2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

21inde 4 ay asısı olcak benımkı hepinizden öndeyim ben galıba
BEnim tarnsfer en son olmuştu burdakilerden üstüne bide benim kız 40+3 de geldien küçük benimki yarın olucaz aşımızı inşaallah huy değiştirmez daha yeni düzene girdi sayılır

Benim kızda da olmuştu ben de verdim faydası oluyor cnm ama mamasına koyarsan daha iyi olur bence

Kızım 3 gündür kaka yapmıyor. Bir çay kaşığı zeytinyağı içinden zararı olur mu acaba arkadaşlar
Ben dogdugundan berı mamasına 1 caykasıgı koyuyorum bısey olmadı cok sükür ama 3 gun sınırmış bu arada doktoru öyle soylemıstı ben dırıl atıyorum yarım 10 dk sonra bosaltıyor oda fayda etmezse lagmav yapıyorum

Fitil yanlıs yazmısım

Arkadaşlar kızım bazen iki elini yumruk yapıp bacaklarını dizine çekerek kıpkırmızı ve kaskatı kesiliyor.bagirsak harekeleriyle alakali .deyip dr götürmedim hata mı ediyorum acaba.sizin bebeklerinizde de böyle tepkilere denk geldiniz mi

Kakasını yapmaya uğraşıyordur benimki kakasını yaparken öyle yapıyor ama uzun sürmüyor hiç sesi çıkmıyor o esnada

Kabızlık vardır belkı kakasını kontrol et

Arkadaş benim kızım her akşam 7-9 saatlerinde emzirirken hep sancısı var gibi ağlıyor memeyi koparicak gibi ısırıyor başka saatlerde olmuyor böyle ne olduğunu anlamadım gitti karnındayken de hep bu saatlerde aşırı hareket ederdi

Uykusu gelıyordur belkı benımkıde öyle

Kızım 3 gündür kaka yapmıyor. Bir çay kaşığı zeytinyağı içinden zararı olur mu acaba arkadaşlar
Doktorumuz bu aylarda bi hafta bile kaka yapmayabilir dedi.önemli olan yaptığında sıvı yapmasıymış.hiç endişelenme ve zeytinyağıda bi şey yapmaz iyi olmuş verdiğin.

Gazı geliyordur belki.

Gazı geliyordur. Benimkide öyle

Kızlar bagısıklıgın sütle bı alakası varmı sizce benım oglum 20 gun falan emdı sadece şimdi ayda 1 bronşit oluyor Şimdi yıne oldu bagısıklık ıcın bı ilac ipne falan tokmu

Kızlar bagısıklıgın sütle bı alakası varmı sizce benım oglum 20 gun falan emdı sadece şimdi ayda 1 bronşit oluyor Şimdi yıne oldu bagısıklık ıcın bı ilac ipne falan tokmu
Canım onun sütle bi ilgisi yok. Çocuk alerjik olabilir belki. Kakasında mukus gibi bi şeyle karşılaştın mı? Komşumun kızıda bir ayda tekrar bronşit oldu 5 aylık mikroplarlada alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…