2021 Şubat Anneleri

Ay senin cok az kaldi insallah kazasiz belssiz dogumun olsun
Cmt den itibaren pur dikkat senden haber beklycem

Merak etme panik olursan hemen sakinleştirici yapıyorlar 5 dakika falan uyuyorsun korkma

Ben de hiç anlamıyorum sancıyı. Karnım sertleşiyor arkadaşların dediği gibi bir yere toplanıyormuş gibi oluyor arada özellikle geceleri ama sancı hissetmiyorum cuma Nuran hanıma gidince ben de sorayım
Bu akşam defalarca hissettim kasılma kızlar. Anladım artık nasıl birşeymiş. Bu ara çok stresliyim bu akşam da sinir stres yaşadım bi sebepten. Etkilemiş midir bilmiyorum ama baya kasıldım canım yanarak.

Heyecanlı bekleyişler Allah im nedir bu yalancı sancilardan çektiğim kızımda da boyleydim neyse artık 12 yi geçti saat kova burcu olcak inşallah

21 ocakta kova burcu olmasi lazim.ama.riske.atmamak lazim.tabiki bende valla oğlak olmasin diye cok dua ettim

Sancısız suyu geldiği için hemen hastaneye gitti sanırım hadi hayırlısı sakin ol canım

Nuran hocaya yazdinmi cnm? Sakin ol Allahin izniyle saglikla kucagina alirsin bebisi ctesiyi bekleyemedi sıpa dualarim seninle
Arıcaklar Çatala geçtim kanalda değilmiş nstdeyim. Kötü olan 11 gibi tatlı yedim acil sezeryan denmez inşaallah sakinim eşim panik

Arıcaklar Çatala geçtim kanalda değilmiş nstdeyim. Kötü olan 11 gibi tatlı yedim acil sezeryan denmez inşaallah sakinim eşim panik

Spinalde yemek yeme sorun olmuyor sanırım genel gibi ama dur bakalım nstye göre karar verir hoca muhtemelen. Sancin vs varmi suan senin hissettigin? Eşler zaten sogukkanli olmasi gereken zamanda panik oluyolar

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah canım. Telaş etme herşey olacağına varır doğsa bile bir sıkıntısı olmayacak inşallah. Anasının kokusunu merak etmiştir yavrucak dayanamamıştır belki Rabbim kolaylıklar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…