BEnim tarnsfer en son olmuştu burdakilerden üstüne bide benim kız 40+3 de geldi21inde 4 ay asısı olcak benımkı hepinizden öndeyim ben galıba
Kızım 3 gündür kaka yapmıyor. Bir çay kaşığı zeytinyağı içinden zararı olur mu acaba arkadaşlar
Memorialde gecmıyor tamamlayıcıTamamlayıcı falan yaptır. Muayenede indirim olur en azından.
Ben dogdugundan berı mamasına 1 caykasıgı koyuyorum bısey olmadı cok sükür ama 3 gun sınırmış bu arada doktoru öyle soylemıstı ben dırıl atıyorum yarım 10 dk sonra bosaltıyor oda fayda etmezse lagmav yapıyorumKızım 3 gündür kaka yapmıyor. Bir çay kaşığı zeytinyağı içinden zararı olur mu acaba arkadaşlar
Fitil yanlıs yazmısımBen dogdugundan berı mamasına 1 caykasıgı koyuyorum bısey olmadı cok sükür ama 3 gun sınırmış bu arada doktoru öyle soylemıstı ben dırıl atıyorum yarım 10 dk sonra bosaltıyor oda fayda etmezse lagmav yapıyorum
Emiyor artık direk içirimBenim kızda da olmuştu ben de verdim faydası oluyor cnm ama mamasına koyarsan daha iyi olur bence
Geçmiş olsun .Hasta olmayan cocuk yok cevremde herkes hasta .Sağ salim bu kışı atlatmayı nasip etsin Allah insallah.Benımkı yıne bronsit oldu 20 gun arayla ya deliricem
İnşallah yaGeçmiş olsun .Hasta olmayan cocuk yok cevremde herkes hasta .Sağ salim bu kışı atlatmayı nasip etsin Allah insallah.
Kabızlık vardır belkı kakasını kontrol etArkadaşlar kızım bazen iki elini yumruk yapıp bacaklarını dizine çekerek kıpkırmızı ve kaskatı kesiliyor.bagirsak harekeleriyle alakali .deyip dr götürmedim hata mı ediyorum acaba.sizin bebeklerinizde de böyle tepkilere denk geldiniz mi
Uykusu gelıyordur belkı benımkıde öyleArkadaş benim kızım her akşam 7-9 saatlerinde emzirirken hep sancısı var gibi ağlıyor memeyi koparicak gibi ısırıyor başka saatlerde olmuyor böyle ne olduğunu anlamadım gitti karnındayken de hep bu saatlerde aşırı hareket ederdi
Doktorumuz bu aylarda bi hafta bile kaka yapmayabilir dedi.önemli olan yaptığında sıvı yapmasıymış.hiç endişelenme ve zeytinyağıda bi şey yapmaz iyi olmuş verdiğin.Kızım 3 gündür kaka yapmıyor. Bir çay kaşığı zeytinyağı içinden zararı olur mu acaba arkadaşlar
Gazı geliyordur belki.Arkadaş benim kızım her akşam 7-9 saatlerinde emzirirken hep sancısı var gibi ağlıyor memeyi koparicak gibi ısırıyor başka saatlerde olmuyor böyle ne olduğunu anlamadım gitti karnındayken de hep bu saatlerde aşırı hareket ederdi
Gazı geliyordur. Benimkide öyleArkadaşlar kızım bazen iki elini yumruk yapıp bacaklarını dizine çekerek kıpkırmızı ve kaskatı kesiliyor.bagirsak harekeleriyle alakali .deyip dr götürmedim hata mı ediyorum acaba.sizin bebeklerinizde de böyle tepkilere denk geldiniz mi
Canım onun sütle bi ilgisi yok. Çocuk alerjik olabilir belki. Kakasında mukus gibi bi şeyle karşılaştın mı? Komşumun kızıda bir ayda tekrar bronşit oldu 5 aylık mikroplarlada alakalı olabilir.Kızlar bagısıklıgın sütle bı alakası varmı sizce benım oglum 20 gun falan emdı sadece şimdi ayda 1 bronşit oluyor Şimdi yıne oldu bagısıklık ıcın bı ilac ipne falan tokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?