Sağ ol arkadaşımHer şeyi aynı benim kız gibiymişanca bu kadar benzerlik olur gündüz uykusu yarım saat o da sallaya sallaya.Büyük bebeğine de çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun hafif atlatırsınız inşallahBende pozıtıf cıktım
Cok geçmiş olsun canımBende pozıtıf cıktım
Tesekkurler cpk şukur bı sıkıntımız yok bebiş öksürüyo ondada var heralde ama bısey olmadı tahat gecırıyoruzCok geçmiş olsun canım
Bizim bebeğe de kesin bulaşmıştır. Abisi yüzüne hspşurdu resmen. Ama bi şey olmadı çok şükür. En çok bebek hastalanacak diye endişelendim hiç semptom göstermedi.Tesekkurler cpk şukur bı sıkıntımız yok bebiş öksürüyo ondada var heralde ama bısey olmadı tahat gecırıyoruz
Evet bızımkıde öyle bu nasıl korona anlamadım başımız bile agrımadıBizim bebeğe de kesin bulaşmıştır. Abisi yüzüne hspşurdu resmen. Ama bi şey olmadı çok şükür. En çok bebek hastalanacak diye endişelendim hiç semptom göstermedi.
Çok şükür. Yeni varyant sanırım hafif geçiyor. Umarım biter gider.Evet bızımkıde öyle bu nasıl korona anlamadım başımız bile agrımadı
İnşallah ya bi kurtulamadıkÇok şükür. Yeni varyant sanırım hafif geçiyor. Umarım biter gider.
Ayakta sallamaya devam keSallanan küçük bi beşik aldım. Ayağımda sallıyordum bırakınca uyanıyordu. Bu beşik hayatımı kurtardı diyebilirim. Sabah ıspanak bile yıkadımsizin bebeklerin uykusu düzene girdi mi? Bizimki henüz hiç düzenli değil. Bazen çok emmek istiyor birde. Sanırım atak günleri oluyor. Öpüyorum hepinizi güzel anneler.
Benımki 5. Ayı bitiriyor canım bizimki sadece mama ıle beslendıgı icin bize 3.5 aylıkken basla demıstı doktoru tadımla başladım ama imkansız susmuyodu daha fazla istiyodu bende yavaştan vermeye basladım şuan beslenmesi şu şekilde sabah 9 da faln uyanırsa mama uyanmazsa 12 de elma yada armut yada avakado ya irmik yumurta sarısı labne pekmez biskuvı koyup verıyorum 4 saat sonra acıkıyor çorba verıyorum veya sebze püresi yada meyve aksama yogurt bıskuvi gecede Herobaby ve hipp markasının gece mamaları var tahıllı ondan verıyorum bazen uyanıyor gece ama genelde 9-10 a kadar uyuyor vallahi ek gıda candır emzırmeyen anneler için gece 4/5 kere kalkıp mama yap gazını cıkar mahvolduk böyle iyiSenin bebeğin kaç aylıktı cnm gece maması nasıl bişey o saate kadar başka birşey vermiyor musun.
Canım arkadaşımın oğluda çok sık oluyordu. Çok iyi takip ediyordu az belirti gösterince hemen hava veriyordu. Eviniz rutubetli falan değil demi? Küf falan kesinlikle olmamalı.Benımkı gene bronşityoruldum artık vallahi balgama çözüm bılen varmı
Hayır evımde küf yok bende farkedınce hemen havayı verıyorum ama yinede oluyo suan yıne hastanedeyızCanım arkadaşımın oğluda çok sık oluyordu. Çok iyi takip ediyordu az belirti gösterince hemen hava veriyordu. Eviniz rutubetli falan değil demi? Küf falan kesinlikle olmamalı.
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.Hayır evımde küf yok bende farkedınce hemen havayı verıyorum ama yinede oluyo suan yıne hastanedeyız
Geçmiş olsun canım.Ben de bugün korona olduğumu öğrendim ama iyiyim ilk çok kötüydümHayır evımde küf yok bende farkedınce hemen havayı verıyorum ama yinede oluyo suan yıne hastanedeyız
Geçmiş olsun bende oldum gecen haftalarda 0 belirtiyle geçtı gitti aşılardan dolayı sanırım bebişe dikkat etGeçmiş olsun canım.Ben de bugün korona olduğumu öğrendim ama iyiyim ilk çok kötüydüm
Canım antibiyotik tedavisi yapmışlardır o ishal yapar. Doktora danış ya da araştır entrogermina kids var ondan verilebilir. Yada kefir içir. Bağırsaklar toparlansın. Sonra dikkat et biraz üşütme ve çok yaklaşıp mikrop kaptırma. Odanın havasını temiz tut ve oda sıcaklığı 22 23 derece civarı olsun. Çok sıcak yapma terlemesin. Soğanı ortadan kes karanfil batır 8 10 tane başına koy her akşam olmasa da iki günde bir yap. Havalar ısınsın birazda büyüyünce daha kolay olacak endişelen me. Ama dikkat et.Kızlar oglum yine bronsıt oldu 3 gun hastanede yattık cıktık simdi ama yüzğ çökmüş zayıflamış aşırı ishal şuan serum yedı 3 gun nasıl duzelıcek bu durum bileniniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?