• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Evet katılıyorum ben bugüne kadar olan hiç bir işlemde tamamen hissizdim sevinç üzüntü birşey hissedemiyordum ama transfer günü beklemek zormuş gerçekten ☺️ bende de aynı korku vardı açıkcası ama olumsuz düşünmemek iyidir yoksa günler geçmek bilmiyor ☺️
Ben 4.günü oldum transfer beklemek zor ger gun ariyolardi korkarak aciyodum telefonu trasfer ayakta oluyo vajina muayenesi gibi sonra kesin 20 30 dakika yatiriyilar seni afedersijiz ama altima isiyecektim nerdeyse idrara sıkışık olmamiz lazim o yuzden tutmayin ben bir on dakika tuttum kalkamiyorum da yasak sonra bez koymuslar altima hemsire dedi salıver🤣🤣🤣bir rahatladim anlatamam o zevki🙈🙈🤣🤣🤣

Ben 4.günü oldum transfer beklemek zor ger gun ariyolardi korkarak aciyodum telefonu trasfer ayakta oluyo vajina muayenesi gibi sonra kesin 20 30 dakika yatiriyilar seni afedersijiz ama altima isiyecektim nerdeyse idrara sıkışık olmamiz lazim o yuzden tutmayin ben bir on dakika tuttum kalkamiyorum da yasak sonra bez koymuslar altima hemsire dedi salıver🤣🤣🤣bir rahatladim anlatamam o zevki🙈🙈🤣🤣🤣
Tabi transferden sonra saldım 10 dakika surmuyo işlem acimiyo tuplerden yumurtalarim rahme gidişi cok tatliydi🤣🤣o an unuttum sıkışık oldugumu guzel duygu insallah devami gelir hepimizin

Yaa evet bir de merak ettiğim o konu var neden idrar sıkışık transfer yapılıyor ki 🙃
Bende çok tutamam sanırım 😃
Beni de sabah dokuz buçuk sularında arıyorlar telefonun başında çaresiz bekliyorum modundayım o saatler de 😃
Şuan siz ne aşamadasınız? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️

Merhaba, benim de Cumartesi dondurulmuş 3.gün embriyosu transferim olcak. Çok stres yaptım 😅bizde bi liste mi yapsak🤷‍♀️

Ya ben idrarımı tutmaya alışkınız dert değil o zaman bi gelsin de opu günü doktoruma bile söyledim idrara sıkışık mı gelcem transfere diye sen niye bunu düşünüyorsun ki farkında değilsin ama her muayenede idrara sıkışıksın kesen hep dolu farkında değilsin dedi sonra farkettim ki haklıymış ben hep tutuyormuşum 😂😂

Merhaba bugun 3.gun embriosu 2 tane transferimiz oldu heyecanla sonucu bekliyoruz 🙏 hepimizin sonuçları guzel olur inşallah 🙏🤗
Amin rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallah , burda hiçbirinizi görmüyorum tanımıyorum belli hergün birbirimizin yanından geçip gidiyoruz belki bi ömür asla denk gelemeyeceğiz bi yerlerde ama şurda paylaştığımız şu umut dünyası o kadar muhteşem o kadar moral veriyor ki içimi rahatlatıyorum yüküm azalıyor sanki yazdıkça iyi ki varsınız ❤️

Ya ben idrarımı tutmaya alışkınız dert değil o zaman bi gelsin de opu günü doktoruma bile söyledim idrara sıkışık mı gelcem transfere diye sen niye bunu düşünüyorsun ki farkında değilsin ama her muayenede idrara sıkışıksın kesen hep dolu farkında değilsin dedi sonra farkettim ki haklıymış ben hep tutuyormuşum 😂😂
Yaa heyecandan insan tuvaletini bile hissedemiyor desene 😃😃
Gel transfer günü gell 🥰

