Tekzen Çamlıbel miydi baya iyi bi doktor vardı. İyice araştır en iyisine git canım.Yaşın çok genç. Allah en kolayından nasip etsin inşallah. Sende sıkıntı yok hemen tutunduğuna göre. Embriyolara da test yaptırmışsın. Merkezde iyi. Tekten Çamlıbel
Senin ki daha koyu valla ne güzelBuda bem bugün yaptığım yarın 10.günüm bende korkuyorum yanlış olmasından idrardada olsa ilk defa çift çizgi görüyorum çünkü
bak benımkıler boyleydı tek olan bugununTestin fotolarını koysana. Görelim bizde çizgileri
Amiiin inşallah hadi hayırlı sonuçlar inşallah off çok heyecanlıŞuan ki akşam idrarla deneyim dedim çıkmaz kesin diye düşündüm yine silik çıktı yarın bende teste gidiyorum kızlar öğlene belli olur dua edin inşallah burdaki herkese rabbim oldu sevincini yaşatsın❤❤
Çok güzel pozitif sonuçları görmeye başladık. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Gerçekten bizi sadece biz anlarız. Olmaması çok büyük acı, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin tabiBuda bem bugün yaptığım yarın 10.günüm bende korkuyorum yanlış olmasından idrardada olsa ilk defa çift çizgi görüyorum çünkü
Kısmet yapıcak hiçbisey yokSenin adına üzüldüm. Kendim adina umudum biraz kırıldı. Benimde pgt li 5bb kalitede. Hangi cümle içini ferahlatır, acını azaltır, ne desem bilemiyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Ayy maşallah seninki daha belirgin benimkindenBuda bem bugün yaptığım yarın 10.günüm bende korkuyorum yanlış olmasından idrardada olsa ilk defa çift çizgi görüyorum çünkü
İnşallah seninki yükselecek canım ne dedim ben sana Allahtan ümit kesilmez cenabı allah bu maddi manevi zorluğunun hürmetine sana güzel haberleri tattırsın bide devlet hastanesinde yaptırsanbak benımkıler boyleydı tek olan bugunun
Bende bugün transfer oldum. Test tarihim 22 ocak.Kızlar herkese merhaba bugun transferim yapıldı Rabbım hepimize hakkımızda hayırlısını nasip etsin test gunum 23ü
Çarsamba memorialde yaptırıcam zaten pgun kesınlesır artıkİnşallah seninki yükselecek canım ne dedim ben sana Allahtan ümit kesilmez cenabı allah bu maddi manevi zorluğunun hürmetine sana güzel haberleri tattırsın bide devlet hastanesinde yaptırsan
Allah Allah baya net çıkmış 2. Çizgi en az 100 falan beklerim bu çizgiye bakınca. Umalım test sonucu yanlış olsun. Dur şimdi umutlandım ben 8 le bu kadar net çıkmaması gerek.bak benımkıler boyleydı tek olan bugunun
Benim test günüm perşembe,çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum bende halsizlik uyku durumu oluyo üç gündür gün içinde 2saat kadar uyuyup gece yine uyuyorumSenin ki daha koyu valla ne güzel❤ ben yarım saat önce yaptım çıkmaz kesin dedim ama az da olsa cıktı
Bende oyle dedım ilk transferde 13 falandi ama bunlrdan baya az sılık cıkıyodu bunlarda cok net ama 8Allah Allah baya net çıkmış 2. Çizgi en az 100 falan beklerim bu çizgiye bakınca. Umalım test sonucu yanlış olsun. Dur şimdi umutlandım ben 8 le bu kadar net çıkmaması gerek.
İnanın bende burda daha motive oluyorum biz tedavimizi söylemedik kimseye benim halimi yaşamayan ne kadar anlayabilir ki beni bende 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım 1 kere bile pozitif görmedim mesela bu bile heyecanlı geliyor ve hep derim benim yaşadıgımı yaşamayan yangınımı bilemez gerçekten birbirimizi tanımıyoruz ama ben burda söylerken daha rahatım Allah hepimize güzel hayırlı evlat nasip etsin ❤❤❤Çok güzel pozitif sonuçları görmeye başladık. Allahım isteyen herkese nasip etsin. Gerçekten bizi sadece biz anlarız. Olmaması çok büyük acı, Allah hayırlı evlatlar nasip etsin tabi
Yer gök duayla ,bence yukselicek yoksa bugün yaptığında daha silik çıkardıbak benımkıler boyleydı tek olan bugunun
Baya belirgin masallah kan testinde guzel cikar insallahBuda bem bugün yaptığım yarın 10.günüm bende korkuyorum yanlış olmasından idrardada olsa ilk defa çift çizgi görüyorum çünkü
İnşallah bakalım 10 test yaptım rahat hepsı boyle sünir bpzucu şok oldum 8 i görünceBaya belirgin masallah kan testinde guzel cikar insallah
Normal canım şimdiden takma bukadarBen bugün transfer oldum ama dün ile bugün arasında hicbir fark hissetmiyorum. Hâlâ çok hafifim. Istediğim gibi hareket ediyorum filan. Bu normal mi
Yoldan geçen bi kadına çocuk bu şekilde oluyo. Dollendikten sonra 5 gün bulunuyo. Blast oluyo. Sonra rahme tütününü desek (kaldı ki bu anlamasi kolay olan kismi) yemin ederim bize deli derİnanın bende burda daha motive oluyorum biz tedavimizi söylemedik kimseye benim halimi yaşamayan ne kadar anlayabilir ki beni bende 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım 1 kere bile pozitif görmedim mesela bu bile heyecanlı geliyor ve hep derim benim yaşadıgımı yaşamayan yangınımı bilemez gerçekten birbirimizi tanımıyoruz ama ben burda söylerken daha rahatım Allah hepimize güzel hayırlı evlat nasip etsin ❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?