Çok sagolCanım antibiyotik tedavisi yapmışlardır o ishal yapar. Doktora danış ya da araştır entrogermina kids var ondan verilebilir. Yada kefir içir. Bağırsaklar toparlansın. Sonra dikkat et biraz üşütme ve çok yaklaşıp mikrop kaptırma. Odanın havasını temiz tut ve oda sıcaklığı 22 23 derece civarı olsun. Çok sıcak yapma terlemesin. Soğanı ortadan kes karanfil batır 8 10 tane başına koy her akşam olmasa da iki günde bir yap. Havalar ısınsın birazda büyüyünce daha kolay olacak endişelen me. Ama dikkat et.
Emmek istemiyor mu? Sen bilirsin ama bence çok zorlama arkadaşımın iki çocuğuda bu aylarda bıraktı. Devam ettirmek isterken çok yıprandı ama sonuç değişmedi.Bizde meme reddi yaşıyoruzcildiriciimmm
Biraz daha çabala ama istemiyorsa yapıcak bısey yok bukadar emdıgıne dua et hiç tadamadım o duyguyuSanki o da korona oldu bizimle birlikte iştahı kapandı.Mamayi da tam içmedi günlerce iki gündür içiyor.Parmagini emiyor acıkınca.Dun emzik verdim kırk yıldır emiyor gibi emdi3ay uğraştılar tutmamisti.Ben memeyi tekrar tutmasını istiyorum yaa nasıl olucaksa artık
Merhabalar transferi nasil gecti son durumun nedirHeyacanlarımızı bilgilerimizi paylaşmak adına açıyorum aksilik olmazsa Yeni yıl başlangıcında olacak transferimle güzel haberlerle başlamayı ümid ediyorum
Evet olabilir benımkıde 4 ayında o kılodaydı ama benımkinin dogum kılosu 2750 di oyuzden kıyaslama yapamıyorum dıger arkadaslar daha saglıklı bılgı verebılır 3 ayıyla 4 ayı arası 1150 gram almıştıArkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı 500 gr almış dr alt sınırda dedi az almış dedi.su anda 6500 kg sizde durumlar nasıl.kizim çok kusan bir bebek o etkilemiş sanırım
bebeğiniz kaç aylıkSanki o da korona oldu bizimle birlikte iştahı kapandı.Mamayi da tam içmedi günlerce iki gündür içiyor.Parmagini emiyor acıkınca.Dun emzik verdim kırk yıldır emiyor gibi emdi3ay uğraştılar tutmamisti.Ben memeyi tekrar tutmasını istiyorum yaa nasıl olucaksa artık
Canım yardımcı olabilecek biri varsa düşünebilirsin tabi. Diğer türlü zorlanırsın ama bi şekilde olurBu arada bebiş düşünen varmı benım bır embrıyom daha var hastanede ve ona her yıl para ödemek zorundayız oğlum 1 yaşını geçince onuda yapayım dıyorum sizce zorlanırmıyım ?
500 g fena değil bence. Biz henüz gitmedik kontrole 3. Ayında 800 g civarı almıştı doktoru çok iyi almış demişti. 7500g dı tabiArkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı 500 gr almış dr alt sınırda dedi az almış dedi.su anda 6500 kg sizde durumlar nasıl.kizim çok kusan bir bebek o etkilemiş sanırım
İştahı gittiyse emer tekrar bence.Sanki o da korona oldu bizimle birlikte iştahı kapandı.Mamayi da tam içmedi günlerce iki gündür içiyor.Parmagini emiyor acıkınca.Dun emzik verdim kırk yıldır emiyor gibi emdi3ay uğraştılar tutmamisti.Ben memeyi tekrar tutmasını istiyorum yaa nasıl olucaksa artık
Kaç kilo doğmuştu bebeğimiz maşallah. 3.ayda bizde 1kg yakın almıştık bu ay az almışız. Dün aşılarımızı olduk bugün keyfimiz yok fazla500 g fena değil bence. Biz henüz gitmedik kontrole 3. Ayında 800 g civarı almıştı doktoru çok iyi almış demişti. 7500g dı tabitombuldu baya. Bu ay benimki de az aldı gibi hissediyorum sanırım 8000g civarı olmuştur.
Kayınvalıdem yan daire de oturuyor annem 2 sokak arkamda yardımcı oluyorlar ama sonucta gece bana kalcak 2 side bilemiyorumkıCanım yardımcı olabilecek biri varsa düşünebilirsin tabi. Diğer türlü zorlanırsın ama bi şekilde oluriçinden ne geliyorsa kalbinin sesini dinle. Ancak iki küçük çocuk çok çok zor ona göre hesabını yap. Bir iki yıl sonrasında beraber zaman geçirmeye başladıklarında da arkadaş arama derdi olmuyor o açıdan da iyi. İyi düşün işte
Bizim 4 .ay kontrolümüz 14 Şubat'ta inşallah.Biz 3. ayimizda 6500 çıkmıştı.Bu ay o da korona olduğu için iştahı hiç yoktu 1 hafta pek bişey yemedi içmedi kesin düşük çıkar kilosu.3 aydır düzenli olarak 1100 gram alıyordu.Arkadaşlar bugün 4 ay kontrolümüz vardı 500 gr almış dr alt sınırda dedi az almış dedi.su anda 6500 kg sizde durumlar nasıl.kizim çok kusan bir bebek o etkilemiş sanırım
Biz tedavisiz olsun istiyoruz inşaallah.Ama olmazsa 2 tane yumurtamiz daha var onları da 1 seneye düşünürüz diyoruz.Drum normal olur demişti.Bu arada bebiş düşünen varmı benım bır embrıyom daha var hastanede ve ona her yıl para ödemek zorundayız oğlum 1 yaşını geçince onuda yapayım dıyorum sizce zorlanırmıyım ?
Ayy evet yaa çok güzel bir duygu çıldırıyordu emmek için kucağımda uyuyorduBiraz daha çabala ama istemiyorsa yapıcak bısey yok bukadar emdıgıne dua et hiç tadamadım o duyguyu
Benim bebeğim 3 ay 20 günlük canımbebeğiniz kaç aylık
Memeye geri döndürmek genelde sabırla ve kendinize , sütünüze güvenle mümkün oluyor . Hiç danışmanlık aldınız mı ?Benim bebeğim 3 ay 20 günlük canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?