2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benimde sütüm azalıyor galiba çok üzülüyorum zaten sadece gündüz emziriyorum gece mama veriyorum o da biticek galiba.Ben 6 aynı beklemeyi düşünüyorum ek gıda vermek için.Naparsam artık
Ben süt vermedıgım ıcın erken basladım doktor tavsıyesıyle tabı

Arkadaşlar kızım her emmeden sonra kusuyor . Bazen peynirli bazen süt bazen tazyikli bir şekilde bazen ağzının kenarından sızıyor .çok mu emiyor süt mu çok geliyor.gece kusmuyor.dr maflor diye bir damla başlattı .sizin bebeklerinizde kusuyor mu.reflu olsa kilo almaz die düşünüyorum bu ay 800 gr almış az mı sizce

Maşallah canım 800 gram çok iyi . Fazla süt içtiği için kusuyo canım bizdede aynı durumlar vardı

Merhaba bende Ekim ayında dondurulmuş yumurtalarimla 11 ocakta transfer olucam inşallah şimdi ilaçlar ve iğnelerle basladik hayırlısıyla

Sütü fazla gelmiş bence. 800 g da gayet iyi. Benimki de 900 g almış doktor çok iyi dedi.

Merhaba bende Ekim ayında dondurulmuş yumurtalarimla 11 ocakta transfer olucam inşallah şimdi ilaçlar ve iğnelerle basladik hayırlısıyla
Hayırlı olsun şimdiden. Geçen sene bizde bunlarla uğraşıyorduk. Hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah

Hakkınızda hayırlısı olsun canım geçen sene bu zamanlar da bende transfer gününü bekliyordum .27 ocakta olmuştu bizimkihey gidi günler hey şimdi ağlarken annnneee diye ağlıyor

Selam kızlar nasılsınız bebısler nasıl kac aylık oldunuz ? Dönmeler falan başladımı bebelerde neler yapıyorlar

İyiyiz şükür canım bizimki bu cuma 3 ayını dolduruyor zaman ne çabuk geçti anlamadım valla Benimki kafayı bi kaldırıyor sanki kalkıp oturucak gibi.Koltukta kafasının altında yastık olduğu zaman öyle bırakıp başka odaya geçince bı bakıyorum yan tarafa yüz üstü düşmüş ağlıyor oluyor.Hareketler başladı bizde

Aman dikkat et koltuktayken falan düşmesin biz 4ay 20 gunluk olduk bişeyler uzatınca almaya çalışıyor kafayıda kaldırıyo ama dönmeler başlamadı

Selam kızlar nasılsınız bebısler nasıl kac aylık oldunuz ? Dönmeler falan başladımı bebelerde neler yapıyorlar
Benim kız 3 aylık oldu. Konuşuyor bol bol. Agu aauu aanmnneee gibi bi şey. Yüzüstü durmayı hiç sevmiyor. Emmek istiyor sürekli. Onun dışında henüz ni numarası yok

Giderek ballanıyor tabi. Kafayı kaldırmaya çalışıyor. Çok komik napıcaksa. Yat dur işte ne güzel. benimki bana yapışık valla hiç bi iş yapamıyorum. Uykusuda çok hafif. Akşam eşim gelince ertesi günün yemeğini yapıyorum. Evi toparlıyorum. Büyük te covid oldu oda evdeydi bu hafta baya zorlandım. Ama güzel çok şükür.

Her şeyi aynı benim kız gibiymişanca bu kadar benzerlik olur gündüz uykusu yarım saat o da sallaya sallaya.Büyük bebeğine de çok geçmiş olsun canım

Gecmıs olsun bızımde babamız kovıd oldu bugun bende test verecegım kaynanamda kovıt inşallah ogluma gecmemıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…