Senin çift embriyo transferimiydi acaba? Maşallah baya koyu çıkmış.Benim test günüm perşembe,çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum bende halsizlik uyku durumu oluyo üç gündür gün içinde 2saat kadar uyuyup gece yine uyuyorum
Bak sen içini ferah tut şimdi. Bugün test yaptırmadın varsay. Test gününü bekle. Sıkma canını. Anne olacaksın sende. Buna İnan. Şimdi olur yada olmaz onu bilemeyiz ama olacak inşallah.Bende oyle dedım ilk transferde 13 falandi ama bunlrdan baya az sılık cıkıyodu bunlarda cok net ama 8
Ahahaha ben kuzenime yumurta toplandi diye anlatmaya başladım daha ilk cümleden yaaa yumurta toplarken çok canın acıdı mı damarlarınla falan komple çıkardılar mı rahmini çok kanama olmadı mı zor olmuştur senin için dedi dehşet içinde yüzüme baktım bi de 3 çocuğu var bunu napsız yaşamamış nerden bilecek bi de yumurtayı ceviz büyüklüğünde bişi sanıyormuş sen gördün mü neye benziyo dedi şu stresimle karnıma ağrılar girmişti gülmektenYoldan geçen bi kadına çocuk bu şekilde oluyo. Dollendikten sonra 5 gün bulunuyo. Blast oluyo. Sonra rahme tütününü desek (kaldı ki bu anlamasi kolay olan kismi) yemin ederim bize deli derdamdan düşeni, damdan düşen anlar der ve susarim
Hayır canım tek embriyo ilk tüp bebek denemem bizdede hiçbir sıkıntı bulunamadı sebepsiz infertilite yani.inşallah hepimizz güzel haberler alırızSenin çift embriyo transferimiydi acaba? Maşallah baya koyu çıkmış.
Şöyle söyleyim anneme dahi söylemedim. İnsanlara açıklama yapmak daha fazla üzüyor insanı. Bide olmayınca annelerde çok üzülüyor. Eğer kısmet olurda olursa cinsiyeti falan belli olunca söylemeyi düşünüyorum.İnanın bende burda daha motive oluyorum biz tedavimizi söylemedik kimseye benim halimi yaşamayan ne kadar anlayabilir ki beni bende 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım 1 kere bile pozitif görmedim mesela bu bile heyecanlı geliyor ve hep derim benim yaşadıgımı yaşamayan yangınımı bilemez gerçekten birbirimizi tanımıyoruz ama ben burda söylerken daha rahatım Allah hepimize güzel hayırlı evlat nasip etsin ❤❤❤
Okadar güzel yazmışsınki hepimizin duygularına tercüman oldun.aminn hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah en kısa zamandaİnanın bende burda daha motive oluyorum biz tedavimizi söylemedik kimseye benim halimi yaşamayan ne kadar anlayabilir ki beni bende 6 senelik evliyim hiç gebelik yaşamadım 1 kere bile pozitif görmedim mesela bu bile heyecanlı geliyor ve hep derim benim yaşadıgımı yaşamayan yangınımı bilemez gerçekten birbirimizi tanımıyoruz ama ben burda söylerken daha rahatım Allah hepimize güzel hayırlı evlat nasip etsin ❤❤❤
İnşallah canımBaya belirgin masallah kan testinde guzel cikar insallah
Bak sen içini ferah tut şimdi. Bugün test yaptırmadın varsay. Test gününü bekle. Sıkma canını. Anne olacaksın sende. Buna İnan. Şimdi olur yada olmaz onu bilemeyiz ama olacak inşallah.
2.200 tlBenimde merak ettiğim bir konu bu dondurulmuş yumurtaların transferi için me kadar istiyorlar kızlar
Ya ben heyecanlandım burdaCanım benim arkadaş hastanede çalışıyor o randevu aldı bana 1 saate öğreniriz dedi çarşambayı beklemeyeceğim inşallah
Önemli olan ikiye katlanmasi ayyyy çok güzel çokk sevindim.iki gün sonra katlanarak artar insallahhhKızlar 38 Cıktı sizce nasıl doktorum düşük biraz 2 gün sonra tekrar dedi
maşallah canım iki gün sonra bol bol katlanır inşallah bende yarın akşam yaptırmayı düşünüyorum test günüm normalde perşembeKızlar 38 Cıktı sizce nasıl doktorum düşük biraz 2 gün sonra tekrar dedi
günaydın, benimde bugün 10 . günüm aramızda 1 gün var benim fazla bi belirti gibi bişe olmadı bol bol gaz var biraz karın ağrısı bide bugün göğüslerimde hafif bi hassasiyet hepsi buGünaydın arkadaşlar. Bugün transferimin 9. Günü. Adım adım belirtilerimi hergün yazdım. 4 gün şiddetli bel ve kasık ağrım bugün hafifledi ve bitti nerdeyse şükürler olsun. 2 gündür ise kahverengi mi desem pembemsi mi desem akıntı oldu çok az. Oda tahminim bugün bitti. Cuma test günüm. Önceden test yapmadım doktorumun her dediğine uymak için. Bu süreçte mükemmele yakın beslendim. Uyku ise 11-6.30 arası düzenli uyudum. Beslenme önemli arkadaşlar bence, ananas sebze protein çok az kırmızı et ceviz badem çiğ tabi bunlar. Ek olarak zerdeçal ve sarımsak ve çilek ile kan pıhtılaşmasını önledim. Bakalım bu süreçte bol bol dua da edin. İnşallah herkes pozitif daha sonra kese ve kalp atışını duyar. Stres yaptım ama atlatmayı başardım. Telefondan uzak kalmaya çalışıyor günlük işlerimi yapıyorum. Benim inancım tam son 3 gün sizde inanın kendinize. Regl oldum kesin dediğim anda bile Allah yardım etti belki tutundular. Herşeyden önemlisi inanın ve kafanızı boşaltın :)
Benım de test günü normalde yarın di 10 gün sonra yaptır demişti bana adet geçmedi ona bağlıyorum inşallah artar bakalım hayırlısımaşallah canım iki gün sonra bol bol katlanır inşallah bende yarın akşam yaptırmayı düşünüyorum test günüm normalde perşembe
Hangi memorialdesiniz acaba? Ben ataşehirdeyim şu an ama bunda da olumsuzu görürsem sanırım orayla devam etmicem. Yaşınız daha çok gençmiş yıpratmayın kendinizi çok fazla. Bir vakti var ve en güzeli sizin olacak yürekten inanıyorum buna
Ben cesaret edip test yapamıyorum, tüm adet öncesi belirtilerim başladı bugün. Sivilce, diş eti şişmesi, bacak ağrısı, bel ağrısı. Çıkacak sonucu tahmin ediyorum yüzleşmeye korkuyorum. Umarım yanılıyorumdur umarım..
Benim 8. Günüm. Perşembe test günüm. Ah inşallah inşallahAynı belirtiler bende de var(diş eti şişmesi hariç) bugün 9.gün, siz kaçıncı gündesiniz acaba? İnşAllah adet olmayız
İçinizi ferah tutun bence çok düşük bi değer değilBenım de test günü normalde yarın di 10 gün sonra yaptır demişti bana adet geçmedi ona bağlıyorum inşallah artar bakalım hayırlısı
İnşallah canım ya şimdide perşembe gününe kadar yükseldimiii ne oldu telaşı ama negatif değilim rabbim sevinci boşuna vermedi içime hepimiz güzel duyacağızİçinizi ferah tutun bence çok düşük bi değer değilİnşallah katlanarak artacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?