2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Tesekkurler cpk şukur bı sıkıntımız yok bebiş öksürüyo ondada var heralde ama bısey olmadı tahat gecırıyoruz
Bizim bebeğe de kesin bulaşmıştır. Abisi yüzüne hspşurdu resmen. Ama bi şey olmadı çok şükür. En çok bebek hastalanacak diye endişelendim hiç semptom göstermedi.

Bizim bebeğe de kesin bulaşmıştır. Abisi yüzüne hspşurdu resmen. Ama bi şey olmadı çok şükür. En çok bebek hastalanacak diye endişelendim hiç semptom göstermedi.
Evet bızımkıde öyle bu nasıl korona anlamadım başımız bile agrımadı

Sallanan küçük bi beşik aldım. Ayağımda sallıyordum bırakınca uyanıyordu. Bu beşik hayatımı kurtardı diyebilirim. Sabah ıspanak bile yıkadım sizin bebeklerin uykusu düzene girdi mi? Bizimki henüz hiç düzenli değil. Bazen çok emmek istiyor birde. Sanırım atak günleri oluyor. Öpüyorum hepinizi güzel anneler.

Ayakta sallamaya devam ke benımkı idare eder gece 12 de gece maması verıyırum 9-10 a kadar uyuyor ama dertler bitmiyordu dişleri basladı sımdıde herseyı kemiriyor sürekli mızmız hep bı aglamak cinnet gelıyor bana bazen

Senin bebeğin kaç aylıktı cnm gece maması nasıl bişey o saate kadar başka birşey vermiyor musun.

Senin bebeğin kaç aylıktı cnm gece maması nasıl bişey o saate kadar başka birşey vermiyor musun.
Benımki 5. Ayı bitiriyor canım bizimki sadece mama ıle beslendıgı icin bize 3.5 aylıkken basla demıstı doktoru tadımla başladım ama imkansız susmuyodu daha fazla istiyodu bende yavaştan vermeye basladım şuan beslenmesi şu şekilde sabah 9 da faln uyanırsa mama uyanmazsa 12 de elma yada armut yada avakado ya irmik yumurta sarısı labne pekmez biskuvı koyup verıyorum 4 saat sonra acıkıyor çorba verıyorum veya sebze püresi yada meyve aksama yogurt bıskuvi gecede Herobaby ve hipp markasının gece mamaları var tahıllı ondan verıyorum bazen uyanıyor gece ama genelde 9-10 a kadar uyuyor vallahi ek gıda candır emzırmeyen anneler için gece 4/5 kere kalkıp mama yap gazını cıkar mahvolduk böyle iyi

Benımkı gene bronşit yoruldum artık vallahi balgama çözüm bılen varmı

Benımkı gene bronşit yoruldum artık vallahi balgama çözüm bılen varmı
Canım arkadaşımın oğluda çok sık oluyordu. Çok iyi takip ediyordu az belirti gösterince hemen hava veriyordu. Eviniz rutubetli falan değil demi? Küf falan kesinlikle olmamalı.

Canım arkadaşımın oğluda çok sık oluyordu. Çok iyi takip ediyordu az belirti gösterince hemen hava veriyordu. Eviniz rutubetli falan değil demi? Küf falan kesinlikle olmamalı.
Hayır evımde küf yok bende farkedınce hemen havayı verıyorum ama yinede oluyo suan yıne hastanedeyız

Kızlar oglum yine bronsıt oldu 3 gun hastanede yattık cıktık simdi ama yüzğ çökmüş zayıflamış aşırı ishal şuan serum yedı 3 gun nasıl duzelıcek bu durum bileniniz varmı

Kızlar oglum yine bronsıt oldu 3 gun hastanede yattık cıktık simdi ama yüzğ çökmüş zayıflamış aşırı ishal şuan serum yedı 3 gun nasıl duzelıcek bu durum bileniniz varmı
Canım antibiyotik tedavisi yapmışlardır o ishal yapar. Doktora danış ya da araştır entrogermina kids var ondan verilebilir. Yada kefir içir. Bağırsaklar toparlansın. Sonra dikkat et biraz üşütme ve çok yaklaşıp mikrop kaptırma. Odanın havasını temiz tut ve oda sıcaklığı 22 23 derece civarı olsun. Çok sıcak yapma terlemesin. Soğanı ortadan kes karanfil batır 8 10 tane başına koy her akşam olmasa da iki günde bir yap. Havalar ısınsın birazda büyüyünce daha kolay olacak endişelen me. Ama dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…