2021 Şubat Anneleri

Ben hem genel hem de epidural sezeryan oldum. Hangisi iyi dersen kesinlikle epidural iyi. Genel anesteziye ayılman biraz sıkıntı oluyor. Epiduralde veya spinalde bebeğini görebiliyorsun. Ayılma gibi bir sıkıntın olmuyor. Çok heyecanlandıran söylersin biraz sedatif yaparlar sana damar yolun açık olacak nasıl olsa biraz sakinleştirir seni

Evet genel anestezide ayilma cok zor oluyor. Aglayarak uyanmistim. Anestezi doktoruna soyledim ama bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yapariz dedi. Peki ben bebek cikana kadar napcam

Süpersin canım deneyeyim inşallah. pazara kadar doğmazsa pazar günü gel mutlaka dedi bakalım.

Evet genel anestezide ayilma cok zor oluyor. Aglayarak uyanmistim. Anestezi doktoruna soyledim ama bebek ciktiktan sonra sakinlestirici yapariz dedi. Peki ben bebek cikana kadar napcam
Zaten örtü örtüyorlar. Sen acaba ne zaman başlayacaklar diye düşünene kadar bebek çıkıyor 10 dakika içinde zaten

Ayy canim insallah. Aslinda merak ettigim bisey ilk dogum anini yasayamadim ilk cocugumda. Ama korkum agir basiyor. Bi de okuyorum aci hissettim uyusmadim diyenleri tirsiyorum iyice
O hissetmedim diyen ilkten bendim ama zaten biraz olanları anlıyorsun onu diyorlar galiba . Yok yok korkma sakın uyusuyorsun.

Peki acılma var mıymıs sizde ya da rahim agzı kısalmıs mı ne dedi doktor benim catı muayene cok sancılı gectı ki hıc korkmam dedıgım bıseydı
1 cm açılma olduğunu söyledi. Cumartesi gitmiştim, bu cumartesi de bakar mı bilmem. Ben de korkuyordum açıkçası. Korktuğumu da söyledim. Derin bir nefes almamı söyledi. Bir de ıkınmamı istedi. Ben nefes alırken oldu bitti.
Benim gibi önyargınız da yokmuş. Sizi daha nazik muayene etse canınız yanmazdı belki.

Ayy çok güzel olmuş. en azından sürekli açıklık muayenesinden yırtmış olurum ama Bana da bi kaç güne doğuracakmışım gibi gelmiyor. Demek normal Doğumlardan sonra genişlik kalıyormuş

Doğum öncesi belki sakinleştirici felan önerir doktoruna danış çok bilgim yok ama dua et bol bol hafiflesin stresin. İnşallah korktuğun gibi olmaz.

Yok canım daha erken, sen ilki erken doğum olunca bu ağırlaşmayı yeni yeni yaşıyorsun... Penguene dönmemiz normal bizlerin bu kadar ağrı yaşamasının nedeninin hareketsizlik olduğunu düşünüyorum artık... Hiçbirimiz saatlerce yürüyemedik marttan beri... Büyüdün demeleri de normal erkekte karın dışarı fırlıyor. Hayırlı haberler al pazartesi inşallah, bir şeyciği yoktur bekler dediğim zamanları uslu uslu

Kızlar göğüs kremi kullanıyor musunuz ve hangi markayı tercih ettiniz, öncesinde kullanmak gerekiyor mu illa yara olur mu dersiniz tecrübesi olan annelerimiz yazabilir mi
İlkse mutlaka öncesinde başlayın. Ben saf lanolin sürüyorum...

İnşallah arkadaşım inşallah. Ne güzel yazdın ellerine sağlık evet bence de hareketsizlik mahvetti bizleri

Kızlar, benim de bir sorum olacak tecrübeli annelerimize. Özellikle iki gündür bacaklarımı resmen itici bir şekilde aça aça oturuyorum. Yürürken yine ayrık ayrık... Alt bölgede çok fazla ağırlık ve batma hissi var. Kasılmalar var ama düzenli değil. Tüm bu saydıklarım o 1 cm.lik açıklığın arttığına işaret olabilir mi? Ağrı, sancı olması gerekmiyor mu açılma esnasında? Doğum vaktinin geldiğini anlayamamaktan çok korkuyorum

Mutlaka anlarsin canim dogum vakti gelince, asagi iyice yerlesiyor demekki, son zamanlar kapanmiyor o bacaklar, aciklik artabilir evet ama dogum yaklasinca kendini hissettirir merak etme

Canım benim yakın arkadaşın 35te 1cm açılması oldu o açıklıklıkla çalışarak(masa başı memur) 40. Haftaları gördü. Bu çok değişken bir durum... Herkeste aynı değil... Bahsettiğin durumu şu an hepimiz yaşıyoruz nerdeyse. Sancın kasılman yoksa sakin kal arkadaşım. Anlarsın o sancıyı o anı

Ayy çok güzel olmuş. en azından sürekli açıklık muayenesinden yırtmış olurum ama Bana da bi kaç güne doğuracakmışım gibi gelmiyor. Demek normal Doğumlardan sonra genişlik kalıyormuş
Bu rahimdeki kendinden menkul açıklık hikayesini duyunca büyük düşünür Seda Sayan’ın yıllar önce evliliğin bekası için sezeryan olmak daha iyidir açıklaması geliyor aklıma

Demekki kalıyor canım ama cinsel hayatta sıkıntı olmadıysa bu zaman a kadar... çok da üzülecek bi durum değil bence.. öyle olsa eşlerimiz bize yaklaşmazdı demi

Ayy inşallah dediğin gibi vakti zamanında gelsinler panik olmayız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…