2021 Şubat Anneleri

Biraz tatsız olmuş bazı şeyler ama nazarlık olsun onlar da canım bebişin sağlıkla kollarında ya çok şükür Erkek olması gerçekten kötü olmuş ama Doğumhanede miydi nerdeydi erkek?

Gozun aydin canim Allah anali babali buyutsun 2 gun sonra bende alacam insallah bebegmi kucagima sezeryanla. cok korkum var ama sen ne guzel anlatmissin insallah senin gibi guzel gecer benimde. Bundan onceki dogumum genel anesteziyleydi.

Bebis ve senn ii olmana cok ama.cok sevmdm direk bebisi odaya yanina veriyolarmi ay cok heycanli

Tospik beklenenden cok mi dogdu az mi

Tospik beklenenden cok mi dogdu az mi
3500 doğdu kızlar, salı 3500 demişti aynı kiloda geldi. Korono testimizi de biz çarşamba günü yaptırmıştık devlette. Çıkışıma yarın sabah dedi visitte Dr hanım. Kontrole Geldiğimizde 48 saat sezeryan müşaadesi ama bazen anneler iyi hissettiğini söylüyor 1 günde de çıkan oluyor demişti.

S SkyAsteR Allah analı babalı büyütsün inşallah mis gibi kokuyordu kuzucuk içine çek ohh ne güzel bir duygu Rabbim bizede hayırla yaşatsın o duyguyu inşallah

Bu akşam defalarca hissettim kasılma kızlar. Anladım artık nasıl birşeymiş. Bu ara çok stresliyim bu akşam da sinir stres yaşadım bi sebepten. Etkilemiş midir bilmiyorum ama baya kasıldım canım yanarak.
Ben de çok fazla kasıldım bu gece. Tabi sinir stres üzüntü yorgunluk etkiliyor ben de öyle oluyor yani. Bir de normal Doğum için kasılmalar çok iyi demişti doktorum rahim hazirlaniyor diye. Öyle düşün sıkma canını

Merak etme panik olursan hemen sakinleştirici yapıyorlar 5 dakika falan uyuyorsun korkma
Sakinlestirici bebegi aldiktan sonra yapariz dedi doktor. Bebege zarari oldgunu düşünüyor sanirim. Bi de genel anesteziden kork asil dedi bebek pelte gibi doguyor aglasin diye bekliyoruz dedi.

Günaydın anneler. Bir dişim çok ağrıyordu kanallıktı 2 aydır o tarafla yemiyordum dün de diğer tarafın dişi kırıldı yarısı kaldı sallanıyor garip bir hal aldı. Doktorumu aradım çektirebilirsin dedi daha önce bu haftalarda yaşamış olan var mı aynı sıkıntıyı?

25 ocak anneleri hazırlıklar tamam mı.?ben dün uyuyamadım heyecandan. Son günü düşünemiyorum. Görende ilk çocuk zanneder ama 3. Gelecek
Valla sanirim ilk ya da 2 3 fark etmiyor .benimde ikinci cocuk heyecandan cok korku panik var bugun covit testi icin hastaneye gidecem. Ondan da ayri tirsiyorum mide bulantim var zaten bi de cubugu sokalarlarsa kusarim diye korkuyorum

Bende aynı hastaneye gidiyorum inşallah problemsiz doğum yaparız bizlerde sondayı odada takmaları kötü olmuş bende sezaryen olursam iğneden sonra yapılmasını isteyecektim. Sağlık olsun iyisiniz ya çok şükür önemli olan o.
erkek çalışan çok mu var

Valla sanirim ilk ya da 2 3 fark etmiyor .benimde ikinci cocuk heyecandan cok korku panik var bugun covit testi icin hastaneye gidecem. Ondan da ayri tirsiyorum mide bulantim var zaten bi de cubugu sokalarlarsa kusarim diye korkuyorum
Kaçıncı çocuk olduğu kesinlikle farketmiyormuş. Hatta bunda daha heyecan var gibi oda yaştan dolayı bence 36 ya girdim İster istemez daha olgun oluyorsun.bana covid yapılmayacak. Gerek yok dedi hastane belirti olunca yapıyoruz dediler. İnşallah sende kolaylıkla atlatırsın testi. Bana 4 kez yapıldı. Hastanede çalıştığım için ben tecrübeliyim o konuda bana göre zor bir test değil ama bazılarına göre zor geliyor.

Bende cok geri degilim 31 yasindayim sen hastanede calistigin icin belki yapmiyolardir sana. Bende de belirti yok ama istediler. Zaten anlamiyorum her turlu tedbir alacaklar zaten neden istiyolar testi bilmem. Pozitif ciksam cocuk icerdemi durcak sanki

25 ocak anneleri hazırlıklar tamam mı.?ben dün uyuyamadım heyecandan. Son günü düşünemiyorum. Görende ilk çocuk zanneder ama 3. Gelecek
Benim de 2. İlk zaman pek sallamıyordum şimdi çok heyecanlıyım 7 yıl aradan sonra biri daha gelecek evimize. İnş sağlıkla gelir kuzular. Ben sancı bekliyorum bakalım ne zaman canı isteyecek bizim kızın

Hahaha bizimki çocukları çok sever yeğenlerine yeğenlerime hasta ama yenidoğan ve tamamen sorumluluk sende gece gündüz ahh bide kolik olursa yandık :)

Şimdi dedim ki sen o KYK yurdunda 6 erkek bir odada kalırken ne yaptın hala anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…