Doğana kadar nefesini annenin akciğerleri ve plesenta aracılığı ile alıyor, doğduktan sonra kendi ciğerleri ile almaya başlıyor canım,korkma dışarı çıktığı an hemen o yüzden ağlamaya başlıyorDaha önce normal doğum yapanlara bir sorum var. Bebeğin kafası vajinadan çıkana kadar bebek Havasız kalmıyor mu? Bazı doğum videoları izliyorum da dakikalarca orda sıkışık vaziyette duruyor bebek nefessiz kalıyor sanki. Korkuyorum ağlamıyor doğunca hava veriyorlar masaj yapıyorlar sırtına falan, sırf bunun için sezeryan olasım var
koltukta oturuyorum diyelim kalktığımda yarım dk düzeleyim diye bekliyorum adım atamıyorum çıkacak gibi geliyorBende bu gidisimde merak ediyorum 2.7 demisti ctesi günü acayip kasikta baskı hissediyorum gidene kadar alttan cikarmasam bari seninde kasiklarinda baskı varmı senin rahimde kisaya inslalah ctesiden once surpriz yapmaz
Aaa o zaman kansizliiktan kesin sürekli düşüşte zaten dogum oncesi bi kan takviyesi yapsalar iyiydi aslinda
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kavuşursun inşallah yavrunaİyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Gözün aydınMerhaba kızlar
Dun yazmaya halim yoktu . Doğumum benim acımdan kötü geçti biraz spinal sezeryan oldum ama daha kestiği anda acı hissettim çok acılı geçti Ben dr inat ettim genele dondurmedim kendim bayılmışım zaten sonra . Onların anestezi yapmasında mi sıkıntı vardı niye böyle oldu anlamadım ama kizim Da ki gibi prensesler gibi geçmedi malesef . Artık ne sıkıntı olduysa beni erkenden kaldırıp tomografi falan çektiler ama niye çektiler sonic ne bilgi veren yok ama iyi olduğumu söyleşiler
Tomografiden dolayı 6 saat emzirmedim mama verdim siringayla. Bu saate kadar sütümde yok gibiydi zaten çok ağlıyordu mamayla sakinleşti. Eşim tavuksuyuna sehriy e çorbası , üzümlü kayısılı incirli falan hoşaf yaptı bl suyla sürekli onları yedim içtim. Bir dr kizim Da da kullandım bunda da aldım bestlak damla var süt artırıcı içeriği temiz onu 2 defa içtim resmen belirgin bir artış var sütümde çok şükür.
Sarılığı da kizim da olduğu gibi bu bebekle de aramda kan uyuşmazlığı cıktı babası ile kanları uyumlu. O yüzden hızlı yükseliyor tehlikeli olan sarılık dediler . Daha sık emzirme ile yola devam . Bugünde sarılık yüzünden beni bırakmayacaklarmis . Yarın ki kilo kaybı var mi sarılık değeri ne ona göre taburcu olacağız.
Baya uzun yazdim:) benden bu kadar . Ama cabuk toparladım bugün kendim kendime kalkıyorum işimi görüyorum. Annem yaşlı olduğu için kendimi bırakma gibi luksum olmadi çok hareket ettiğim için daha çabuk düzeldim sanırım.
Şimdiden dogum yapacak arkadaşlara geçmiş olsun çok güzel geçer umarım.
ya bişi kalmamış yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoopp gelecek bebişinBen de bugün iğne için gittim vazgeçtik iğneden 40 haftalık çocukla verileri aynı dedi,, bağırsak faaliyeti, kan akımları iyi. 3500 olmuş, 52.5 cmben ii ki 40ı görremicem rahim ön duvarı 2.4 inmiş. Cumartesi sabah en geç 6.30 yatış, 8 civarı ameliyat olucak inşallah.
Senin de gözün aydın hoş gelmiş oğluşunİyi akşamlar hanımlar ben dün akşam doğurdum darısı başınıza :) geldi paşacım ama azıcık erken olduğu için küvezde şuan önemli bişeyimiz yok ama çok şükür
Geçmiş olsun canım iyilesirsin ins bir an önceEvet canım normal oldu ama dikişim çok :)
Bu anlattığın şey aynı ben ama özellikle sağ kasıktakoltukta oturuyorum diyelim kalktığımda yarım dk düzeleyim diye bekliyorum adım atamıyorum çıkacak gibi geliyor
spora gittiğim bi dönem cin çarpmışa dönüyordum, el ayak yamuluyordu. Dra gittim kansızlıktan demişti. git gide kan değeri azalıyor, günde iki taneye çıkardım ben de kan ilacını.
