Ben süt vermedıgım ıcın erken basladım doktor tavsıyesıyle tabıBenimde sütüm azalıyor galibaçok üzülüyorum zaten sadece gündüz emziriyorum gece mama veriyorum o da biticek galiba.Ben 6 aynı beklemeyi düşünüyorum ek gıda vermek için.Naparsam artık
Maşallah canım 800 gram çok iyi . Fazla süt içtiği için kusuyo canım bizdede aynı durumlar vardıArkadaşlar kızım her emmeden sonra kusuyor . Bazen peynirli bazen süt bazen tazyikli bir şekilde bazen ağzının kenarından sızıyor .çok mu emiyor süt mu çok geliyor.gece kusmuyor.dr maflor diye bir damla başlattı .sizin bebeklerinizde kusuyor mu.reflu olsa kilo almaz die düşünüyorum bu ay 800 gr almış az mı sizce
Çok azaldı canım haftada 1 kez oluyo en fazla . Bizde cok çektik bu kusmadanGeçtimi peki.nasıl gecti
Çok azaldı canım haftada 1 kez oluyo en fazla . Bizde cok çektik bu kusm
Reflü mu vardı acabaÇok azaldı canım haftada 1 kez oluyo en fazla . Bizde cok çektik bu kusmadan
Ewt canım doktor reflü dediReflü mu vardı acaba
Hayırlı olsun canımMerhaba bende Ekim ayında dondurulmuş yumurtalarimla 11 ocakta transfer olucam inşallah şimdi ilaçlar ve iğnelerle basladik hayırlısıyla
Sütü fazla gelmiş bence. 800 g da gayet iyi. Benimki de 900 g almış doktor çok iyi dedi.Arkadaşlar kızım her emmeden sonra kusuyor . Bazen peynirli bazen süt bazen tazyikli bir şekilde bazen ağzının kenarından sızıyor .çok mu emiyor süt mu çok geliyor.gece kusmuyor.dr maflor diye bir damla başlattı .sizin bebeklerinizde kusuyor mu.reflu olsa kilo almaz die düşünüyorum bu ay 800 gr almış az mı sizce
Hayırlı olsun şimdiden. Geçen sene bizde bunlarla uğraşıyorduk. Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallahMerhaba bende Ekim ayında dondurulmuş yumurtalarimla 11 ocakta transfer olucam inşallah şimdi ilaçlar ve iğnelerle basladik hayırlısıyla
Hakkınızda hayırlısı olsun canımMerhaba bende Ekim ayında dondurulmuş yumurtalarimla 11 ocakta transfer olucam inşallah şimdi ilaçlar ve iğnelerle basladik hayırlısıyla
Aman dikkat et koltuktayken falan düşmesinİyiyiz şükür canımbizimki bu cuma 3 ayını dolduruyor zaman ne çabuk geçti anlamadım valla Benimki kafayı bi kaldırıyor sanki kalkıp oturucak gibi.Koltukta kafasının altında yastık olduğu zaman öyle bırakıp başka odaya geçince bı bakıyorum yan tarafa yüz üstü düşmüş ağlıyor oluyor.Hareketler başladı bizde
Benim kız 3 aylık oldu. Konuşuyor bol bol. Agu aauu aanmnneee gibi bi şey. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor. Emmek istiyor sürekli. Onun dışında henüz ni numarası yokSelam kızlar nasılsınız bebısler nasıl kac aylık oldunuz ? Dönmeler falan başladımı bebelerde neler yapıyorlar
Gecmıs olsun bızımde babamız kovıd oldu bugun bende test verecegım kaynanamda kovıt inşallah ogluma gecmemıstırGiderek ballanıyor tabi. Kafayı kaldırmaya çalışıyor. Çok komik napıcaksa. Yat dur işte ne güzel.benimki bana yapışık valla hiç bi iş yapamıyorum. Uykusuda çok hafif. Akşam eşim gelince ertesi günün yemeğini yapıyorum. Evi toparlıyorum. Büyük te covid oldu oda evdeydi bu hafta baya zorlandım. Ama güzel çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?