Ben hem genel hem de epidural sezeryan oldum. Hangisi iyi dersen kesinlikle epidural iyi. Genel anesteziye ayılman biraz sıkıntı oluyor. Epiduralde veya spinalde bebeğini görebiliyorsun. Ayılma gibi bir sıkıntın olmuyor. Çok heyecanlandıran söylersin biraz sedatif yaparlar sana damar yolun açık olacak nasıl olsa biraz sakinleştirir seniArkadaslar pazartesi yatisim yapilacak. Spinal anestezi ile sezeryan olacam. Daha once bi arladasin yazisini gordum korkuyodum daha cok korkmaya basladim. Ilk doğumum genel anestezi ile olmustu. Ameliyat aninda uyanik olma dusuncesi beni cok geriyor. Cok panik yapan bi insanim
Evet genel anestezide ayilma cok zor oluyor. Aglayarak uyanmistim. Anestezi doktoruna soyledim ama bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yapariz dedi. Peki ben bebek cikana kadar napcamBen hem genel hem de epidural sezeryan oldum. Hangisi iyi dersen kesinlikle epidural iyi. Genel anesteziye ayılman biraz sıkıntı oluyor. Epiduralde veya spinalde bebeğini görebiliyorsun. Ayılma gibi bir sıkıntın olmuyor. Çok heyecanlandıran söylersin biraz sedatif yaparlar sana damar yolun açık olacak nasıl olsa biraz sakinleştirir seni
Süpersin canımHurma ye canım, bir de sıcak su altında taburede veya pilates topunda oturmak açılmayı sağlıyormuş. Ananas da yiyebilirsin bulma imkanın varsa. Bir de meme uçlarına masaj yap o da açılmayı tetikliyormuş. İnternetten bulduğum bilgiler böyleİnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebişine baksana artık sancıların da başlamış Belki bir iki güne bebişin kucağında olacak ❤
Zaten örtü örtüyorlar. Sen acaba ne zaman başlayacaklar diye düşünene kadar bebek çıkıyor 10 dakika içinde zatenEvet genel anestezide ayilma cok zor oluyor. Aglayarak uyanmistim. Anestezi doktoruna soyledim ama bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yapariz dedi. Peki ben bebek cikana kadar napcam
O hissetmedim diyen ilkten bendim ama zaten biraz olanları anlıyorsun onu diyorlar galiba . Yok yok korkma sakın uyusuyorsun.Ayy canim insallah. Aslinda merak ettigim bisey ilk dogum anini yasayamadim ilk cocugumda. Ama korkum agir basiyor. Bi de okuyorum aci hissettim uyusmadim diyenleri tirsiyorum iyice
1 cm açılma olduğunu söyledi. Cumartesi gitmiştim, bu cumartesi de bakar mı bilmem. Ben de korkuyordum açıkçası. Korktuğumu da söyledim. Derin bir nefes almamı söyledi. Bir de ıkınmamı istedi. Ben nefes alırken oldu bitti.Peki acılma var mıymıs sizde ya da rahim agzı kısalmıs mı ne dedi doktor benim catı muayene cok sancılı gectı ki hıc korkmam dedıgım bıseydı
Ayy çok güzel olmuş. en azından sürekli açıklık muayenesinden yırtmış olurum ama Bana da bi kaç güne doğuracakmışım gibi gelmiyor. Demek normal Doğumlardan sonra genişlik kalıyormuşBenim ikinci oglum da da hissetmediğim halde sanci çıkmıştı... Aynen açıklık da çıkmamıştı..hatta dr 2 cm gibi ama önceden doğum yaptığın içindir demişti.. 15 günden fazla sürdü doğumun başlaması.. ve kendi sancim geldi sıklaştı ve hastaneye gittiğimde 8 cm olmuştu... inşallah seninde öyle olur çok kolay bir doğum olmuştu..
Doğum öncesi belki sakinleştirici felan önerir doktoruna danış çok bilgim yok ama dua et bol bol hafiflesin stresin. İnşallah korktuğun gibi olmaz.Arkadaslar pazartesi yatisim yapilacak. Spinal anestezi ile sezeryan olacam. Daha once bi arladasin yazisini gordum korkuyodum daha cok korkmaya basladim. Ilk doğumum genel anestezi ile olmustu. Ameliyat aninda uyanik olma dusuncesi beni cok geriyor. Cok panik yapan bi insanim
Yok canım daha erken, sen ilki erken doğum olunca bu ağırlaşmayı yeni yeni yaşıyorsun... Penguene dönmemiz normalS SkyAsteR @heyecanli_anneee kizlar ben dün gece namaz kılarken secdede bacaklarımı kapalı şekilde yapamadım fena sıkıştı. Bugün koltukta da kapanmıyor açık kalıyor ay pazartesi ye dek kafayı yiycem
Dua edin de iki hafta daha dursun yahuAnnemler çok büyüdün diyor ....
