- 6 Ocak 2019
- 392
- 337
- 53
- 30
Hayırlı olsunBendede bu sabah idrar testi yine silik çıktı bekliyorum çarşamba haber vereceğim kızlar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım erken öğrenen haber versin❤❤
Yeni Yeni başladı diyebilirim sol kaşık ağrısı ve rahimde alt tarafta bazen ama ne kadar gebelik belirtisi ne kadar tedavi süreci ile alakalı yorum yapamıyorum sanırım kan testini gormeden kendimi sevindiremiyorum önceden idrarda silik te olsa görsem havalara uçarım diyen ben donuk bi halde bekliyorum acaba mi diyeHayırlı olsunbize de umut ol belirtin var mıydı?? Kasik agrisi filan
Duygularıma tercüman olmuşsunYeni Yeni başladı diyebilirim sol kaşık ağrısı ve rahimde alt tarafta bazen ama ne kadar gebelik belirtisi ne kadar tedavi süreci ile alakalı yorum yapamıyorum sanırım kan testini gormeden kendimi sevindiremiyorum önceden idrarda silik te olsa görsem havalara uçarım diyen ben donuk bi halde bekliyorum acaba mi diye
5. Günümde aldığım sonuçAmin İnşaAllah haber vereceğim muhakkak
Tebrik ederiiim5. Günümde aldığım sonuç
Yaaaa tebrik ederim bize de dua et ❤❤❤5. Günümde aldığım sonuç
Maşallah canım. Bizim aynı gündü değil mi?:6 ocak. Ben daha kan vermedim5. Günümde aldığım sonuç
Yaaa tebrik ederim maşallah maşallah Rabbim kucağına nasi etsin inşallah5. Günümde aldığım sonuç
Hayalet değil canım görünüyor bayaEki Görüntüle 2758841 kızlar 5. gün embriyosu 5. gün bugün dayanamadım yaptım ç hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizdeç elim ayağıma dolandı hayatımda ilk defa ikinci çicgiyi hayalette olsa görüyorum
Canım bilemezsin kan testi önemlisi seninde hepimizinde güzel olacak inşallahmerhabalar, kızlar bende 2 ocakta taze transfer oldum 14 ocak test günüm bu sabah idrar testi yaptım negatif pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum. inş.değerleriniz katlanır
Eki Görüntüle 2758841 kızlar 5. gün embriyosu 5. gün bugün dayanamadım yaptım ç hayalet çizgiyi görüyormusunuz sizdeç elim ayağıma dolandı hayatımda ilk defa ikinci çicgiyi hayalette olsa görüyorum
amin inşallah canım dualarım herkes içinCanım bilemezsin kan testi önemlisi seninde hepimizinde güzel olacak inşallah
tebrikler maşallah inşallah güzel güzel katlanır sonuçların5. Günümde aldığım sonuç
Daha kana karışması belkide inşallah sımsıkı tutunmustur annesinemerhabalar, kızlar bende 2 ocakta taze transfer oldum 14 ocak test günüm bu sabah idrar testi yaptım negatif pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum. inş.değerleriniz katlanır
Teşekkür ederim bende kan testini göremeyince bir eksik kalıyor sanki sevinç yineede ilk defa çizgiyi görmek aşırı mutlu etti beniTebrik ederimcesaretinizi de ayrıca kutluyorum ne tür belirtileriniz oldu acaba şimdiye kadar?
Ben Teşekkür ederimTeşekkür ederim bende kan testini göremeyince bir eksik kalıyor sanki sevinç yineede ilk defa çizgiyi görmek aşırı mutlu etti beniadet olacak mis gbi ağrı gelip gelip gidiyorr. Göğüsler şiş bide başka bir belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?