Kilosu iyi bebeğin 40 a kadar 4 kilo olur bence bişey dedi mi doktor ins kolaylıkla olur canım digumun günümüz aynıymış senle ben sezeryan olucam nasip olursaSelam arkadaşlar. Benimde pzt kontrolüm vardı 36+2 de 3400 kg dedi. Ben ssvd istiyorum. Beklemedeyiz hayırlısıyla.
doktorum perine masajı yapmaya başla muhakkak dedi. Rahimde kesi yapmamak adına, hindistam cevizi yağı ile. 38. Haftada da hint yağı içmeye başlıcaksın dedi. Nst ye daha hiç girmedim. Yalancı sancılar 10-15 defa yokluyor beni gün içerisinde.
bu arada babasını kaybetmiş arkadaşım başın sağolsun allah geri kalanlara sabır ve dayanma gücü versin.
doğum yapan arkadaşlarımın da gözü aydın.
küvöz yolu bekleyenlere de rabbim gönlünüze ferahlık versin inş. Bilirim o anları..
koltukta oturuyorum diyelim kalktığımda yarım dk düzeleyim diye bekliyorum adım atamıyorum çıkacak gibi geliyor
spora gittiğim bi dönem cin çarpmışa dönüyordum, el ayak yamuluyordu. Dra gittim kansızlıktan demişti. git gide kan değeri azalıyor, günde iki taneye çıkardım ben de kan ilacını.
Aynı ben oturduktan ya da yattıktan sonra; kalkması ayrı eziyet yürümesi ayrı eziyet. Bacaklarım ayrık penguen gibi yürüyorum kalktığımda bir müddetkoltukta oturuyorum diyelim kalktığımda yarım dk düzeleyim diye bekliyorum adım atamıyorum çıkacak gibi geliyor
Nasıl muhteşem bir mucizeDoğana kadar nefesini annenin akciğerleri ve plesenta aracılığı ile alıyor, doğduktan sonra kendi ciğerleri ile almaya başlıyor canım,korkma dışarı çıktığı an hemen o yüzden ağlamaya başlıyoro yüzden hemen ağlaması bekleniyor, ağlamazsa poposuna falan vurup aglatiyolar ciğerler çalışsın hemen diye,
Öyle gerçektenNasıl muhteşem bir mucize
Ben de tam sana onu dicektm dogumdan snra bize taktik verirmsn dieAvicenna ya giden arkadaşlar siz ziyaretçi olayını sordunuz mu gündüz izin veriyorlar mı?koronayı atlatan bi arkadaşım ziyaretime gelmek istiyor da yalnız olduğum için İstanbulda. Ben izin vermezler herhalde dedim.
Avicenna ya giden arkadaşlar siz ziyaretçi olayını sordunuz mu gündüz izin veriyorlar mı?koronayı atlatan bi arkadaşım ziyaretime gelmek istiyor da yalnız olduğum için İstanbulda. Ben izin vermezler herhalde dedim.
Şimdi hastaneyi arayıp sordum ziyaretçi yasak, Sadece refaketçiniz olabilir dediBen de tam sana onu dicektm dogumdan snra bize taktik verirmsn die
Kesinlikle vermiyorlarmıs dün eşim arayıp sordu gündüz bile 2 rekafatci olabilir demişti nuran hanım ona bile hastane izin vermiyormuş, süsleme de yapamazmışız herşey yasak anlicaginizAvicenna ya giden arkadaşlar siz ziyaretçi olayını sordunuz mu gündüz izin veriyorlar mı?koronayı atlatan bi arkadaşım ziyaretime gelmek istiyor da yalnız olduğum için İstanbulda. Ben izin vermezler herhalde dedim.
Sordum bende kimse gelmesin istiyorum o yüzden teyitledimBen sormadim ama H heyecanli_anneee kesin sormuşturgecen refakatci olayini sormustu çünkü ziyaretci olayinada deginmistir diye düşünüyorum
Kesinlikle vermiyorlarmıs dün eşim arayıp sordu gündüz bile 2 rekafatci olabilir demişti nuran hanım ona bile hastane izin vermiyormuş, süsleme de yapamazmışız herşey yasak anlicaginiz
Ona nuran hanım izin var demişti refakatçi gündüz için değişebiliyormuş ama hastaneye sorduğumuzda ona da izin yok dediler nuran hanımla konuşmak lazım benimde annemle esim dönüşümlü kalicakPeki eslerimiz ? Mesela benim ablam kalicak refakatçi yanimda ama.esimde gelsin isterim yani hatta oğlum durmazsa belki onuda göstermeye getirir diye düşünmüştüm
Benm de annemle.esim.donusumlu kalcak.bu arada sen gun aldnmi.canmOna nuran hanım izin var demişti refakatçi gündüz için değişebiliyormuş ama hastaneye sorduğumuzda ona da izin yok dediler nuran hanımla konuşmak lazım benimde annemle esim dönüşümlü kalicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?