- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
O zaman kolay alışır canım bide alışmak zorundalarHahaha bizimki çocukları çok sever yeğenlerine yeğenlerime hasta ama yenidoğan ve tamamen sorumluluk sende gece gündüz ahh bide kolik olursa yandık :)
Şimdi dedim ki sen o KYK yurdunda 6 erkek bir odada kalırken ne yaptın hala anlatıyor
Şimdi nasılsın canım?Kızlar ben muayneden ciktim
34+2 deyim bebek 30+0 uyumlu 1 cm acilma var suyu zaten az malum hareketleri dunden beri cok cok az ultrasonda bile normalde hareket eden bebek bugun hareketsizdi.nst de çok kötü degil ama iyi de değil dedi hoca meyve suyu içtiğim halde hareketlenmedi nstde.
Şimdi müsadeye yattim 2 serum yicem nst cekilcem bitince. ciğer gelistirici oldum tekrardan. Eger serum fayda etmezse hareketlerde duzelme olmazsa yarın doğum iyi hissedersem ptesi doğum.
Buzdolabı var canim ama ısıtıcı yoktu diye hatırlıyorum
Normal BUzdolabı var koridorda da sebil var sıcaksuyu ordan aldım kahve için.
İşitme testi yapılmamış kartına baktım da bi bilgi yok bununla alakalı bir şeyde demedi sabah Ayşe hanım. Belki yarın der.
Agrilarn nasil canim pekiB
İşitme testi yapılmamış kartına baktım da bi bilgi yok bununla alakalı bir şeyde demedi sabah Ayşe hanım. Belki yarın der.
Hava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla bana
Hava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla banaAmeliyathane de üşümedim hiç. Çıkıp odaya gelince terledim hatta cıbıl olduğum halde... hemşire üşürsen çorap giy dedi ama bana kalsa hasta beziyle kalıcam
Darısı banaaaaaHava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla banaAmeliyathane de üşümedim hiç. Çıkıp odaya gelince terledim hatta cıbıl olduğum halde... hemşire üşürsen çorap giy dedi ama bana kalsa hasta beziyle kalıcam
Anne olmak yürekte bir yara..Senn agrilarn nasil peki
Sen nasilsn bebisko nasil
Acaba anne olmak nasil.bisi ya
Kum torbasını aldıklarında rahatladım. Amansız değil canım ara ara yokluyor. Parol için geceyi bekliyorum, gece ağrışırsam o zaman isticem...Agrilarn nasil canim peki
Biraz daha iimsn
Hava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla banaAmeliyathane de üşümedim hiç. Çıkıp odaya gelince terledim hatta cıbıl olduğum halde... hemşire üşürsen çorap giy dedi ama bana kalsa hasta beziyle kalıcam
Yok anestezi yapıldı Dr geldi konuştuk hemen işleme başladılar ben 3 tane 2si bir arada koydum daha hiç uyuyamadım kahveden herhaldeSpinal anestezi sonrasi bekleme oluyormu cnm? Bel agrisi bas agrisi vs diyolardi yasadinmi onlari? Yanimiza kahvede almak lazim o zaman öylemi ben bunu eklim.cantaya
Oğlum da 2.gün işitme testi yapmışlardı ondan geçemedi kulağında su varmış 1 ay sonra tekrarlatmışlardı o yüzden sordum. Bizim de doktorumuz kevser hanımdıB
Ay hakkni helal.et.nolurKum torbasını aldıklarında rahatladım. Amansız değil canım ara ara yokluyor. Parol için geceyi bekliyorum, gece ağrışırsam o zaman isticem...
Bu arada kız mokenyumu eve saklamıştı,bu sağolsun hep aceleci6. Bezi taktım, kaka yüzünden sadece, her bebek farklı, tedbirli olun...
Yok anestezi yapıldı Dr geldi konuştuk hemen işleme başladılar ben 3 tane 2si bir arada koydum daha hiç uyuyamadım kahveden herhaldebaş ağrım yok, bel ağrım yok yürürken biraz dikişyerim ağrıyor.
Gerçekten öyle geçen parmağı sıkıştı içim yandı şimdi düşünüyorum Allahım büyük belalardan hastalıklardan korusun türlü türlü şeyler geliyor insanın aklına delircek gibi oluyorsun ama ayni zamanda evlat imtihan sebebi de insan korkuyor çok bağımlı olmamak da lazım ama elde değil insanın en savunmasız yanı anne olmakAnne olmak yürekte bir yara..
Soğuk olmasın da sıcak olsun onun çözümü kolayHava sıcak, oda sıcak, yanıyor resmen. Odanın dereceyi kapattım, koridordan gelen ısı bile fazla banaAmeliyathane de üşümedim hiç. Çıkıp odaya gelince terledim hatta cıbıl olduğum halde... hemşire üşürsen çorap giy dedi ama bana kalsa hasta beziyle kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?