2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet geçen yıl olmuyor diye aglarken şimdi uyumuyor gazı cıkmıyor diye aglıycaz neredeyse hayat çok garip herşey nasip asıl ben dıger arkadaşları merak edıyorum neler yapıyorlar gecen yıl negatıf olanlar inşallah hepsının olmuştur

Bende bir tanesiyle mesajlaşmıştım. Semidor 2. Transferi tuttu başka bi merkezle. Çok sevindim. Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah

Özel saglık sıgortaları hakkında bilgisi olan varmı 2. Bebiş için şimdiden yaptırmak ıstıyorum cunku hamılelık oncesı yaptırmak gerekıyormuş memoriale okadar para vermek ıstemıyorum tekrar

Özel saglık sıgortaları hakkında bilgisi olan varmı 2. Bebiş için şimdiden yaptırmak ıstıyorum cunku hamılelık oncesı yaptırmak gerekıyormuş memoriale okadar para vermek ıstemıyorum tekrar
Benim tamamlayıcı var. Sadece indirim yapıyolar. Doğumu da kapsasın istiyorsan detaylıca güvendiğin bi sigortacıyla görüş. Her şeyi sor. Sonra kapsamıyor onaylamıyor diye sıkıntı çıkarmasınlar

Kızlar kızımın ateşi 37 hasta olacak sanırım.daha 2 ay yeni doldu.tedirgin oldum.boraz takip edeceğim bklm inşallah artmaz

Gordunuzmu 3 aylık bebege babası nasıl vuruyor allahım sabahtan beri aglıyorum bu nasıl bı vicdan nasıl bi akıl delircem su adama işkence etsinler istiyorum yinede içim sogumaz bebegın aglama seslerı aklımdan cıkmıyor piskolojık bozuldu allahım verme haketmeyene verme

Eşim izlemiş çok etkilenmiş. Ben izlemem hayatım kararır. Allahım bunları baba yapmasın.

Videoya kim çekmiş neden engel olmamış o kısım takıldı aklıma.

Eşim izlemiş çok etkilenmiş. Ben izlemem hayatım kararır. Allahım bunları baba yapmasın.
Annesı şüpelenmiş baba telefonunu almıs kadının kadın annesınden telefon ıstemıs adam sureklı kadına caybyap falan mutfaga gonderıyormus sabah gordum vıdeoyu bebegım kucagımdayken aklımdan cıkmıyor bebek beyın kanaması gecırmıs hayatı tehlıkeyı atlatmıs sımdı sürünmeden allahım almasın canını o şerefsizin nasıl unutucam bu vıdeoyu bılmıyorum bırsuru seyler goruyoruz bu iğrenc dunyada ama bu cok başkaydı lanet ettım bu dunyaya

Ben izlemedim henuz inşaallah karşıma da çıkmazda izlemem.Dun o olaydan haberim yoktu kızımı emzirirken eşime bu küçücük bebekleri nasıl bırakıyorlar oraya buraya diye konuşmuştuk.Acliktan soğuktan bağıra bağıra uyuyorlardir demiştim.Bu haber de aynı öyle nasıl kiyiyorlarsa Allah korusun.Bizim aklımız çıkıyor sebepsiz ağlayınca neden acaba diye adam öldürecekmis nerdeyse.Allahim sen bizim evlatlarimizi iyilerle karşılaştır hayatları boyunca

Kızlar kızım bugün 2 ayi doldurdu.gunduzleri cok az uyanik uyuyor sürekli. Tedirgin olmaya başladım. Çevremdekiler normal diyor ama...

Kızlar kızım bugün 2 ayi doldurdu.gunduzleri cok az uyanik uyuyor sürekli. Tedirgin olmaya başladım. Çevremdekiler normal diyor ama...
Daha ne istiyorsun arkadaşım mis gibi çayını kahveni iç yemek yap dinlen. Benimki gündüz uyuduğunda sabaha kadar uyanık duruyor bi de gazı var tabi. Gündüz uyuyunca çok mutlu oluyorum

Hepiniz halinize şükredin benimki hiç uyumuyor.Ne gece ne gündüz.İnanin 1,5 gündür daha yeni uyudu.10-20 dk uyuyor yalandan o da gözünün biri hafif açık sonra hemen uyanıyor.Cok yorucu bittim

Hepiniz halinize şükredin benimki hiç uyumuyor.Ne gece ne gündüz.İnanin 1,5 gündür daha yeni uyudu.10-20 dk uyuyor yalandan o da gözünün biri hafif açık sonra hemen uyanıyor.Cok yorucu bittim
Uyku egitimi dene bence bu sekılde devam ederse cok yıpratıcı olur

Benımkının yıne burnu hırıldamaya basladı ya daha 15 gun once yogunbakımdaydık nasıl bukadar hızlı hasta oluyor anlamıyorum doktora götürdüm cigerlerınde bısey yok dedı fizyolojıklı burnunu acıyorum sürekli o sıyu yutuyor sonra kusuyor bakıyorum hep balgam neyapıcam bilmiyorum hava nemlendirici aldım belkı işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…