Daha kana karışması belkide inşallah sımsıkı tutunmustur annesine
amin canım inşallah hepimizin tutunsun güzel haberlerinizi bekliyorumDaha kana karışması belkide inşallah sımsıkı tutunmustur annesine
Benim transferim herşey yolunda giderse 21 i civarı olacak. İkinci çocuk için evet. Bu kez olmaz inşallah. Boş gebelik çok üzmüştü beni. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Boş gebelik için tüp bebekte zor bir ihtimal diyorlar. Bu kez olmaz inşallah sen içini ferah tut. Benim içim bu kez rahat. Kısmetimizde olan bize gelecek, zamanlamayı biz yapamıyoruz. KısmetŞimdi ikinci çocuk için deneme yapiyosunuz sanirim. Transferden sonra kaçıncı gününüz?? Benimde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı. Bugün ikinci transferim var. Insaallah bu kezde tutunur ve sağlıklı ilerler
Tebrikler evet görünüyor. Çok sevindimEki Görüntüle 2758841 kızlar 5. gün embriyosu 5. gün bugün dayanamadım yaptım ç hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizdeç elim ayağıma dolandı hayatımda ilk defa ikinci çicgiyi hayalette olsa görüyorum
Üzüldüm. Ancak test gününe var daha katnabilir. Şu an tutunmaya çalışıyor olabilir. Yada kimyasal gebelik olmuş yine.9.günüm test yaptırdım 8 çıktı demekkı idrar tahlılı hikayeymiş kızlar
Öyle deme ama canim9.günüm test yaptırdım 8 çıktı demekkı idrar tahlılı hikayeymiş kızlar
EvetÜzüldüm. Ancak test gününe var daha katnabilir. Şu an tutunmaya çalışıyor olabilir. Yada kimyasal gebelik olmuş yine.
Sanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasipÖyle deme ama canimevet kimyasal olabilir ama daha test gününe var iki gün sonra 30 küsur çıkabilir .buda bir ihtimal.
Düşük başlayıp artan da var ya dilerim öyle olur..Sanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasip
bence 2 gün sonra tekrarla kan testini hiç belli olmaz Allah büyüktür. inşallah katlanır değerlerin canımSanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasip
Agzımı acıp tek kelıme edemıyorum isyana girer diye ama gercekten artık dayanıcak güc kalmadıDüşük başlayıp artan da var ya dilerim öyle olur..
Bazen o kadar üzülüyorum ki, evlat sahibi olmak için verdiğimiz çabalar maddi manevi ama özellikle manevi olarak çok büyük şeyler. Bir yanda biz bir yanda doğurduğu gibi bebeğini çöp poşetine koyup atanlar.
Bazen dünyanın adaletini sorguluyorum böyle olmamalı ama Rabbim hayırlısı nasip etsin sizin için de hepimiz için de
Vardır bir hayır böyle düşünüp vazgeçmicez herkesin sınavı farklı oluyor bu yol da bizim sınavımız. Rabbim verecek mükafatını öyle güzel evlatlarla dolduracak ki kucaklarımızı.
Bu sefer olmazsa diğer sefer olacak birgün hepimiz için inanıyorum buna
Doktorda oyle soyledı ama yuksek ıhtımal kımyasal dedıbence 2 gün sonra tekrarla kan testini hiç belli olmaz Allah büyüktür. inşallah katlanır değerlerin canım
Eveeet görüyoruzEki Görüntüle 2758841 kızlar 5. gün embriyosu 5. gün bugün dayanamadım yaptım ç hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizdeç elim ayağıma dolandı hayatımda ilk defa ikinci çicgiyi hayalette olsa görüyorum
İnşallah canım teşekkür ederimEveeet görüyoruzbende acaba sadece bana mı görünüyor diye şüpheye düşmüştüm kan testinde de görürsün inşallah
Canım sen kendini bu kadar yıpratırsan oda orda bunu hisseder bekleyip güzel bir sabir ve duayla 1 gün sonrayada 2 gün sonra tekrar yaptır mucizeler rabbimden geliyor bunu unutmaAgzımı acıp tek kelıme edemıyorum isyana girer diye ama gercekten artık dayanıcak güc kalmadı
4 yıldır ugrasıyoruz yoruldum artık Umarım bı mucıze olurCanım sen kendini bu kadar yıpratırsan oda orda bunu hisseder bekleyip güzel bir sabir ve duayla 1 gün sonrayada 2 gün sonra tekrar yaptır mucizeler rabbimden geliyor bunu unutma
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah transferiniz hangi gün yapıldı benim 7 ocaktı yarın 5. Gün yapsam mı diye düşündüm sizin testi görünce5. Günümde aldığım sonuç
Tebrik ederiiimdarısı başımıza inşAllah Lütfen belirtilerinizi söyler misiniz? Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum, sizde de oldu mu acaba? Aramızda ili gün var ama Bugün 8.günüm, inatla test gününü bekliyorum çünkü korkuyorum
Teşekkür ederim darısı tüm olmayanlara olsun İnşaAllahTebrik ederiiimdarısı başımıza inşAllah Lütfen belirtilerinizi söyler misiniz? Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum, sizde de oldu mu acaba? Aramızda ili gün var ama Bugün 8.günüm, inatla test gününü bekliyorum çünkü korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?