2021 Şubat Anneleri

Ben de aynı azıcık Bı leke gorsem acilde bulurum kendimi

Ben de aynı azıcık Bı leke gorsem acilde bulurum kendimi
Ben de kendime telkinde bulunmaya çalışıyorum sancı başlar başlamaz hastaneye koşmayacaksın, suyum geldi diye koşmayacaksın, nişan gelse koşmayacaksın. Doktora yazıp bekleyeceksin diye ama sanırım koşa koşa acile giderim ben de Sırf suni sancı istemediğim için kendimi takip edeyim diyorum inşallah başarılı olabilirim.
Sizin karnınız aşağı indi mi? Sancılarınız başladı mı? Bende hiç sancı yok bol bol ağrı var gece uyutmayan cinsten ama sancım yok sanki.

Kontrolden geldim kızlar. 36+0 2800 kg. Pelvise yerleşmiş sonunda bebeğim. 40. Haftaya kalmazsın gibi geliyor dedi ultrasonda kasıldım sertleşti rahim ama hissetmedim ben bişey İsmail beyle de görüşmek nasip oldu yapacağını yaptı sağolsun ama az ağlamadım

Suyun gelince beklemeyeceksin canım. Panik olmayacaksın ama su gelince hemen hastaneye başvurmalı. Bakalım sen mi önce doğuracaksın ben mi

Sen de kaptın mı indirimi süper Neden ağladın ki? Maşallah kilosu da iyi bebişinin benim o zamanki haftamla aynı sanırım benim de 36da yerleşmişti. Hayırla gelsin inşallah

Suyun gelince beklemeyeceksin canım. Panik olmayacaksın ama su gelince hemen hastaneye başvurmalı. Bakalım sen mi önce doğuracaksın ben mi
Ocak annelerinden sanki birisi suyum gelince hemen gitmedim demişti ona binaen öyle düşündüm sanırım. Ben de merakla bekliyorum

Sen de kaptın mı indirimi süper Neden ağladın ki? Maşallah kilosu da iyi bebişinin benim o zamanki haftamla aynı sanırım benim de 36da yerleşmişti. Hayırla gelsin inşallah
Lafın gelişi ağladım dedim normalde pazarlık üstüne pazarlık olmaz madem zor durumdasın tamam dedi.
Amin canım cümleten inşallah. Yürüyüşlere devam et dedi. Hurma da aldım ona da başlıcam.

Lafın gelişi ağladım dedim normalde pazarlık üstüne pazarlık olmaz madem zor durumdasın tamam dedi.
Amin canım cümleten inşallah. Yürüyüşlere devam et dedi. Hurma da aldım ona da başlıcam.

Zaten pazarlıklı fiyat vermemistiki sana normal herkese uyguladiklari prosedür gibi biseydi iyi yapmışsın cnm yüzyüze gelince anca tesirli oluyor sevindim senin adina

S SkyAsteR rahim agzi baya kisalmis desene hayirlisiyla gelsin insallah suanlik en erken siradaki sensin galiba

Bu arada doğum yapan arkadasa gözün aydın cnm Sağlıkla kavusursun inşallah kendi başına nefes alirsa sorun kalmamis demektir en onemlisi o hayirlisiyla kavusun en kısa zamanda.

Ya ben varya bu gece hic uyumadim 3 kere kramp girdi gecen arkadasin bir tanesi yazmisti valla bende magnezyum kullaniyorum aslinda ama resmen aglicaktim.gece bide surekli kasıklarımda bi baska agri var yarin perinatolojiye gidicem sabah bakalim sonuc ne olucak

Normalde evhamlı biriyimdir, hastanelerden doktordan hep korkarım birşeyler ters gider diye. Ama o şey yaşanmaya başlandığında benden sakinini bulamazsınız. Doğumda zaten günler öncesinde benzer sancılar yaşandığı için, olan şeyin doğum sancısı olduğunu anlamak zaman alıyor. Sonra artıp doğumun olması kısa sürüyor zaten. Gebe panik olunca etrafındaki herkes panik oluyor ve asıl sakin kalması gereken kişi olumsuz etkileniyor.

Evet ya hızlı da kısalıyor, ürküyorum. İnşallah cumartesiden önce bir sürpriz yaşatmaz, henüz hazır değilim

Kansızlık da yapıyor krampı... Hayırlı haberler al yarın inşallah

Maşallah haftasına göre tombiş sanki Bebişin.Peki canım Bu perine Masajı kaç dk yapılıyor günde?
Hergün 5-10 dakika arası yapabilirsin dedi dr.
hint yağı içmenin ne gibi faydası oluyormus canım. Doğum kesisi olmasın diye mi o da? Bebişin kilosuna da maşallah. herhangi bir şey dedi mi doktorun kilosu fazla felan diye
Hint yağı sancılar için sanıyorum. Kilosu için bişey demedi canım Çünkü hep iki hafta ilerideydi kilosu. Ssvd yi çok destekliyor. 2,5 yaşında ilgi oyun bekleyen bi kızım olduğu için, benim için en doğrusunun bu olduğunu düşünüyor o da. Yoksa dikişleri kendimi korumam çok zor olacak. Tabiki herşeyin hayırlısı
Size de doktor hint yağını önerdi mi? Zeytinyağıyla yapılır mı bu masaj?
Perineyi zeytinyağı veya Hindistan cevizi yağıyla yapacaksın dedi. 38. Hafta olunca hint yağı içiceksin dedi

Evet ya hızlı da kısalıyor, ürküyorum. İnşallah cumartesiden önce bir sürpriz yaşatmaz, henüz hazır değilim
Bende bu gidisimde merak ediyorum 2.7 demisti ctesi günü acayip kasikta baskı hissediyorum gidene kadar alttan cikarmasam bari seninde kasiklarinda baskı varmı senin rahimde kisaya inslalah ctesiden once surpriz yapmaz

Kansızlık da yapıyor krampı... Hayırlı haberler al yarın inşallah

Aaa o zaman kansizliiktan kesin sürekli düşüşte zaten dogum oncesi bi kan takviyesi yapsalar iyiydi aslinda

Daha önce normal doğum yapanlara bir sorum var. Bebeğin kafası vajinadan çıkana kadar bebek Havasız kalmıyor mu? Bazı doğum videoları izliyorum da dakikalarca orda sıkışık vaziyette duruyor bebek nefessiz kalıyor sanki. Korkuyorum ağlamıyor doğunca hava veriyorlar masaj yapıyorlar sırtına falan, sırf bunun için sezeryan olasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…