2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Benim test günüm perşembe,çarşamba günü yaptırmayı düşünüyorum bende halsizlik uyku durumu oluyo üç gündür gün içinde 2saat kadar uyuyup gece yine uyuyorum
Senin çift embriyo transferimiydi acaba? Maşallah baya koyu çıkmış.

Bende oyle dedım ilk transferde 13 falandi ama bunlrdan baya az sılık cıkıyodu bunlarda cok net ama 8
Bak sen içini ferah tut şimdi. Bugün test yaptırmadın varsay. Test gününü bekle. Sıkma canını. Anne olacaksın sende. Buna İnan. Şimdi olur yada olmaz onu bilemeyiz ama olacak inşallah.

Ahahaha ben kuzenime yumurta toplandi diye anlatmaya başladım daha ilk cümleden yaaa yumurta toplarken çok canın acıdı mı damarlarınla falan komple çıkardılar mı rahmini çok kanama olmadı mı zor olmuştur senin için dedi dehşet içinde yüzüme baktım bi de 3 çocuğu var bunu napsız yaşamamış nerden bilecek bi de yumurtayı ceviz büyüklüğünde bişi sanıyormuş sen gördün mü neye benziyo dedi şu stresimle karnıma ağrılar girmişti gülmekten

Şöyle söyleyim anneme dahi söylemedim. İnsanlara açıklama yapmak daha fazla üzüyor insanı. Bide olmayınca annelerde çok üzülüyor. Eğer kısmet olurda olursa cinsiyeti falan belli olunca söylemeyi düşünüyorum.

Okadar güzel yazmışsınki hepimizin duygularına tercüman oldun.aminn hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah en kısa zamanda

Bak sen içini ferah tut şimdi. Bugün test yaptırmadın varsay. Test gününü bekle. Sıkma canını. Anne olacaksın sende. Buna İnan. Şimdi olur yada olmaz onu bilemeyiz ama olacak inşallah.
hayırlısıı diyelim hersey allahtan

Günaydın arkadaşlar. Bugün transferimin 9. Günü. Adım adım belirtilerimi hergün yazdım. 4 gün şiddetli bel ve kasık ağrım bugün hafifledi ve bitti nerdeyse şükürler olsun. 2 gündür ise kahverengi mi desem pembemsi mi desem akıntı oldu çok az. Oda tahminim bugün bitti. Cuma test günüm. Önceden test yapmadım doktorumun her dediğine uymak için. Bu süreçte mükemmele yakın beslendim. Uyku ise 11-6.30 arası düzenli uyudum. Beslenme önemli arkadaşlar bence, ananas sebze protein çok az kırmızı et ceviz badem çiğ tabi bunlar. Ek olarak zerdeçal ve sarımsak ve çilek ile kan pıhtılaşmasını önledim. Bakalım bu süreçte bol bol dua da edin. İnşallah herkes pozitif daha sonra kese ve kalp atışını duyar. Stres yaptım ama atlatmayı başardım. Telefondan uzak kalmaya çalışıyor günlük işlerimi yapıyorum. Benim inancım tam son 3 gün sizde inanın kendinize. Regl oldum kesin dediğim anda bile Allah yardım etti belki tutundular. Herşeyden önemlisi inanın ve kafanızı boşaltın :)

günaydın, benimde bugün 10 . günüm aramızda 1 gün var benim fazla bi belirti gibi bişe olmadı bol bol gaz var biraz karın ağrısı bide bugün göğüslerimde hafif bi hassasiyet hepsi bu

Aynı belirtiler bende de var(diş eti şişmesi hariç) bugün 9.gün, siz kaçıncı gündesiniz acaba? İnşAllah adet olmayız

Aynı belirtiler bende de var(diş eti şişmesi hariç) bugün 9.gün, siz kaçıncı gündesiniz acaba? İnşAllah adet olmayız
Benim 8. Günüm. Perşembe test günüm. Ah inşallah inşallah Umutsuz hissediyorum kendimi ama nasip diyorum. Rabbim hayırlısını versin hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…