2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Merhaba bende ocakta tutmamış şubatta tekrar transfer olmuştum çok şükür 32 haftalık doğum yaptım ama bebeğim çok iyi maşallah. Şuan düzeltilmiş 7 aylık oldu ve dün bende hamile olduğumu öğrendim tekrar çok kararsızım bebeğim çok küçük diye fakat onca uğraştım kızımın olması için şimdi allah hiç bişey olmadan nasip etti uğraşmadan ama bebeğime de kıyamıyorum değişik duygular içerisindeyim

Herkeze hayırlı olsun inşallah bende bu ayin 3 transfer oldum bugun kasigim agrio belimde ve göğüsler hassaslasti fitil veya ignelerdenmi bilemedim erkendir herhalde dimi ? Sol kasigim agriyo ve sola ultrason tutuo transfer ettiler acaba bnmi uyduruyorum agriyi bilemedim . Sizin ne zaman en erken belirti oldu ? 5gun embiriyosu bnmki

Daha çok yeni canım sabırlı ol Rabbim sağlıklı evlatlar versin.Ben transferden hemen ertesi gün çok düzenli çok güzel uyku uyumuştum ta ki bebeğim 6-7 aylık olup günler uzayana kadar o kadar tedavi gördüm hiç birinde böyle olmamıştı.Bilmem başka böyle olan var mı.Bu gebeligimde öyle bir şey olmadı zaten kızıma kalkmak zorundayım olsada uyuyamam

Seni çok iyi anlıyorum cnm aynı durumdayız Kızım 8 aylık karnımdaki 4 aylık 25 gündür kanamam vardı bebeğimi doğru dürüst kucağıma alamadım yavrum emeklemeyi öğrendi hep yerde oynamaktan daha ayağının üstüne basamiyordu önce hep kucağımdaydi.Bende pıhtılaşma var hamile kalamam sanıyordum istiyorduk ama içim de bı yerde kızım daha küçük diyordum ister olsun ister olmasın diyordum o da hemen geldi hoş geldi Haftaya kontrolümüz var inşaallah cinsiyetini görürüz bu sefer

İnşallah sorunsuz kolay bi hamilelik ve sonrasını da öyle geçiririz. O kadar uğraştık bu kucağımızdakiler için şimdi bu hiç bişey olmadan kendiliğinden gelince insan bi bocalıyor bugün olduğum ilçedeki takibimi yapan doktoruma gittim hiç şaşırmadı bile ben kimseye senin çocuğun olmaz demiyorum çok sık gördüğümüz bi durum bu dedi allahtan artık sonumuz hayır olsun

Arkadaşlar neler yapıyorsunuz.Bebişlerimiz nasıl hayat nasıl gidiyor.Ben 2. ye hamileyim 3 aylık oldu kızım da 7 aylık oldu şükür
Kimse yazmıyor dye girmiyordum bi bakayım dedım şok oldum hayırlı olsun cok sevındımm hayırlı olsun valla benımkı 10. Ayında bebek hallerını aşırı ozledım (bana gore buyudu koca dana ) ama 2. Ye suan cesaretım yok bezden cıkınca dusunuyorum tabı senınkı gibi surprız olursa orası ayrı

Teşekkürler canım

Normal mi yapmıştın canım doğumunu
Yok cnm sezaryan oldum.Cok bekledik kendiliğinden gelmesini 40+4.gun suni sancı aldım 8 saat sonra sezaryana döndük.Hic istemiyordum ama kısmet böyleymiş.Dun aylık konturolumuz vardı gittik bir kızımız daha olacakmış hiç hayal bile edemezdim kızım olucagini Şimdi iki tane oluyor.17 Kasım da gelicek bebeğim inşaallah.İlk kızım aynı babası bu kızımda bana benzer inşaallah benim burcumla aynı oluncak.Esim esmer ben sarışın yeşil gözlüyüm bana benzesin çok istiyorum hayırlısıyla inşaallah

Hayırlı olsun 2. Kızın

Bunarada doktorun ne dedı bu duruma yani arası çok kısa sezeryan olcaksın yine bi sıkıntı oluyomu acaba ben cok korkuyorum ilki cok kolaydı benım ıcın ama 2. Zor oluyor dıyor herkez

Yok doktorum öyle bir şey demedi.Hamileyim diyince eee anneyle babanın kafası rahatladı tabii olur demişti 2. için.Gozumu korkutmak istemiyor belki de olmuşla ölmüşe çare yok.Ben size yazarım inşaallah zorluğunu

İnşallah uydurmadır kolay gecer senınkı herkezın acı eşigi farklı dır

Kız naptın dogurdunmu bi ses ver merak ediyorum

Arkadaşlar ben dogurdum çok şükür kızım Tüğçem bugün 8 günlük.hersey yolun da şükür biraz sarılık var ama gecicek gibi inşaallah.Boyle isteee
Aaayyy çok şükür canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Zor mu ufaklıklarla

Arkadaşlar ben dogurdum çok şükür kızım Tüğçem bugün 8 günlük.hersey yolun da şükür biraz sarılık var ama gecicek gibi inşaallah.Boyle isteee
Hayırlı olsun kızının davranısları nasıl bebege karsıı kıskanıyomuu dogumun nasıl gectıı

Gökçem nasıl kıskanıyor çok sinirli kaç gündür çok hırçın.Küçük ama farkında herşeyin Tuğçe ağlayınca hemen beşiğin başına geliyor söyleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…