Selam arkadaşlar. Benimde pzt kontrolüm vardı 36+2 de 3400 kg dedi. Ben ssvd istiyorum. Beklemedeyiz hayırlısıyla.
doktorum perine masajı yapmaya başla muhakkak dedi. Rahimde kesi yapmamak adına, hindistam cevizi yağı ile. 38. Haftada da hint yağı içmeye başlıcaksın dedi. Nst ye daha hiç girmedim. Yalancı sancılar 10-15 defa yokluyor beni gün içerisinde.
bu arada babasını kaybetmiş arkadaşım başın sağolsun allah geri kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
doğum yapan arkadaşlarımın da gözü aydın.
küvöz yolu bekleyenlere de rabbim gönlünüze ferahlık versin inş. Bilirim o anları..
Süsleme derken hepsi mi yasak ben de küvözün etrafına tül ve fiyonk yaptırıyordum anneme foto çekiliriz eşimle diyeKesinlikle vermiyorlarmıs dün eşim arayıp sordu gündüz bile 2 rekafatci olabilir demişti nuran hanım ona bile hastane izin vermiyormuş, süsleme de yapamazmışız herşey yasak anlicaginiz
Ona nuran hanım izin var demişti refakatçi gündüz için değişebiliyormuş ama hastaneye sorduğumuzda ona da izin yok dediler nuran hanımla konuşmak lazım benimde annemle esim dönüşümlü kalicak
Süsleme derken hepsi mi yasak ben de küvözün etrafına tül ve fiyonk yaptırıyordum anneme foto çekiliriz eşimle diye
30 ocak a gün aldık canım cumarteside son kez kontrole gidicem bakalım sizin son kontroller oldu muBenm de annemle.esim.donusumlu kalcak.bu arada sen gun aldnmi.canm
Ona bişey demeyebilirler canım onu sormadım ben kapıya süsü sordum izin vermedilerSüsleme derken hepsi mi yasak ben de küvözün etrafına tül ve fiyonk yaptırıyordum anneme foto çekiliriz eşimle diye
Bencede bide eşim arada oğluma bakmaya gider hep kalamaz orda bi katakulli yaparız olmadi napalimAynen yani eş+1 bayan refakatçi olmasi lazım lohusaninda bu kadar üzerine gelinmezki canim.
Benm oldu son kontrolum bakalm pzt basliyoruz ortalama ne kdar surer acaba ameliyat30 ocak a gün aldık canım cumarteside son kez kontrole gidicem bakalım sizin son kontroller oldu mu
Ilk doğumda 8.30 da odadan alınmıştım 8.40 da oglum doğmuştu 9.30 da tekrar odama gelmiştim ortalama 1 saat sürmüştü.Benm oldu son kontrolum bakalm pzt basliyoruz ortalama ne kdar surer acaba ameliyat
Hayır susleme olayida tuaf suslemeyle korona ne alaka yani
Süslemeyi organizasyon yapsa tamam yasaklasınlar da kapıdaki süsten ne istiyorlar elimizle asıcaz alt tarafıOna bişey demeyebilirler canım onu sormadım ben kapıya süsü sordum izin vermediler
Bencede bide eşim arada oğluma bakmaya gider hep kalamaz orda bi katakulli yaparız olmadi napalim
8.40 ile 9.30 aarasi dikis fln mi oluyoIlk doğumda 8.30 da odadan alınmıştım 8.40 da oglum doğmuştu 9.30 da tekrar odama gelmiştim ortalama 1 saat sürmüştü.
Ona bişey demeyebilirler canım onu sormadım ben kapıya süsü sordum izin vermediler
Bencede bide eşim arada oğluma bakmaya gider hep kalamaz orda bi katakulli yaparız olmadi napalim
Ben genel anestezili oldum canım dikişten sonra da ayilmami beklemislerdir bilmiyorum ki gözlerimi ameliyathanenin önünde açmıştım orda beklemiştim biraz.8.40 ile 9.30 aarasi dikis fln mi oluyo
Sezaryende kaç dikiş atıyorlar normalde bile iç dış 10-15 dikiş oluyormuş galibaBen genel anestezili oldum canım dikişten sonra da ayilmami beklemislerdir bilmiyorum ki gözlerimi ameliyathanenin önünde açmıştım orda beklemiştim biraz.
Hiç bilmiyorum ki canım içten dikiş dıştan yapıştırma yaptılar dikişlerimi görmedim.Sezaryende kaç dikiş atıyorlar normalde bile iç dış 10-15 dikiş oluyormuş galiba
Canım YouTube da videolar var ben oradan izledim ama masajı yapabileceğimi sanmıyorumkızlar perine masajı nasıl ypaılıyor ? 36+6 dayım. dün kontrolüm vardı 2800 çıktı , henüz kanala girmemiş doğum gözükmüyor dedi.
Yine videolarda görmüş olduğum üzere üstüne oturup dairesel hareketler yapıyoruz.Pilates topuyla normal doğum için nasıl hazırlık yapabiliyoruz kızlar?
İnşallah sağlıkla istediğin gibi ilerler doğum canım. Hepimizin yürek sızısı evdeki evlatlar.Hergün 5-10 dakika arası yapabilirsin dedi dr.
Hint yağı sancılar için sanıyorum. Kilosu için bişey demedi canım Çünkü hep iki hafta ilerideydi kilosu. Ssvd yi çok destekliyor. 2,5 yaşında ilgi oyun bekleyen bi kızım olduğu için, benim için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyor o da. Yoksa dikişleri kendimi korumam çok zor olacak. Tabiki herşeyin hayırlısı
Perineyi zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağıyla yapacaksın dedi. 38. Hafta olunca hint yağı içiceksin dedi
Ayy 4 kg olmasın nasıl doğururum tosunuKilosu iyi bebeğin 40 a kadar 4 kilo olur bence bişey dedi mi doktor ins kolaylıkla olur canım digumun günümüz aynıymış senle ben sezeryan olucam nasip olursa
Benimlide kanala inmemiş daha yer sil dedi dr. Bende netten baktım pek anlayılcak gibi değil.kızlar perine masajı nasıl ypaılıyor ? 36+6 dayım. dün kontrolüm vardı 2800 çıktı , henüz kanala girmemiş doğum gözükmüyor dedi.
İnş canım hepimizin ki hayırlısıyla. Evet ya aklım fikrim o. Herşeyi onlara göre ayarlıyoruz işte. Hayırlısıyla bunları da bi alalım da kucağımıza. Bi daha curcunaİnşallah sağlıkla istediğin gibi ilerler doğum canım. Hepimizin yürek sızısı evdeki evlatlar.
Asansör tuşlarına bile bastırmıyorlarSüslemeyi organizasyon yapsa tamam yasaklasınlar da kapıdaki süsten ne istiyorlar elimizle asıcaz alt tarafıTülümü de sormadan getircem odaya. Sormazsam yasak olduğunu bilemem dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?