İlkse mutlaka öncesinde başlayın. Ben saf lanolin sürüyorum...Kızlar göğüs kremi kullanıyor musunuz ve hangi markayı tercih ettiniz, öncesinde kullanmak gerekiyor mu illa yara olur mu dersiniz tecrübesi olan annelerimiz yazabilir mi
İnşallah arkadaşım inşallah. Ne güzel yazdın ellerine sağlık evet bence de hareketsizlik mahvetti bizleriYok canım daha erken, sen ilki erken doğum olunca bu ağırlaşmayı yeni yeni yaşıyorsun... Penguene dönmemiz normalbizlerin bu kadar ağrı yaşamasının nedeninin hareketsizlik olduğunu düşünüyorum artık... Hiçbirimiz saatlerce yürüyemedik marttan beri... Büyüdün demeleri de normal erkekte karın dışarı fırlıyor. Hayırlı haberler al pazartesi inşallah, bir şeyciği yoktur bekler dediğim zamanları uslu uslu
Mutlaka anlarsin canim dogum vakti gelince, asagi iyice yerlesiyor demekki, son zamanlar kapanmiyor o bacaklar, aciklik artabilir evet ama dogum yaklasinca kendini hissettirir merak etmeKızlar, benim de bir sorum olacak tecrübeli annelerimize. Özellikle iki gündür bacaklarımı resmen itici bir şekilde aça aça oturuyorum. Yürürken yine ayrık ayrık... Alt bölgede çok fazla ağırlık ve batma hissi var. Kasılmalar var ama düzenli değil. Tüm bu saydıklarım o 1 cm.lik açıklığın arttığına işaret olabilir mi? Ağrı, sancı olması gerekmiyor mu açılma esnasında? Doğum vaktinin geldiğini anlayamamaktan çok korkuyorum
Canım benim yakın arkadaşın 35te 1cm açılması oldu o açıklıklıkla çalışarak(masa başı memur) 40. Haftaları gördü. Bu çok değişken bir durum... Herkeste aynı değil... Bahsettiğin durumu şu an hepimiz yaşıyoruz nerdeyse. Sancın kasılman yoksa sakin kal arkadaşım. Anlarsın o sancıyı o anıKızlar, benim de bir sorum olacak tecrübeli annelerimize. Özellikle iki gündür bacaklarımı resmen itici bir şekilde aça aça oturuyorum. Yürürken yine ayrık ayrık... Alt bölgede çok fazla ağırlık ve batma hissi var. Kasılmalar var ama düzenli değil. Tüm bu saydıklarım o 1 cm.lik açıklığın arttığına işaret olabilir mi? Ağrı, sancı olması gerekmiyor mu açılma esnasında? Doğum vaktinin geldiğini anlayamamaktan çok korkuyorum
Bu rahimdeki kendinden menkul açıklık hikayesini duyunca büyük düşünür Seda Sayan’ın yıllar önce evliliğin bekası için sezeryan olmak daha iyidir açıklaması geliyor aklımaAyy çok güzel olmuş. en azından sürekli açıklık muayenesinden yırtmış olurum ama Bana da bi kaç güne doğuracakmışım gibi gelmiyor. Demek normal Doğumlardan sonra genişlik kalıyormuş
Bu rahimdeki kendinden menkul açıklık hikayesini duyunca büyük düşünür Seda Sayan’ın yıllar önce evliliğin bekası için sezeryan olmak daha iyidir açıklaması geliyor aklıma
Demekki kalıyor canım ama cinsel hayatta sıkıntı olmadıysa bu zaman a kadar... çok da üzülecek bi durum değil bence.. öyle olsa eşlerimiz bize yaklaşmazdı demiAyy çok güzel olmuş. en azından sürekli açıklık muayenesinden yırtmış olurum ama Bana da bi kaç güne doğuracakmışım gibi gelmiyor. Demek normal Doğumlardan sonra genişlik kalıyormuş
Aylardır çok fena Hep tıkalı Ağzımdan nefes alıyorum Dudaklarım çatladı soyuluyor sürekliKızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Bana da doktorum erkekler biraz daha nazlı oluyor ama seninki akıllı uslu erken gelecek gibi demişti
Ben de lavman yapılmadı hiçbir şey kaçırmadım. İdrar olabiliyor ama o normal zaten su falan da geliyor. Ben Ocak annelerini takip ettim ve gördüğüm kadarıyla çok paniklerdi hemen hastaneler koşturup suni sancıyla sezaryene döndüler. Umarım biz de öyle olunmaz. Bence su gelmediği sürece evde sancı bekleyip gidilmeli açta kalınmaz o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?