Hayırlı olsun Insaallah. Kacinci günündü seninBenım de test günü normalde yarın di 10 gün sonra yaptır demişti bana adet geçmedi ona bağlıyorum inşallah artar bakalım hayırlısı
10.gün adete de 4 gün kaldıHayırlı olsun Insaallah. Kacinci günündü senin
Benim ilk denemede 9. Gun 25 11. Gun 57 cıktı. Sonra 159 418 956... filan diye artarak devam etmişti. Ümidini koru. Negatif değil sonuçta10.gün adete de 4 gün kaldı
Ayyyy daha mutlu oluyorum böyle duyunca inşallah canımBenim ilk denemede 9. Gun 25 11. Gun 57 cıktı. Sonra 159 418 956... filan diye artarak devam etmişti. Ümidini koru. Negatif değil sonuçta
Ben yanlış mı hesaplıyorum acaba? Sanırım siz de 4 Ocak’ta transfer olmuştunuz? Transfer günü de sayılıyor diye biliyorum, yani ikimiz de aynı gün transfer olmuşuzBenim 8. Günüm. Perşembe test günüm. Ah inşallah inşallahUmutsuz hissediyorum kendimi ama nasip diyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Transfer gününü saymıyoruzBen yanlış mı hesaplıyorum acaba? Sanırım siz de 4 Ocak’ta transfer olmuştunuz? Transfer günü de sayılıyor diye biliyorum, yani ikimiz de aynı gün transfer olmuşuzya 8.gün ya 9. Hangisiyse artık Amin
Hımm, ben de sevinmiştim 9.gündeyim diyeTransfer gününü saymıyoruzevet benim de 4 ocak
Bende 2 OcakKızlar merhaba bende 02ocakta transfer oldum perşembe günü test günüm normalde ama bu sabah bi heyecanla test yaptım. Fotoğraflarını ekliyorum bakarsanız sevinirim hayali var gibi mi? 10.gün daha mı koyu çıkması lazımdı yoksaDondurulmuş 6. Gün embriyosuydu bu arada
Kızlar 38 Cıktı sizce nasıl doktorum düşük biraz 2 gün sonra tekrar dedi
Ne kadar çok 2sinde transfer olan varmış burda okudukça görüyorumBende 2 Ocakevet görünüyor canım 2. Çizgi kan tahlili de yüksek çıkar inşallah
Canım değer aralıkları böyle 0-2. Haftada olduğumuzu düşünürsek senim değer normal
Benimde öyle evdeki testlerde 2. Çizgi hayalet. Erken gebelik testinde net çıktı sadece 2. Çizgi. Yarı teste gidicem bende 4. Gün embriyosu benimde. Çok heyecanlıyım geçmiyor vakitNe kadar çok 2sinde transfer olan varmış burda okudukça görüyorumhepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Belli belirsiz bi çizgi olması korkuttu beni ama inşallah kanda yüksek çıkar günümü bekliycem kan için, siz yaptırdınız mı?
Canım değer aralıkları böyle 0-2. Haftada olduğumuzu düşünürsek senim değer normal
Kızlar 38 Cıktı sizce nasıl doktorum düşük biraz 2 gün sonra tekrar dedi
Senin 6. Gün embriyosu daha erken gidebilirmişsin testeNe kadar çok 2sinde transfer olan varmış burda okudukça görüyorumhepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Belli belirsiz bi çizgi olması korkuttu beni ama inşallah kanda yüksek çıkar günümü bekliycem kan için, siz yaptırdınız mı?
Evet biraz düşük çıkmış ama önemli olan 2 ye katlanmasıKızlar 38 Cıktı sizce nasıl doktorum düşük biraz 2 gün sonra tekrar dedi
Aaaa senin 9. Gün değerin o zaman bu sonuç. E çok güzel o zaman.Benım de test günü normalde yarın di 10 gün sonra yaptır demişti bana adet geçmedi ona bağlıyorum inşallah artar bakalım hayırlısı
Korkudan gidemiyorum bu idrar testini bile bi korkuyla yaptım bugün ama baksana çok silik çıktı kanda nasıl çıkar bilmiyorum beklicem perşembeyiSenin 6. Gün embriyosu daha erken gidebilirmişsin teste
2 ocakta baya varmış benimde 2 ocakBende 2 Ocakevet görünüyor canım 2. Çizgi kan tahlili de yüksek çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?