2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bendede bu sabah idrar testi yine silik çıktı bekliyorum çarşamba haber vereceğim kızlar inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım erken öğrenen haber versin ❤❤

Hayırlı olsun bize de umut ol belirtin var mıydı?? Kasik agrisi filan
Yeni Yeni başladı diyebilirim sol kaşık ağrısı ve rahimde alt tarafta bazen ama ne kadar gebelik belirtisi ne kadar tedavi süreci ile alakalı yorum yapamıyorum sanırım kan testini gormeden kendimi sevindiremiyorum önceden idrarda silik te olsa görsem havalara uçarım diyen ben donuk bi halde bekliyorum acaba mi diye

Duygularıma tercüman olmuşsun bende sabah test yaptım çizgi biraz daha belirgindi. Çarşamba benim de test günü kaç gün geçti çarşamba gelmek bilmiyor.

5. Günümde aldığım sonuç
Tebrik ederiiim darısı başımıza inşAllah Lütfen belirtilerinizi söyler misiniz? Arada adet olacakmışım gibi hissediyorum, sizde de oldu mu acaba? Aramızda ili gün var ama Bugün 8.günüm, inatla test gününü bekliyorum çünkü korkuyorum

merhabalar, kızlar bende 2 ocakta taze transfer oldum 14 ocak test günüm bu sabah idrar testi yaptım negatif pozitifi gören herkesi tebrik ediyorum. inş.değerleriniz katlanır

Tebrik ederim cesaretinizi de ayrıca kutluyorum ne tür belirtileriniz oldu acaba şimdiye kadar?

Tebrik ederim cesaretinizi de ayrıca kutluyorum ne tür belirtileriniz oldu acaba şimdiye kadar?
Teşekkür ederim bende kan testini göremeyince bir eksik kalıyor sanki sevinç yineede ilk defa çizgiyi görmek aşırı mutlu etti beni adet olacak mis gbi ağrı gelip gelip gidiyorr. Göğüsler şiş bide başka bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…