2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

9.günüm test yaptırdım 8 çıktı demekkı idrar tahlılı hikayeymiş kızlar

Benim transferim herşey yolunda giderse 21 i civarı olacak. İkinci çocuk için evet. Bu kez olmaz inşallah. Boş gebelik çok üzmüştü beni. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Boş gebelik için tüp bebekte zor bir ihtimal diyorlar. Bu kez olmaz inşallah sen içini ferah tut. Benim içim bu kez rahat. Kısmetimizde olan bize gelecek, zamanlamayı biz yapamıyoruz. Kısmet güzel kısmetlerimiz kucağımızı doldursun sağlıkla kolaylıkla inşallah.

Sanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasip
Düşük başlayıp artan da var ya dilerim öyle olur..
Bazen o kadar üzülüyorum ki, evlat sahibi olmak için verdiğimiz çabalar maddi manevi ama özellikle manevi olarak çok büyük şeyler. Bir yanda biz bir yanda doğurduğu gibi bebeğini çöp poşetine koyup atanlar.
Bazen dünyanın adaletini sorguluyorum böyle olmamalı ama Rabbim hayırlısı nasip etsin sizin için de hepimiz için de
Vardır bir hayır böyle düşünüp vazgeçmicez herkesin sınavı farklı oluyor bu yol da bizim sınavımız. Rabbim verecek mükafatını öyle güzel evlatlarla dolduracak ki kucaklarımızı.
Bu sefer olmazsa diğer sefer olacak birgün hepimiz için inanıyorum buna

Sanmıyorum dıgerıde boyle olmuştu sözde pgtliydi 5aa dı ama nasip
bence 2 gün sonra tekrarla kan testini hiç belli olmaz Allah büyüktür. inşallah katlanır değerlerin canım

Agzımı acıp tek kelıme edemıyorum isyana girer diye ama gercekten artık dayanıcak güc kalmadı

Eveeet görüyoruz bende acaba sadece bana mı görünüyor diye şüpheye düşmüştüm kan testinde de görürsün inşallah

Bu arada kızlar ya musavvir celle celaluhu çok çekin elinizi karnınıza koyun çekin özellikle ümitsizliğe kapilanlar şekil veren anlamına geldiği için çok tesirli olduğuna inanıyorum bizler görevlerimizi yapalım gerisi yine rabbimin takdiri

Teşekkür ederim darısı tüm olmayanlara olsun İnşaAllah Benim sadece göğüslerimde şişkinlik oldu dünden beri harici ara ara yanma batma hissettim. Korma olanın önüne geçemiyorsun o yüzden rahat olki oda sana tutunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…