2021 Şubat Anneleri

Doğana kadar nefesini annenin akciğerleri ve plesenta aracılığı ile alıyor, doğduktan sonra kendi ciğerleri ile almaya başlıyor canım,korkma dışarı çıktığı an hemen o yüzden ağlamaya başlıyor o yüzden hemen ağlaması bekleniyor, ağlamazsa poposuna falan vurup aglatiyolar ciğerler çalışsın hemen diye,

koltukta oturuyorum diyelim kalktığımda yarım dk düzeleyim diye bekliyorum adım atamıyorum çıkacak gibi geliyor
spora gittiğim bi dönem cin çarpmışa dönüyordum, el ayak yamuluyordu. Dra gittim kansızlıktan demişti. git gide kan değeri azalıyor, günde iki taneye çıkardım ben de kan ilacını.

İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kavuşursun inşallah yavruna

Gözün aydın Zorlu geçmiş ama inşallah toparlamışsındır kendini bu günlerde. Rabbim sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin

ya bişi kalmamış yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoopp gelecek bebişin çok heyecanlı

İyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Senin de gözün aydın hoş gelmiş oğluşun Rabbim ona da sağlık sıhhat be bir an önce annesinin kucağındaki yerini nasip etsin
Sağlıcakla analı babalı büyütün inşallah

Bu anlattığın şey aynı ben ama özellikle sağ kasıkta soluma dönüp yatıyorum ya yataktan kalkıp tuvalete gitmek için önce sağ ayağı aşağıya indireyim diyorum ağrıdan inmiyor, solun önce indireyim desem sağ aniden ya düşecek ya da havada durması lazım o olmuyo bende kansızlık da yok
Ben pazar gününden beri çok değiştim aniden vücudum sanki iflas etmiş gibi
Otursam kalkamıyorum kalksam yürümek için adım atmakta çok zorlanıyorum yatsam ayrı dert işte eğilip kalkamıyorum

Birde pazar günü 3-3,5 saatte bir hafif ağrılı belden bacaktan ve karın sertleşmeli kasılmalar yaşadım özellikle geceleri ağrının şiddeti daha fazla. Dün 2 saatte birdi. Bu gece 1,5 saat ama henüz sabahtan beri birşey yaşamadım enteresan Gece artık reflü değil de kasılmadan uyanıp duruyorum reflü yine daha iyiymiş

Kilosu iyi bebeğin 40 a kadar 4 kilo olur bence bişey dedi mi doktor ins kolaylıkla olur canım digumun günümüz aynıymış senle ben sezeryan olucam nasip olursa

Evet bende sanki her an ordan cikicak gibi bi agirlik var oramda rahim boyu etkiliyor demekki sendede aynisi olduguna gore

Evet ya bu gece mahfoldum gunde 2 vermisti bana doktor ama gene düşmeye devam ediyor pekmez felanda desteklim.en iyisi sezeryan olucaz bide kan depolamak lazım

Aynı ben oturduktan ya da yattıktan sonra; kalkması ayrı eziyet yürümesi ayrı eziyet. Bacaklarım ayrık penguen gibi yürüyorum kalktığımda bir müddet

Nasıl muhteşem bir mucize

Avicenna ya giden arkadaşlar siz ziyaretçi olayını sordunuz mu gündüz izin veriyorlar mı?koronayı atlatan bi arkadaşım ziyaretime gelmek istiyor da yalnız olduğum için İstanbulda. Ben izin vermezler herhalde dedim.

Ben sormadim ama H heyecanli_anneee kesin sormuştur gecen refakatci olayini sormustu çünkü ziyaretci olayinada deginmistir diye düşünüyorum

Kesinlikle vermiyorlarmıs dün eşim arayıp sordu gündüz bile 2 rekafatci olabilir demişti nuran hanım ona bile hastane izin vermiyormuş, süsleme de yapamazmışız herşey yasak anlicaginiz

Kesinlikle vermiyorlarmıs dün eşim arayıp sordu gündüz bile 2 rekafatci olabilir demişti nuran hanım ona bile hastane izin vermiyormuş, süsleme de yapamazmışız herşey yasak anlicaginiz

Peki eslerimiz ? Mesela benim ablam kalicak refakatçi yanimda ama.esimde gelsin isterim yani hatta oğlum durmazsa belki onuda göstermeye getirir diye düşünmüştüm

Peki eslerimiz ? Mesela benim ablam kalicak refakatçi yanimda ama.esimde gelsin isterim yani hatta oğlum durmazsa belki onuda göstermeye getirir diye düşünmüştüm
Ona nuran hanım izin var demişti refakatçi gündüz için değişebiliyormuş ama hastaneye sorduğumuzda ona da izin yok dediler nuran hanımla konuşmak lazım benimde annemle esim dönüşümlü kalicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…