2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Kızlar nasılsınız.cift kat kordon dolanması vardı tek kata indi bu hafta dr 25 eylülde alalım risk almayalım dedi. Tam 37 haftalık olacak.bilemedim 1 hafta daha sıkı bir kontrolle 38 görülür mü 37 de iyi mi..şu anda 35 dolmak üzere. 2700 gr dendi .

İyi iyi çok şükür. Bendede ağrılar geçerse daha iyi olacağım. Kalkmakta oturmakta çok zorlanıyorum
Bende pek ağrı olmamıştı diye hatırlıyorum. Ama daha ilk gün tabi. Fazla kendini zorlama ben kendimi pek zorlamamıştım

Bence takip edip 38. Haftayı doldurmanı tavsiye ederim. Ama riske atmayalım dediyse doktorun demekki riskli bi durum olabilir. Doktorunla tüm ihtimalleri istişare et öyle karar ver. Bebeğin gelişimi iyi. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap. Ne hissediyorsun? İçinden ne geliyor?

Riske atma bence yinede sen bilirsşn gayet iyi bebişin benımkı de o kiloda dogdu

Ilk kizimda 4 kat kordon dolanmıştı son anda farkedildi ve hemen sezeryana alındı. O zaman bizi çok etkilemişti bu olay.anotomik olarak benim kordon boyum normalden uzunmuş. Yin3 aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.3 güne bir nst giriyorum

Benim ağrım oldu halada oluyor ameliyat yerim açık belli ondandır. Her şeyi unutun ama meme kalkanı ( gümüş) unutmayın
Benımkı kapalıydı su gevırmez bantla neden kapatmadılarki nasıl duş alıcaksın ? Ben krem kullanmaya baslamıstım 1 ay onceden yara olmadı gercı cokda emmıyo bebıs zaten

Hımm! E o zaman riske atma. Seni de strese sokar bu durum. Bebeğin gelişimi iyi nasıl olsa. Doktoruna güven canım

Benim ağrım oldu halada oluyor ameliyat yerim açık belli ondandır. Her şeyi unutun ama meme kalkanı ( gümüş) unutmayın
Göğüs kalkanı aklımda. Çok lazım bişey. Henüz siparişini vermedim ama ilk çocuğumda yoktu kalkanım baya çatlama olmuştu. Lansinoh diye bi krem kullanmıştım ve göğüs pedi onlar rahatlatmıştı baya. Sonra bu kalkanları kullanan arkadaşlarım oldu. Onlar rahat geçirdiler bu süreci. Bu kez kullanıcam bende bakalım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…