Maşallah ya inşallah benimkide olctuguyle ya aynı cikat ya fazla3500 doğdu kızlar, salı 3500 demişti aynı kiloda geldi. Korono testimizi de biz çarşamba günü yaptırmıştık devlette. Çıkışıma yarın sabah dedi visitte Dr hanım. Kontrole Geldiğimizde 48 saat sezeryan müşaadesi ama bazen anneler iyi hissettiğini söylüyor 1 günde de çıkan oluyor demişti.
Ay inşallah hepiniz sağlıcakla kavuşun evlatlarınızaBende aynı hastaneye gidiyorum inşallah problemsiz doğum yaparız bizlerdesondayı odada takmaları kötü olmuş bende sezaryen olursam iğneden sonra yapılmasını isteyecektim. Sağlık olsun iyisiniz ya çok şükür önemli olan o.
erkek çalışan çok mu var
Canım tanıdık vasıtasıyla gittim o da doğum yapacağım için talep edildiğini söyledi görevliye. Bir sorun yaşamadık.Maşallah ya inşallah benimkide olctuguyle ya aynı cikat ya fazladevlette korons testi yaptırmak için ne dedin canım direk tmm yapalım dedilermi
Ay inşallah hepiniz sağlıcakla kavuşun evlatlarınızaSeni hatırladım medipol çamlıcaya gidiyordun ben gibi başta iki kere rica ettim maalesef, sonda takmayı bilen ebe olmayabiliyor ameliyathanede ben takmak zorundayım dedi kat hemşiresi. kastığım için biraz yanma hissettim. Alışıyorsun ama 10dk ya... doğumhanede anestezi drna yardım eden kişiydi erkek olan. Bana kambur ol, boynunu öne eğ falan diye anlatan oydu. İğne yapılırken de boynumu falan o tuttu. Vallahi çok konuşuyordu, bana ordaki varlığını bir dakika olsun unutturmadı sağolsun Memleketinden memleketine kadar konuştu Yüzüne hiç bakmadım görsem tanımam, sesi de umuttum gitti umarım gececidir siz denk gelmessiniz. .. Doğum yapanların katı çok sessiz sadece başta bir kat hemşiresi... Arada temizlikçi görüyorum o kadar. Erkeğe denk gelmedim başka...
Canım tanıdık vasıtasıyla gittim o da doğum yapacağım için talep edildiğini söyledi görevliye. Bir sorun yaşamadık.
İnşallah ikinci nst daha güzel çıkar canım. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur bebişine en sağlıklı şekilde kavuşursun.Kızlar ben muayneden ciktim
34+2 deyim bebek 30+0 uyumlu 1 cm acilma var suyu zaten az malum hareketleri dunden beri cok cok az ultrasonda bile normalde hareket eden bebek bugun hareketsizdi.nst de çok kötü degil ama iyi de değil dedi hoca meyve suyu içtiğim halde hareketlenmedi nstde.
Şimdi müsadeye yattim 2 serum yicem nst cekilcem bitince. ciğer gelistirici oldum tekrardan. Eger serum fayda etmezse hareketlerde duzelme olmazsa yarın doğum iyi hissedersem ptesi doğum.
İnşallah hareketlenir minnoş. Hayırlı haberlerle sevin şu cuma vakti inşaaallahKızlar ben muayneden ciktim
34+2 deyim bebek 30+0 uyumlu 1 cm acilma var suyu zaten az malum hareketleri dunden beri cok cok az ultrasonda bile normalde hareket eden bebek bugun hareketsizdi.nst de çok kötü degil ama iyi de değil dedi hoca meyve suyu içtiğim halde hareketlenmedi nstde.
Şimdi müsadeye yattim 2 serum yicem nst cekilcem bitince. ciğer gelistirici oldum tekrardan. Eger serum fayda etmezse hareketlerde duzelme olmazsa yarın doğum iyi hissedersem ptesi doğum.
Sen nasılsın canım ağrın sızın var mı?İnşallah hareketlenir minnoş. Hayırlı haberlerle sevin şu cuma vakti inşaaallah
Bu o kadar güzel olmuş ki ve de doktorunun sana güven vermesi vs diğer tüm olumsuzlukları siliyor sankiNormalde Bebiş anneden önce gider odaya ama bizim denk geldi birlikte girdik odamıza
Canım benim Rabbim sağlıkla kurtarsın ikinizide Allah yardımcınız olsun. Tüm ölcumlerimi 30 la uyumlu. Benim kilo 36 ile uyumlu ama kafa capi 31 ile uyumlu dedi perinatolog şimdilik kafaya takılacak bişey değil dedi ama içim hiç rahat değilKızlar ben muayneden ciktim
Yavrum Allah korusun onu annesi vasıtasıylaKızlar ben muayneden ciktim
Ayy sanırım bana sonda takan da erkek hemşireydi, spinal anesteziden sonra taktılar...Bende aynı hastaneye gidiyorum inşallah problemsiz doğum yaparız bizlerdesondayı odada takmaları kötü olmuş bende sezaryen olursam iğneden sonra yapılmasını isteyecektim. Sağlık olsun iyisiniz ya çok şükür önemli olan o.
erkek çalışan çok mu var
Tekim 4 saattir kendi desteğimle kalkıyorum. iyiyimSen nasılsın canım ağrın sızın var mı?
Evet yaklaşımı çok güzeldi. Elimi tuttuğunda annemin yanımda olamıyışı falan uçtu gitti. Öyle güzel içtendiBu o kadar güzel olmuş ki ve de doktorunun sana güven vermesi vs diğer tüm olumsuzlukları siliyor sankibir an önce de toparlayıp birlikte evinize geçin inşallah hepimizi nasıl heyecanlandırdın bir bilsen nasıl sabredeceğiz bizimkiler gelene kadar off daha çok var
Masallah sana insallah benim de iyi gecer cok korkuyorumTekim 4 saattir kendi desteğimle kalkıyorum. iyiyimgazın çıkmadı henüz o yüzden paso yürümeye çalışıyorum. Bol bol sıvı alıyorum nescafe su komposto meyve suyu.,
Evet yaklaşımı çok güzeldi. Elimi tuttuğunda annemin yanımda olamıyışı falan uçtu gitti. Öyle güzel içtendivaktiyle hayırlısıyla gelsin kuzucuklar, ben de sizlerin güzel anlarına ortak olayım
Hayır ben dakikalık hatırlıyorum. Hatta işlem bitince hemen yatırdılar sedyeyeBu spinal sezeryan ortalama kac dakika.suruyo cok.uzun suren bisi mi acaba
Nasil ameliyat dakikami suruyokiHayır ben dakikalık hatırlıyorum. Hatta işlem bitince hemen yatırdılar sedyeye
Benim sezeryan toplamda 20 dakika sürmüştü belki daha kısa ama uyuşması iğne falan 1 dakika sanırım o kısım inan hiç acimiyor ya benim tansiyon düşmüştü hemen müdahale ettiler zaten uyandığımda oğlumu yeni çıkarmışlar hemen göstermişlerdi banaNasil ameliyat dakikami suruyoki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?