2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benimkide aynı. Öksürmeye başladı apar topar doktora götürdüm. Ciğerlerinde bi şey yok dedi. Geniz akıntısı var gibi anlamadım. Perşembe kontrolü var kendi doktorunda bakalım.

Benimkide aynı. Öksürmeye başladı apar topar doktora götürdüm. Ciğerlerinde bi şey yok dedi. Geniz akıntısı var gibi anlamadım. Perşembe kontrolü var kendi doktorunda bakalım.
Aynen ya ben 2 kere goturdum doktora bıseyı yok dıyorlar ama genzınde var bıseyler balgam var gibi sesler cıkarıyo süreklı burnunu acıyorum fizyolojıkle ama yok duzelmıyo

Arkadaşlar aklıma takılan bit şey sormak istiyorum. Ikinci dönem okula geri döneceğim çalışmaya. Süt sağıp bıraksam biberonla bakıcısı içirse biberona alışıp memeyi bırakır mı

Anne memesıne en yakın olan biberonu al inşallah olmaz ama biberon %90 meme reddı yapar bıberonun akışı cok olmamalı gogsundekı sut nasıl gelıyorsa oyle olmalı az gelmeli yanı

Anne memesıne en yakın olan biberonu al inşallah olmaz ama biberon %90 meme reddı yapar bıberonun akışı cok olmamalı gogsundekı sut nasıl gelıyorsa oyle olmalı az gelmeli yanı
Yanı yüzde 90 memeyi almayabilir mı diyorsun

Yanı yüzde 90 memeyi almayabilir mı diyorsun
Cocuktan cocuga degısır net biley dıyemem ama emzırme danısmanları boyle soyluyor kendımden örnek vereyım oğlum yogunbakımda kaldıgında gidip emzırmeme ragmen biberon verdıklerı icin emmedı 2,5 ay ugrastım pes etmeden hatta piskolojım bozuldu ama ne yaptıysam emmedı sonrada sagıp verıyordum sagmada sütü bitiriyor 2. Ayında azaldı 3 aylıkken sütüm bitti tek damla yok

Biz ilk günlerde biberonla verdik 2 gün memeyi tutmadı sonra ugraştim tekrar alıştı memeye sonra şırıngayla verdik 1,5 ay memeyi de çok güzel tuttu o dönem.Simdi yaklaşık 1 haftadır biberonla veriyorum biberonun ucu da öyle memeye yakın olandan değil memeyi çok az zorlanarak alıyor ama yinede alıyor çok zor olmuyor alması.Baktim almiycak gibi olursa bırakırım yine biberonu

İlk çocuğumda öyle yapmıştım. Emmeye devam etmişti sıkıntı olmamıştı. Ama belli olmaz tabi. Öyle yapman gerekiyorsa mecburen yap. Yada ev yakınsa aralarda gidip emzir. Ders programını öyle hazırlat.

Merhaba kızlar tecrubelı olanlar yazsın lütfen kontrole gittigimde doktorum artık ek gıdsya gecebıkırsın dedı sadece mamayla beslenen bebekler 4 aylıkken gecıyormus meyve sıkıp sularından verıyorum yogurt falan bugun srımama verdım bayıldı tadına 4-5 saat uyudu artık gecede versemmı dıyorum uyuma suresı baya uzuyor

Arkadaşlar kızım 2 ay aşımından sonra resmen huy değiştirdi çok huysuz sizde de oldumu

Hiç bilmiyorum çok erken gibi geldi sadece

Maşallah canım hayırlı uğurlu olsun.Biz daha 2.ay aşısını olmadık bu çarşamba olucaz

Ebebekde 4ay icin hero baby mamaları var bilmiyorum valla verdım bı ıkı kere buarafa dün sünnet oldu bunuda atlattık şükür
Hayırlı olsun canım. Damatlığa bi şey kalmadı desene Özel sağlık sigortasını naptın? Görüştün mü birileriyle?

Hayırlı olsun canım. Damatlığa bi şey kalmadı desene Özel sağlık sigortasını naptın? Görüştün mü birileriyle?
Aynen öyle tesekkurler. Evet allianz varmıs bitek zaten oda 16 bin tl dedi yaptırmasam daha ucuza gelir herseyı kapsıyormus da muaynelerde az bısry verıyomuşsunda falan filan vok fazla geldı bana acıkcası

Aynen öyle tesekkurler. Evet allianz varmıs bitek zaten oda 16 bin tl dedi yaptırmasam daha ucuza gelir herseyı kapsıyormus da muaynelerde az bısry verıyomuşsunda falan filan vok fazla geldı bana acıkcası
Tamamlayıcı falan yaptır. Muayenede indirim olur en azından.

Kızım 3 gündür kaka yapmıyor. Bir çay kaşığı zeytinyağı içinden zararı olur mu acaba arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…