2021 Şubat Anneleri

kızlar perine masajı nasıl ypaılıyor ? 36+6 dayım. dün kontrolüm vardı 2800 çıktı , henüz kanala girmemiş doğum gözükmüyor dedi.

Kesinlikle vermiyorlarmıs dün eşim arayıp sordu gündüz bile 2 rekafatci olabilir demişti nuran hanım ona bile hastane izin vermiyormuş, süsleme de yapamazmışız herşey yasak anlicaginiz
Süsleme derken hepsi mi yasak ben de küvözün etrafına tül ve fiyonk yaptırıyordum anneme foto çekiliriz eşimle diye

Ona nuran hanım izin var demişti refakatçi gündüz için değişebiliyormuş ama hastaneye sorduğumuzda ona da izin yok dediler nuran hanımla konuşmak lazım benimde annemle esim dönüşümlü kalicak

Aynen yani eş+1 bayan refakatçi olmasi lazım lohusaninda bu kadar üzerine gelinmezki canim.

Süsleme derken hepsi mi yasak ben de küvözün etrafına tül ve fiyonk yaptırıyordum anneme foto çekiliriz eşimle diye
Ona bişey demeyebilirler canım onu sormadım ben kapıya süsü sordum izin vermediler
Aynen yani eş+1 bayan refakatçi olmasi lazım lohusaninda bu kadar üzerine gelinmezki canim.
Bencede bide eşim arada oğluma bakmaya gider hep kalamaz orda bi katakulli yaparız olmadi napalim

Hayır susleme olayida tuaf suslemeyle korona ne alaka yani

Ona bişey demeyebilirler canım onu sormadım ben kapıya süsü sordum izin vermediler

Bencede bide eşim arada oğluma bakmaya gider hep kalamaz orda bi katakulli yaparız olmadi napalim
Süslemeyi organizasyon yapsa tamam yasaklasınlar da kapıdaki süsten ne istiyorlar elimizle asıcaz alt tarafı Tülümü de sormadan getircem odaya. Sormazsam yasak olduğunu bilemem dimi

İnşallah sağlıkla istediğin gibi ilerler doğum canım. Hepimizin yürek sızısı evdeki evlatlar.

Kilosu iyi bebeğin 40 a kadar 4 kilo olur bence bişey dedi mi doktor ins kolaylıkla olur canım digumun günümüz aynıymış senle ben sezeryan olucam nasip olursa
Ayy 4 kg olmasın nasıl doğururum tosunu inş vanım hepimizin. 39+ lrda alırım oldu ki sezeryana dönme durumumuzda olursa dedi dr. Sana ne zamana gün berdi canım
kızlar perine masajı nasıl ypaılıyor ? 36+6 dayım. dün kontrolüm vardı 2800 çıktı , henüz kanala girmemiş doğum gözükmüyor dedi.
Benimlide kanala inmemiş daha yer sil dedi dr. Bende netten baktım pek anlayılcak gibi değil. dr detaylı olarak anlattı ve bunu yaparken ıkın dedi muhakkak onu söylemeyi unuttum
İnşallah sağlıkla istediğin gibi ilerler doğum canım. Hepimizin yürek sızısı evdeki evlatlar.
İnş canım hepimizin ki hayırlısıyla. Evet ya aklım fikrim o. Herşeyi onlara göre ayarlıyoruz işte. Hayırlısıyla bunları da bi alalım da kucağımıza. Bi daha curcuna

Süslemeyi organizasyon yapsa tamam yasaklasınlar da kapıdaki süsten ne istiyorlar elimizle asıcaz alt tarafı Tülümü de sormadan getircem odaya. Sormazsam yasak olduğunu bilemem dimi
Asansör tuşlarına bile bastırmıyorlarben asarım kapı süsü mü yafoto çeker kaldırırım. Hoş sabah 6.5ta nasıl yaparım onu bilmiyorum

covid testimizi de verdik bi heyecan bastı iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…