• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Toplama işleminden sonraki günü birinci gün kabul ediyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun, inşallah güzel olacak🙏🏻
İnşallah. Başlarda hiç birşey hissetmiyordum sevinç üzüntü vs bugün merkezden arayıp 10 tane döllenmiş var dediklerinde heyecan sardı dört bir transfer günü gelmek bilmicek anlaşılan ☺️

İnşallah. Başlarda hiç birşey hissetmiyordum sevinç üzüntü vs bugün merkezden arayıp 10 tane döllenmiş var dediklerinde heyecan sardı dört bir transfer günü gelmek bilmicek anlaşılan ☺️
Çok sevindim🤗🤗 dondurulacak mı yoksa taze transfer mi yapılacak?

Bende salı günü transfer olacağım arkadaşlar hepimize kolay gelsin.

Eğer yeterli miktar da embriyo kalırsa taze transfer yok sadece iki tane kalırsa da dondurulmuş dedi doktor
Ama taze transfer yapacağız gibi duruyor dedi
Heyecanla bekliyorum
Nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun tabii, bu emekler karşılık bulsun yeter ki🙏🏻

Ayy hadi inşallah guzel sonuclarin olur 🙏🙏 iki gun yatman gerekiyomus merdiven cikmaman seni cok yoracak is yapmaman gerekiyomus sonra normal hayatina donebilirmissin ama bu surecte yine kendine dikkat etmen gerekiyomus kabiz olmamak gerekiuomus

Ayy hadi inşallah guzel sonuclarin olur 🙏🙏 iki gun yatman gerekiyomus merdiven cikmaman seni cok yoracak is yapmaman gerekiyomus sonra normal hayatina donebilirmissin ama bu surecte yine kendine dikkat etmen gerekiyomus kabiz olmamak gerekiuomus
Biliyorum 3. Denemem bu 😂 evdeyim zaten ama yatamıyorum sürekli sıkılıyorum

Transferın 3. Gunu benım adet agrıları gıbı agrım var dıger transferlerde boyle olmamıstıı ?

Transferın 3. Gunu benım adet agrıları gıbı agrım var dıger transferlerde boyle olmamıstıı ?
Agri lekeleme gibi kanamalar normalmis ben de oldum ağrım var benim de ama kanamam yok

Bende 2 ocakta oldum bekleme süreci bakalım nasıl olacak ara ara kasık batmanlarıyla geçiyor ama çok yatmıyorum doktorum bana yatma ilk gün haricinde dedi ev içinde yürü kan akışının normal şekilde devam etmesi lazım dedi umarım bende 8 gün tteste kadar dayanabilirim 😍😍😍

Bende 2 ocakta oldum bekleme süreci bakalım nasıl olacak ara ara kasık batmanlarıyla geçiyor ama çok yatmıyorum doktorum bana yatma ilk gün haricinde dedi ev içinde yürü kan akışının normal şekilde devam etmesi lazım dedi umarım bende 8 gün tteste kadar dayanabilirim 😍😍😍
Bana iki gün yat ondan sonra yatma dedi rahmim ağrıyo tuaf bir şekilde insallah hayırlısı olur hepimiz için 🙏🙏size kan sulandirici igne ve ilac verdi mi

Evet canım bende de başladı ara kasık batma gibi rahimde gibi çok kafa yogunlaştırıp dillendirmemeye çalışıyorum genelde hep belirti aramayı seven bir yapım olduğu için hissetmemeye çalışıyorum corosprin igünde 1 tane
estrofemm sabah 2 akşam 2 bide progestan günde 2 kere popodan olacak şekilde ayriyeten inofolic combi şeklinde canım

Back
X