• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 OCAK AYI TRANSFER OLACAKLAR

Bende 2 ocakta oldum bekleme süreci bakalım nasıl olacak ara ara kasık batmanlarıyla geçiyor ama çok yatmıyorum doktorum bana yatma ilk gün haricinde dedi ev içinde yürü kan akışının normal şekilde devam etmesi lazım dedi umarım bende 8 gün tteste kadar dayanabilirim 😍😍😍
Önceki transferımde 5 gun anca dayanabılmiştim😂 6. Gün pozitifi gördüm ama kımyasal oldu

Ben Memorialda öznur hanım bugun transfer oldum cok cok tatlı bı kadın ve bu sürecte sureklı yanınızda oluyor
Hayırlı olsun, gebelik aşısı ile ilgili bir bilgi verdi mi size? Bende rahim inceliği vs yok ama 1000 lira çok yormazsa sizi yaptırın şansı artırın dedi, bu aşı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yarın transfer var🙃

Hayırlı olsun, gebelik aşısı ile ilgili bir bilgi verdi mi size? Bende rahim inceliği vs yok ama 1000 lira çok yormazsa sizi yaptırın şansı artırın dedi, bu aşı ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yazabilir mi? Yarın transfer var🙃
Hayır giç öylebişey demedı ama belkı o kişiye göre degısıyordur bende problem yok bızdekı sorun spermdi ve embrıyolar pgtye gitti

Evet canım bende de başladı ara kasık batma gibi rahimde gibi çok kafa yogunlaştırıp dillendirmemeye çalışıyorum genelde hep belirti aramayı seven bir yapım olduğu için hissetmemeye çalışıyorum corosprin igünde 1 tane
estrofemm sabah 2 akşam 2 bide progestan günde 2 kere popodan olacak şekilde ayriyeten inofolic combi şeklinde canım
Benim de öyle güzel haberler alırız inşallah 🙏🙏🙏😍

Benden istemediler sadece embiryo yapışkanı yapalim mi dediler %10 - 15 arttiriyomus tutunmasini

Hayır giç öylebişey demedı ama belkı o kişiye göre degısıyordur bende problem yok bızdekı sorun spermdi ve embrıyolar pgtye gitti
Evet kişiye göre değişiyor fakat bende rahim ile ilgili bir sıkıntı yok ve ilk defa yapacağız
Benden istemediler sadece embiryo yapışkanı yapalim mi dediler %10 - 15 arttiriyomus tutunmasini
yani ben hiç transfer yaptırmadan ve rahimde de sorun olmadığından para koparılmaya mı çalışılıyor yoksa gerçekten ile yarıyor mu öğrenmek istedim

Evet kişiye göre değişiyor fakat bende rahim ile ilgili bir sıkıntı yok ve ilk defa yapacağız

yani ben hiç transfer yaptırmadan ve rahimde de sorun olmadığından para koparılmaya mı çalışılıyor yoksa gerçekten ile yarıyor mu öğrenmek istedim
Araştırdım ben gercek yapiskan olmasada tup bebek tedavisinde yardimci hamile kalmaya yardimci oluyomus ondan sonra karar verdik baya para gitti %1 sans da olsa yaptiralim dedik

Bir araştır seni tatmin ederse yaptır umut işte

Vala hıc öylebişey duymadım doktorumda söylemedi bilemiyorum

Arkadaşlar ben geçen gün bir video izledim Kadın doğum uzmanı Selçuk Selçuk , eğer herşey normalse tüp, yumurta rezervi hormonlar vs ve 35 yaş altındaysanız 2 yıl sonunda mutlaka gebelik olur dedi. Ben bunu 1 biliyordum valla şaşırdım
35 yaş altındaysanız, sabredecek kadar uzun zamanınız varsa denenebilir tabi 2 sene 😊

Merhaba hanımlar
Bende bugün opu işlemi gerçekleştirdim biraz ağrılı bir süreç oldu ama inanıyorum ki değecek. Doktorum taze transfer konusunda ümitlendirdi inşallah ümit ettiğimiz gibi olur. Transfer işlemi için bugünden itibaren mi 5 gün sayıyoruz
Merhaba benim de cumartesi günü opu işlemi yapıldı 12 toplandı 8 tanesi olgundu ama 4 tanesi döllendi bi aksilik çıkmazsa perşembe transfer olacağım. Size bilgi verdiler mi hiç

Merhaba benim de cumartesi günü opu işlemi yapıldı 12 toplandı 8 tanesi olgundu ama 4 tanesi döllendi bi aksilik çıkmazsa perşembe transfer olacağım. Size bilgi verdiler mi hiç
Merhaba ne güzel aynı tarihler denk gelmiş. Dün 10 tane idi döllenen bugün 7 ye düşmüş transfer günü için net birşey denilmedi bana bende perşembe günü olur diye bekliyorum.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarımız olur da yolun sonunu birlikte görmek nasip olur 🤲

Merhaba ne güzel aynı tarihler denk gelmiş. Dün 10 tane idi döllenen bugün 7 ye düşmüş transfer günü için net birşey denilmedi bana bende perşembe günü olur diye bekliyorum.
İnşallah güzel kaliteli embriyolarımız olur da yolun sonunu birlikte görmek nasip olur 🤲
İnşllah burda mutlu haberlerimizi birlikte veririz denk gelmesine gerçekten çok sevindim ☺️☺️ Tek korkum acaba embriyolar beşinci güne gider mi bununla ilgili net bilgi alamıyorum hiç bu süreç de ayrı yıpratıyormuş 🤷🏻‍♀️

İnşllah burda mutlu haberlerimizi birlikte veririz denk gelmesine gerçekten çok sevindim ☺️☺️ Tek korkum acaba embriyolar beşinci güne gider mi bununla ilgili net bilgi alamıyorum hiç bu süreç de ayrı yıpratıyormuş 🤷🏻‍♀️
Evet katılıyorum ben bugüne kadar olan hiç bir işlemde tamamen hissizdim sevinç üzüntü birşey hissedemiyordum ama transfer günü beklemek zormuş gerçekten ☺️ bende de aynı korku vardı açıkcası ama olumsuz düşünmemek iyidir yoksa günler geçmek bilmiyor ☺️

Back
X