2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benim 8. Günüm. Perşembe test günüm. Ah inşallah inşallah Umutsuz hissediyorum kendimi ama nasip diyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için
Ben yanlış mı hesaplıyorum acaba? Sanırım siz de 4 Ocak’ta transfer olmuştunuz? Transfer günü de sayılıyor diye biliyorum, yani ikimiz de aynı gün transfer olmuşuz ya 8.gün ya 9. Hangisiyse artık Amin

Arkadaşlar ben kabız oldum. Dün transfer olmuştun. Afedersiniz lavaboda biraz zorlandım. Bu tutunmaya çok engel mi. Çok üzgünüm suan

Kızlar merhaba bende 02ocakta transfer oldum perşembe günü test günüm normalde ama bu sabah bi heyecanla test yaptım. Fotoğraflarını ekliyorum bakarsanız sevinirim hayali var gibi mi? 10.gün daha mı koyu çıkması lazımdı yoksa Dondurulmuş 6. Gün embriyosuydu bu arada

Eklentiler

• AC422668-3B7F-4337-80C9-34867E721DB8.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 120
  • A7658CE7-5D44-4639-8C7A-051D6D29685E.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 118
Bende 2 Ocak evet görünüyor canım 2. Çizgi kan tahlili de yüksek çıkar inşallah

Bende 2 Ocak evet görünüyor canım 2. Çizgi kan tahlili de yüksek çıkar inşallah
Ne kadar çok 2sinde transfer olan varmış burda okudukça görüyorum hepimiz hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Belli belirsiz bi çizgi olması korkuttu beni ama inşallah kanda yüksek çıkar günümü bekliycem kan için, siz yaptırdınız mı?

Canım değer aralıkları böyle 0-2. Haftada olduğumuzu düşünürsek senim değer normal

Eklentiler

• FDD4FEE2-3FD6-4996-B2A7-EE1C1F537430.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 78
Canım değer aralıkları böyle 0-2. Haftada olduğumuzu düşünürsek senim değer normal
Benimde öyle evdeki testlerde 2. Çizgi hayalet. Erken gebelik testinde net çıktı sadece 2. Çizgi. Yarı teste gidicem bende 4. Gün embriyosu benimde. Çok heyecanlıyım geçmiyor vakit

Senin 6. Gün embriyosu daha erken gidebilirmişsin teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…