2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Çok sagol benım önrüm hastanelerde gececek galıba

Sanki o da korona oldu bizimle birlikte iştahı kapandı.Mamayi da tam içmedi günlerce iki gündür içiyor.Parmagini emiyor acıkınca.Dun emzik verdim kırk yıldır emiyor gibi emdi3ay uğraştılar tutmamisti.Ben memeyi tekrar tutmasını istiyorum yaa nasıl olucaksa artık

Biraz daha çabala ama istemiyorsa yapıcak bısey yok bukadar emdıgıne dua et hiç tadamadım o duyguyu

Bu arada bebiş düşünen varmı benım bır embrıyom daha var hastanede ve ona her yıl para ödemek zorundayız oğlum 1 yaşını geçince onuda yapayım dıyorum sizce zorlanırmıyım ?

Arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı 500 gr almış dr alt sınırda dedi az almış dedi.su anda 6500 kg sizde durumlar nasıl.kizim çok kusan bir bebek o etkilemiş sanırım

Heyacanlarımızı bilgilerimizi paylaşmak adına açıyorum aksilik olmazsa Yeni yıl başlangıcında olacak transferimle güzel haberlerle başlamayı ümid ediyorum
Merhabalar transferi nasil gecti son durumun nedir
Allah hepimize kucagimiza saglikli almaya nasip eder insallah

Arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı 500 gr almış dr alt sınırda dedi az almış dedi.su anda 6500 kg sizde durumlar nasıl.kizim çok kusan bir bebek o etkilemiş sanırım
Evet olabilir benımkıde 4 ayında o kılodaydı ama benımkinin dogum kılosu 2750 di oyuzden kıyaslama yapamıyorum dıger arkadaslar daha saglıklı bılgı verebılır 3 ayıyla 4 ayı arası 1150 gram almıştı

bebeğiniz kaç aylık

Bu arada bebiş düşünen varmı benım bır embrıyom daha var hastanede ve ona her yıl para ödemek zorundayız oğlum 1 yaşını geçince onuda yapayım dıyorum sizce zorlanırmıyım ?
Canım yardımcı olabilecek biri varsa düşünebilirsin tabi. Diğer türlü zorlanırsın ama bi şekilde olur içinden ne geliyorsa kalbinin sesini dinle. Ancak iki küçük çocuk çok çok zor ona göre hesabını yap. Bir iki yıl sonrasında beraber zaman geçirmeye başladıklarında da arkadaş arama derdi olmuyor o açıdan da iyi. İyi düşün işte

500 g fena değil bence. Biz henüz gitmedik kontrole 3. Ayında 800 g civarı almıştı doktoru çok iyi almış demişti. 7500g dı tabi tombuldu baya. Bu ay benimki de az aldı gibi hissediyorum sanırım 8000g civarı olmuştur.

İştahı gittiyse emer tekrar bence.

Kaç kilo doğmuştu bebeğimiz maşallah. 3.ayda bizde 1kg yakın almıştık bu ay az almışız. Dün aşılarımızı olduk bugün keyfimiz yok fazla

Kayınvalıdem yan daire de oturuyor annem 2 sokak arkamda yardımcı oluyorlar ama sonucta gece bana kalcak 2 side bilemiyorumkı

Bizim 4 .ay kontrolümüz 14 Şubat'ta inşallah.Biz 3. ayimizda 6500 çıkmıştı.Bu ay o da korona olduğu için iştahı hiç yoktu 1 hafta pek bişey yemedi içmedi kesin düşük çıkar kilosu.3 aydır düzenli olarak 1100 gram alıyordu.

Biz tedavisiz olsun istiyoruz inşaallah.Ama olmazsa 2 tane yumurtamiz daha var onları da 1 seneye düşünürüz diyoruz.Drum normal olur demişti.

Biraz daha çabala ama istemiyorsa yapıcak bısey yok bukadar emdıgıne dua et hiç tadamadım o duyguyu
Ayy evet yaa çok güzel bir duygu çıldırıyordu emmek için kucağımda uyuyorduarada bı tutuyor ama pek sütüm yok boş memeyi emiyor sonra aklına bişey düşmüş gibi çekilip ağlamaya başlıyor.Mamayida icmiyordu artık içiyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…