2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Günde 5 taneye kadar vücut tolere ediyor demişti doktor ama içmemek en iyisi. İlaçlar rahat 5 bin tutmuştur. Ben yumurta topladıktan sonra transfer olmadım iki ay bekledik dondurduk öyle oldum
Anladım cnm doktorum banada dedi belki dondururruz bir sonraki adette yaaparız. Bende biraz dondurmaktan yanayım. Peki ddondurma işlemi sadece rahmin dinlenmesi içiinmi iyi yoksa embriyodamı kaliteli oluyor.?
bide biz kendimiz taze transfer istemezsek kabul ediyorlarmı .?

Rahmin dinlenmesi için demişti doktor. Eğer embriyon dondurulup çözüldüğünde kalitesinde kayıp yaşanma ihtimali varsa Taze transfer yapıyorlar. Ama zaten kaliteliyse dondurup adetten sonra yapıyorlar. O kararı en iyi doktorun verir canım

Canım tamamen doktora bağlı o sanırım. Hepsi farklı. Benim doktorum en başından taze embriyo istiyorum ddi. Opu dan sonrada rahim içi müsait dedi yapabiliriz taze dedi. Mesela polikistik over hastalarını 2 ay filan dinlendiriyolar. Biraz da rahim içine bağlı galiba bilemiyorum. Her doktorun ayrı fikri var

Günaydın kızlar. Bugün benimde transferin 8. Günü. Haftasonu çok kötüydüm kalkamadım resmen. Sürekli bel ağrısı ve kasık ağrısı çektim. Dedim herhalde adet olucam kesin. Bugün ise ağrılar hafif devam ediyor ancak pembe bir küçük leke geldi. Doktorum regl ile gebelik belirtileri benzer diyor. Lekeyi görünce korktum biraz ama tutunmada olabilir dedi. Bakalım son 5 gün test için. Hala inancımı korumaya devam vazgeçmek yok! Tüm ağrılara inat..

Geçmiş olsun bazen kendimizi bıraktığımızda da kötü geçebiliyor bu süreç, sürekli kendimizi dinliyoruz çünkü.

Kesin cıkmaz canım önceki tedavımde silikdi ve kımyasal oldu negatif
Kimyasaldada kanda pozitif çıkar. Ancak değer artmaz. 4 kez idrarda silikle kanda pozitifi gördüm. Ancak biri kimyasal biri boş gebelik ve birinde de düşükle sonuçlandı. Bir sağlıklı evladım var çok şükür. Yani demem o ki kanda beta hcg olmasa idrarda sonuç çıkmaz zaten. Ancak her pozitif sonuç evet herşey yolunda demek değildir tabiki. Bebeğin kalp atışını duyup sonraki kontrolde gelişimini gördükten sonra evet hamileyim diyebiliriz. Oda yaklaşık 10. Hafta civarına gelir umuyorum ki burada her silik çizgi sağlıklı bebeklerle sonuçlansın. Umutlarımız sönmesin güzel haberlerle buluşalım.

Selam güzellikler bende transfer olacağım Çarşamba yada cuma dün toplandı yumurta lar 4 du sabah doktorum aradı 3 u döllenmiş bakalım yarın yine konuscaz doktorum bilgilendirecek

İnşallah bakalım hayırlısı

Şimdi ikinci çocuk için deneme yapiyosunuz sanirim. Transferden sonra kaçıncı gününüz?? Benimde ilk denemem boş gebelikle sonuçlandı. Bugün ikinci transferim var. Insaallah bu kezde tutunur ve sağlıklı ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…