Evet geçen yıl olmuyor diye aglarken şimdi uyumuyor gazı cıkmıyor diye aglıycaz neredeyseSelam kızlar nasılsınız? Mastitler geçti mi? Bebekler iyi mi? Geçen yıl bu zamanlar tedaviye başlamıştım. Daha dün gibi çok şükür bebeklerimize kavuştuk. Bazen hala inanamıyorum. Çok şükür binlerce kez şükür. Neler atlattık idrar testlerinden başlayıp beta hcg ler vs. Beta hcg testimi verdiğimde progesterona baktırmadaydım belki bebeğim tutunmayacaktı bana. Ama kısmet işte sebep oluyor bazı şeyler. Çok şükür.
Benim tamamlayıcı var. Sadece indirim yapıyolar. Doğumu da kapsasın istiyorsan detaylıca güvendiğin bi sigortacıyla görüş. Her şeyi sor. Sonra kapsamıyor onaylamıyor diye sıkıntı çıkarmasınlarÖzel saglık sıgortaları hakkında bilgisi olan varmı 2. Bebiş için şimdiden yaptırmak ıstıyorum cunku hamılelık oncesı yaptırmak gerekıyormuş memoriale okadar para vermek ıstemıyorum tekrar
Benim tamamlayıcı var. Sadece indirim yapıyolar. Doğumu da kapsasın istiyorsan detaylıca güvendiğin bi sigortacıyla görüş. Her şeyi sor. Sonra kapsamıyor onaylamıyor diye sıkıntı çıkarmasınlartamamlayıcı olunca nekadar ödüyorsun.
Muayenede bi 150 200 TL civarı bi indirim yapıyolar.Tamamlayıcı olunca nekadar oduyorsun
Eşim izlemiş çok etkilenmiş. Ben izlemem hayatım kararır. Allahım bunları baba yapmasın.Gordunuzmu 3 aylık bebege babası nasıl vuruyor allahım sabahtan beri aglıyorum bu nasıl bı vicdan nasıl bi akıl delircem su adama işkence etsinler istiyorum yinede içim sogumaz bebegın aglama seslerı aklımdan cıkmıyor piskolojık bozuldu allahım verme haketmeyene verme
Videoya kim çekmiş neden engel olmamış o kısım takıldı aklıma.Gordunuzmu 3 aylık bebege babası nasıl vuruyor allahım sabahtan beri aglıyorum bu nasıl bı vicdan nasıl bi akıl delircem su adama işkence etsinler istiyorum yinede içim sogumaz bebegın aglama seslerı aklımdan cıkmıyor piskolojık bozuldu allahım verme haketmeyene verme
Annesı şüpelenmiş baba telefonunu almıs kadının kadın annesınden telefon ıstemıs adam sureklı kadına caybyap falan mutfaga gonderıyormus sabah gordum vıdeoyu bebegım kucagımdayken aklımdan cıkmıyor bebek beyın kanaması gecırmıs hayatı tehlıkeyı atlatmıs sımdı sürünmeden allahım almasın canını o şerefsizin nasıl unutucam bu vıdeoyu bılmıyorum bırsuru seyler goruyoruz bu iğrenc dunyada ama bu cok başkaydı lanet ettım bu dunyayaEşim izlemiş çok etkilenmiş. Ben izlemem hayatım kararır. Allahım bunları baba yapmasın.
Benımkıde öyleydı canım 3 aylık hala öyle bebek bu tanıkı uyuycakKızlar kızım bugün 2 ayi doldurdu.gunduzleri cok az uyanik uyuyor sürekli. Tedirgin olmaya başladım. Çevremdekiler normal diyor ama...
Daha ne istiyorsun arkadaşımKızlar kızım bugün 2 ayi doldurdu.gunduzleri cok az uyanik uyuyor sürekli. Tedirgin olmaya başladım. Çevremdekiler normal diyor ama...
Uyku egitimi dene bence bu sekılde devam ederse cok yıpratıcı olurHepiniz halinize şükredin benimki hiç uyumuyor.Ne gece ne gündüz.İnanin 1,5 gündür daha yeni uyudu.10-20 dk uyuyor yalandan o da gözünün biri hafif açık sonra hemen uyanıyor.Cok yorucubittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?