Ya sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yolaNeee bzii haberdar et sok.oldm
Ben de ilk 6 ay içerisinde daha emeklemeye başlamadan olsun bitsin istiyorum. Her bebek doğar doğmaz yapmaya uygun olmuyor çünkü bazen damarlar minnacık olduğundan, ama doktorlar muayene edip hadi yapalım dediklerinde olacak.Erkek bebişi olacak anneler sünnet için ne düşünüyorsunuz? Genelde dr lar ilk 6 ayda olunsun denilmiş sanırım, yaptırıp yaza 6 aylıklen de inşşalah bu virüs belasıda azalırsa köyde bir Mevlüt yapalım diyoruz. 6 aylıkken kıyafet bulabilir miyiz onuda bilmiyorum da . Planlarınız nedir ?
Ben de yaşıyorum 28. Haftadan beri ve çok fena horluyorum özellikle son günlerde bu yüzden. Hormonlardan burundaki etler şişebiliyormuş. Bizim sorunumuz da buKızlar burun tıkanıklığı yaşıyor musunuz?
Ebe mi ilgileniyor seninle farklı bi doktor mu varYa sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yolaama bez yetmedi. Nst sancı var ve ben hissetmiyorum ya.
Canım birden boşalması lazım foş diye.. ilk doğumda benim.oyle olmuştu emin misinSuyum geliyor galibaa
Şu an bi ebeyleyim odaya geldim. Nuran hanıma mesaj atıldı bekliyoruzEbe mi ilgileniyor seninle farklı bi doktor mu var
Gün içinde var mıydı bir belirti ay şok normal doğar mı acabaYa sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yolaama bez yetmedi. Nst sancı var ve ben hissetmiyorum ya.
Geliyor gelmekte olan galibaYa sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yolaama bez yetmedi. Nst sancı var ve ben hissetmiyorum ya.
Sancıyı hissetmemen de pek güzel ağrı eşinin yüksek demekkiYa sana yazıodum beyi dürtsem mi ç o k kasılmam var hadi bi acile gidelim i yazıcaktım. Bi anda işiom mu ben ya dedim. Tutamadığım için suyum geldi herhalde dedim. Hemen cocugun bezini taktım valizi aldım koyuldum yolaama bez yetmedi. Nst sancı var ve ben hissetmiyorum ya.
Allah herşeyin hayırlısini versin de aramızda kalsın ben de pek istemedim oğlak burcu olmasını21 ocakta kova burcu olmasi lazim.ama.riske.atmamak lazim.tabiki bende valla oğlak olmasin diye cok dua ettim
Kanalda değilmiş canım. Normal doğum sanmıyorum.Gün içinde var mıydı bir belirti ay şok normal doğar mı acabaNuran hanıma ulaştın mı? Ne dedi?
Erkek kardeşim burcu ne olacak abla diye sordu geçen 21ine kadar gelirse oğlak olacak dedim. Sık dişini sakın 22den önce doğurma diyorAllah herşeyin hayırlısini versin de aramızda kalsın ben de pek istemedim oğlak burcu olmasını
Sağlıkla gelsin de inşallahKanalda değilmiş canım. Normal doğum sanmıyorum.
Kanalda değilmiş canım. Normal doğum sanmıyorum.
Allah herşeyin hayırlısini versin de aramızda kalsın ben de pek istemedim oğlak burcu olmasını
Geçen eşim instagramda suda doğumu görmüş. Nasıl oluyor diye sordu. Anlattım. Ne kadar ücreti dedi. Dedim 8000 TL. Ağzı açık kaldı neyse sen doğurursun susuz dediBizik.hastahanede ssvd yapılmaz12 bin₺ görünce ben yanlışlıkla da olsa normal.dogurmim.diye cok dua ettim
Bugun ve dun.benimde cok.agrim kasilmam.var hatta ctesiydi doktor randevum yarina aldim bakalım ne.dicek yarınValla benim de kasılmam bugün çoğaldı her ihtimal banyoya girsem iyi olacak gibi
Noluyoruz herkes pat patValla benim de kasılmam bugün çoğaldı her ihtimal banyoya girsem iyi olacak gibi
Geçen eşim instagramda suda doğumu görmüş. Nasıl oluyor diye sordu. Anlattım. Ne kasar ücreti dedi. Dedim 8000 TL. Ağzı açık kaldı neyse sen doğurursun susuz dedi
Ya aslında son haftalarda oluyor benim çok ağrım olmasına rağmen kızım 41 e kadar bekledi de bakalim hayırlısı yine de hazırlıklı olmak lazimBugun ve dun.benimde cok.agrim kasilmam.var hatta ctesiydi doktor randevum yarina aldim bakalım ne.dicek yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?