Benimkide aynı. Öksürmeye başladı apar topar doktora götürdüm. Ciğerlerinde bi şey yok dedi. Geniz akıntısı var gibi anlamadım. Perşembe kontrolü var kendi doktorunda bakalım.Benımkının yıne burnu hırıldamaya basladı ya daha 15 gun once yogunbakımdaydık nasıl bukadar hızlı hasta oluyor anlamıyorum doktora götürdüm cigerlerınde bısey yok dedı fizyolojıklı burnunu acıyorum sürekli o sıyu yutuyor sonra kusuyor bakıyorum hep balgam neyapıcam bilmiyorum hava nemlendirici aldım belkı işe yarar
Aynen ya ben 2 kere goturdum doktora bıseyı yok dıyorlar ama genzınde var bıseyler balgam var gibi sesler cıkarıyo süreklı burnunu acıyorum fizyolojıkle ama yok duzelmıyoBenimkide aynı. Öksürmeye başladı apar topar doktora götürdüm. Ciğerlerinde bi şey yok dedi. Geniz akıntısı var gibi anlamadım. Perşembe kontrolü var kendi doktorunda bakalım.
Anne memesıne en yakın olan biberonu al inşallah olmaz ama biberon %90 meme reddı yapar bıberonun akışı cok olmamalı gogsundekı sut nasıl gelıyorsa oyle olmalı az gelmeli yanıArkadaşlar aklıma takılan bit şey sormak istiyorum. Ikinci dönem okula geri döneceğim çalışmaya. Süt sağıp bıraksam biberonla bakıcısı içirse biberona alışıp memeyi bırakır mı
Yanı yüzde 90 memeyi almayabilir mı diyorsunAnne memesıne en yakın olan biberonu al inşallah olmaz ama biberon %90 meme reddı yapar bıberonun akışı cok olmamalı gogsundekı sut nasıl gelıyorsa oyle olmalı az gelmeli yanı
Cocuktan cocuga degısır net biley dıyemem ama emzırme danısmanları boyle soyluyor kendımden örnek vereyım oğlum yogunbakımda kaldıgında gidip emzırmeme ragmen biberon verdıklerı icin emmedı 2,5 ay ugrastım pes etmeden hatta piskolojım bozuldu ama ne yaptıysam emmedı sonrada sagıp verıyordum sagmada sütü bitiriyor 2. Ayında azaldı 3 aylıkken sütüm bitti tek damla yokYanı yüzde 90 memeyi almayabilir mı diyorsun
İlk çocuğumda öyle yapmıştım. Emmeye devam etmişti sıkıntı olmamıştı. Ama belli olmaz tabi. Öyle yapman gerekiyorsa mecburen yap. Yada ev yakınsa aralarda gidip emzir. Ders programını öyle hazırlat.Arkadaşlar aklıma takılan bit şey sormak istiyorum. Ikinci dönem okula geri döneceğim çalışmaya. Süt sağıp bıraksam biberonla bakıcısı içirse biberona alışıp memeyi bırakır mı
Evet ya 2 gündür başka bi bebek oldu resmenArkadaşlar kızım 2 ay aşımından sonra resmen huy değiştirdi çok huysuz sizde de oldumu
Hiç bilmiyorum çok erken gibi geldi sadeceMerhaba kızlar tecrubelı olanlar yazsın lütfen kontrole gittigimde doktorum artık ek gıdsya gecebıkırsın dedı sadece mamayla beslenen bebekler 4 aylıkken gecıyormus meyve sıkıp sularından verıyorum yogurt falan bugun srımama verdım bayıldı tadına 4-5 saat uyudu artık gecede versemmı dıyorum uyuma suresı baya uzuyor
Ebebekde 4ay icin hero baby mamaları var bilmiyorum valla verdım bı ıkı kere buarafa dün sünnet oldu bunuda atlattık şükürHiç bilmiyorum çok erken gibi geldi sadece
21inde 4 ay asısı olcak benımkı hepinizden öndeyim ben galıbaMaşallah canımhayırlı uğurlu olsun.Biz daha 2.ay aşısını olmadık bu çarşamba olucaz
Hayırlı olsun canım. Damatlığa bi şey kalmadı deseneEbebekde 4ay icin hero baby mamaları var bilmiyorum valla verdım bı ıkı kere buarafa dün sünnet oldu bunuda atlattık şükür
Aynen öyleHayırlı olsun canım. Damatlığa bi şey kalmadı deseneÖzel sağlık sigortasını naptın? Görüştün mü birileriyle?
Tamamlayıcı falan yaptır. Muayenede indirim olur en azından.Aynen öyletesekkurler. Evet allianz varmıs bitek zaten oda 16 bin tl dedi yaptırmasam daha ucuza gelir herseyı kapsıyormus da muaynelerde az bısry verıyomuşsunda falan filan vok fazla geldı bana acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?