Hanımlar bben de bir aksilik çıkmazsa başlayacağım ay ortası da birşey merak ettim. Sanırım kişiye göre ilaç ve iğneler değişiyor ama bazı hanımlar ngebelik olduktan sonra hatta 12, hafta daha iğneye devam ediyormuş. Bu işlem herkeste böyle mi? Yani iğneler vs bu kadar uzun sürüyor mu

Yaa heyecandan insan tuvaletini bile hissedemiyor desene 😃😃
Gel transfer günü gell
Hanımlar bben de bir aksilik çıkmazsa başlayacağım ay ortası da birşey merak ettim. Sanırım kişiye göre ilaç ve iğneler değişiyor ama bazı hanımlar ngebelik olduktan sonra hatta 12, hafta daha iğneye devam ediyormuş. Bu işlem herkeste böyle mi? Yani iğneler vs bu kadar uzun sürüyor mu
Aslında gebelik olduktan sonra değil yumurta toplama işleminden sonra her doktor ya kendi tedavi yöntemine göre ya da bizim ihtiyacımıza göre ilaçlar veriyorlar. Yumurta toplama işleminden sonra Protestan verirler genelde teyzem de kullanmıştı sakın alma proluteks al karından yap kalçadan olan mahvediyor dedi iyi ki öyle yapmışım karından olduğu halde dokunamıyırum çok canımı yakıyo. Şimdilik 2 haftalık verdi doktorum bebeğin tutunacağı ortamı hazırlamak için ama gebeliğin oluşması halinde de bebek düşmesin diye bu kez sanırım 12. haftaya kadar devam edecek bi olsunlar da ben razıyım 🤷🏻‍♀️

Aslında gebelik olduktan sonra değil yumurta toplama işleminden sonra her doktor ya kendi tedavi yöntemine göre ya da bizim ihtiyacımıza göre ilaçlar veriyorlar. Yumurta toplama işleminden sonra Protestan verirler genelde teyzem de kullanmıştı sakın alma proluteks al karından yap kalçadan olan mahvediyor dedi iyi ki öyle yapmışım karından olduğu halde dokunamıyırum çok canımı yakıyo. Şimdilik 2 haftalık verdi doktorum bebeğin tutunacağı ortamı hazırlamak için ama gebeliğin oluşması halinde de bebek düşmesin diye bu kez sanırım 12. haftaya kadar devam edecek bi olsunlar da ben razıyım 🤷🏻‍♀️
Benim iğne fobim var. Gebelik sonrası devam ettiğini bilmiyordum. Hayırlısı bakalım

Devam eden progestan iğne ve ya kan sulandiricilar olabiliyor.

Vallaha supersin ben tutamiyorum🤣🤣🤣

Yaa evet bir de merak ettiğim o konu var neden idrar sıkışık transfer yapılıyor ki 🙃
Bende çok tutamam sanırım 😃
Beni de sabah dokuz buçuk sularında arıyorlar telefonun başında çaresiz bekliyorum modundayım o saatler de 😃
Şuan siz ne aşamadasınız? İnşallah güzel sonuçlar alırsınız ☺️
Rahmini daha iyi görmeleri icin sıkışık olman gerekiyo bugun transferin ikinci günü bazen agri oluyo uyaniyorum kanamam olmadi cok şükür kasık ve rahim agrisi vardi dün bugun azaldi sankim insallah hep beraber guzel sonuclar alalım bir de evde cok su icme orda seni biraz bekletiyorlar sonra hazirliyolar biraz evde su ic biraz orda transferden sonra altina bez koyarsalar hic tutma yavs yavas salıver yoksa kasiyosun iyi birsey degil ben kastum essek gibi

KIZLAR MERHABA, yarın transferim var nasipse.. transfer öncesi progesteron hormonu değeriniz kaçtı acaba?

Bilmiyorum ki 🤷‍♀️Progesteeon 1in altında östrojen 160 un üstünde dedi sanki ama bekli ben hormonları karıştırıyorumdur 🤔
Progesteron ölçüm cinsi farklı, dediğiniz 1 kaça tekabül ediyor acaba.. onu bn de bilmiyorum

Back
X