acı çekiyorum
Göğüs kalkanı aklımda. Çok lazım bişey. Henüz siparişini vermedim ama ilk çocuğumda yoktu kalkanım baya çatlama olmuştu. Lansinoh diye bi krem kullanmıştım ve göğüs pedi onlar rahatlatmıştı baya. Sonra bu kalkanları kullanan arkadaşlarım oldu. Onlar rahat geçirdiler bu süreci. Bu kez kullanıcam bende bakalım kısmetseBenim ağrım oldu halada oluyor ameliyat yerim açık belli ondandır. Her şeyi unutun ama meme kalkanı ( gümüş) unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?