- 27 Mayıs 2020
- 77
- 37
- 8
- 28
Anladım cnm doktorum banada dedi belki dondururruz bir sonraki adette yaaparız. Bende biraz dondurmaktan yanayım. Peki ddondurma işlemi sadece rahmin dinlenmesi içiinmi iyi yoksa embriyodamı kaliteli oluyor.?Günde 5 taneye kadar vücut tolere ediyor demişti doktor ama içmemek en iyisi. İlaçlar rahat 5 bin tutmuştur. Ben yumurta topladıktan sonra transfer olmadım iki ay bekledik dondurduk öyle oldum
Rahmin dinlenmesi için demişti doktor. Eğer embriyon dondurulup çözüldüğünde kalitesinde kayıp yaşanma ihtimali varsa Taze transfer yapıyorlar. Ama zaten kaliteliyse dondurup adetten sonra yapıyorlar. O kararı en iyi doktorun verir canımAnladım cnm doktorum banada dedi belki dondururruz bir sonraki adette yaaparız. Bende biraz dondurmaktan yanayım. Peki ddondurma işlemi sadece rahmin dinlenmesi içiinmi iyi yoksa embriyodamı kaliteli oluyor.?
bide biz kendimiz taze transfer istemezsek kabul ediyorlarmı .?
Siz dondurulmuş mu transfer olmuştunuz? Hayırlısı olsunBen bugun de yaptım
Hadi hayırlı olsun InsaallahPerşembe günüü idrarda pozitif ama bakalım kanda ne cıkıcak
Canım tamamen doktora bağlı o sanırım. Hepsi farklı. Benim doktorum en başından taze embriyo istiyorum ddi. Opu dan sonrada rahim içi müsait dedi yapabiliriz taze dedi. Mesela polikistik over hastalarını 2 ay filan dinlendiriyolar. Biraz da rahim içine bağlı galiba bilemiyorum. Her doktorun ayrı fikri varAnladım cnm doktorum banada dedi belki dondururruz bir sonraki adette yaaparız. Bende biraz dondurmaktan yanayım. Peki ddondurma işlemi sadece rahmin dinlenmesi içiinmi iyi yoksa embriyodamı kaliteli oluyor.?
bide biz kendimiz taze transfer istemezsek kabul ediyorlarmı .?
Ben daha test vermedim cuma günü doktorun test istediği tarih bugün gidip kan vereceğim amaKaçıncı gün yaptınız bu testi
doğru yere mi yazdım acaba ?testi kaçıncı gün yaptınız yazdım ama
Evet ben ödedim 1750 ₺ alıyorlar muhakkakBenimde merak ettiğim bir konu bu dondurulmuş yumurtaların transferi için me kadar istiyorlar kızlar
Siz dondurulmuş mu transfer olmuştunuz? Hayırlısı olsun eveet
Cuma ise çarşamba versen daha iyi olmaz mı? Benim de pazar günü ama cuma günü vereceğim inşallahBen daha test vermedim cuma günü doktorun test istediği tarih bugün gidip kan vereceğim ama
Şöyle söyleyim. İdrarda silik çıktıysa kanda kesin pozitif çıkar.Silik çıkıp kanda pozitif çıkanlar bizede haber edin
Kesin cıkmaz canım önceki tedavımde silikdi ve kımyasal oldu negatifŞöyle söyleyim. İdrarda silik çıktıysa kanda kesin pozitif çıkar.
Günaydın kızlar. Bugün benimde transferin 8. Günü. Haftasonu çok kötüydüm kalkamadım resmen. Sürekli bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim. Dedim herhalde adet olucam kesin. Bugün ise ağrılar hafif devam ediyor ancak pembe bir küçük leke geldi. Doktorum regl ile gebelik belirtileri benzer diyor. Lekeyi görünce korktum biraz ama tutunmada olabilir dedi. Bakalım son 5 gün test için. Hala inancımı korumaya devam vazgeçmek yok! Tüm ağrılara
Kimyasaldada kanda pozitif çıkar. Ancak değer artmaz. 4 kez idrarda silikle kanda pozitifi gördüm. Ancak biri kimyasal biri boş gebelik ve birinde de düşükle sonuçlandı. Bir sağlıklı evladım var çok şükür. Yani demem o ki kanda beta hcg olmasa idrarda sonuç çıkmaz zaten. Ancak her pozitif sonuç evet herşey yolunda demek değildir tabiki. Bebeğin kalp atışını duyup sonraki kontrolde gelişimini gördükten sonra evet hamileyim diyebiliriz. Oda yaklaşık 10. Hafta civarına gelirKesin cıkmaz canım önceki tedavımde silikdi ve kımyasal oldu negatif
Hayırlı olsun. Herşey yolunda gitsin ve kolay olsun inşallahSelam güzelliklerbende transfer olacağım Çarşamba yada cuma dün toplandı yumurta lar 4 du sabah doktorum aradı 3 u döllenmiş bakalım yarın yine konuscaz doktorum bilgilendirecek
İnşallah bakalım hayırlısıKimyasaldada kanda pozitif çıkar. Ancak değer artmaz. 4 kez idrarda silikle kanda pozitifi gördüm. Ancak biri kimyasal biri boş gebelik ve birinde de düşükle sonuçlandı. Bir sağlıklı evladım var çok şükür. Yani demem o ki kanda beta hcg olmasa idrarda sonuç çıkmaz zaten. Ancak her pozitif sonuç evet herşey yolunda demek değildir tabiki. Bebeğin kalp atışını duyup sonraki kontrolde gelişimini gördükten sonra evet hamileyim diyebiliriz. Oda yaklaşık 10. Hafta civarına gelirumuyorum ki burada her silik çizgi sağlıklı bebeklerle sonuçlansın. Umutlarımız sönmesin güzel haberlerle buluşalım.
Şimdi ikinci çocuk için deneme yapiyosunuz sanirim. Transferden sonra kaçıncı gününüz?? Benimde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı. Bugün ikinci transferim var. Insaallah bu kezde tutunur ve sağlıklı ilerlerKimyasaldada kanda pozitif çıkar. Ancak değer artmaz. 4 kez idrarda silikle kanda pozitifi gördüm. Ancak biri kimyasal biri boş gebelik ve birinde de düşükle sonuçlandı. Bir sağlıklı evladım var çok şükür. Yani demem o ki kanda beta hcg olmasa idrarda sonuç çıkmaz zaten. Ancak her pozitif sonuç evet herşey yolunda demek değildir tabiki. Bebeğin kalp atışını duyup sonraki kontrolde gelişimini gördükten sonra evet hamileyim diyebiliriz. Oda yaklaşık 10. Hafta civarına gelirumuyorum ki burada her silik çizgi sağlıklı bebeklerle sonuçlansın. Umutlarımız sönmesin güzel haberlerle buluşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?