Evet aosyal medyada takıplesebılırz aslında yada whatsap grubu. Yapabılırız merak ettıvımız seylerı ordan sorarız bırbırımıze burda bıraz sıkıntılı okuyorben de hep bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum.Keske aynı şehir de olsaydık da gorusebilseydik.Kimseyle konusamadiklarimizi konuştuk 1 yıldır
Olur nasıl yapıcaz. Çoğu kişi gitti. Grup kurarsanız haber verin katılırım.Evet aosyal medyada takıplesebılırz aslında yada whatsap grubu. Yapabılırız merak ettıvımız seylerı ordan sorarız bırbırımıze burda bıraz sıkıntılı okuyor
Eger mesajı gorup gelırlerse kurarız o haldeOlur nasıl yapıcaz. Çoğu kişi gitti. Grup kurarsanız haber verin katılırım.
MantıklıEger mesajı gorup gelırlerse kurarız o halde
İnstagram takıpleşekMantıklı
Takibe aldım. Benimde paylaşım yokİnstagram takıpleşek
Canım hayırlı olsun benim Ocak ayinda tutmamisti, Mayıs ayında transfer oldum ve bebeğim doğalı 4 aylık olacakArkadaşlar neler yapıyorsunuz.Bebişlerimiz nasıl hayat nasıl gidiyor.Ben 2. ye hamileyim3 aylık oldu kızım da 7 aylık oldu şükür
Aaaaaaaaaaa şaka yapıyorsunArkadaşlar neler yapıyorsunuz.Bebişlerimiz nasıl hayat nasıl gidiyor.Ben 2. ye hamileyim3 aylık oldu kızım da 7 aylık oldu şükür
Hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler. Sağ salim kucağına alırsın inşallahArkadaşlar neler yapıyorsunuz.Bebişlerimiz nasıl hayat nasıl gidiyor.Ben 2. ye hamileyim3 aylık oldu kızım da 7 aylık oldu şükür
Evet cnm normal oldu.Kızım doğdu doğalı korunmadık rabbim nasip etti.Yine kanama falan oluyor 16 gündür ama bı tehlike yok bebek iyi şükür proluton yaptırıyorum hafta da bir. Kızımla araları 13 ay olucak inşaallah.Nasil olduğunu anlamadım bileAaaaaaaaaaa şaka yapıyorsunharika bir haber kendiliğinden mi oldu
Teşekkürler canımHayırlı uğurlu olsun. Tebrikler. Sağ salim kucağına alırsın inşallah
Maşallah canım.Hayırlı evlat olsun inşallahCanım hayırlı olsun benim Ocak ayinda tutmamisti, Mayıs ayında transfer oldum ve bebeğim doğalı 4 aylık olacak
Yaaa. Tebrikler canımm. Uzun zamandır girmiyordum. Sürpriz oldu.Arkadaşlar neler yapıyorsunuz.Bebişlerimiz nasıl hayat nasıl gidiyor.Ben 2. ye hamileyim3 aylık oldu kızım da 7 aylık oldu şükür
Canım nasıl gidiyor? Sürece alışabildin mi?Canım hayırlı olsun benim Ocak ayinda tutmamisti, Mayıs ayında transfer oldum ve bebeğim doğalı 4 aylık olacak
Evet evet çok şükür yaCanım nasıl gidiyor? Sürece alışabildin mi?
Çok güzel. Büyüdükçe daha güzelleşecek. Kızım 8 aylık olmak üzere ailecek aşk yaşıyoruz. Oğlum 6 yaşında artık bir birey. Onunda çok ayrı güzellikleri var. Allah hepimizi birlikte uzun uzuunn mutlu yıllar yaşamamızı nasip etsin inşallahEvet evet çok şükür yailk günler zordu ne yazık ki sütüm olmadı ve mama ile besleniyor ama olsun sağlıklı ya çok şükür artık her gün dışarıya çıkıp yürüyüş yapıyoruz, oyunlar oynuyoruz
Teşekkür ederim canımYaaa. Tebrikler canımm. Uzun zamandır girmiyordum. Sürpriz oldu.
İnşallah yaÇok güzel. Büyüdükçe daha güzelleşecek. Kızım 8 aylık olmak üzere ailecek aşk yaşıyoruz. Oğlum 6 yaşında artık bir birey. Onunda çok ayrı güzellikleri var. Allah hepimizi birlikte uzun uzuunn mutlu yıllar yaşamamızı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?