En Büyüğüyle uğraşıyorum uykusuzmuş dünden beri, işi varmış.küçük hiç sorun yaratmıyor Emiyo uyuyo
Ben devlette yapacam dogumu zaten.Peki esin yada refakatciye yaptirabildinmi? Devlettemi dogum.yapicaksin diye sordularmi?
Haha o ortancaKızın geldimi yanina cnm duruyormu evde
Belki gözler benzer yaYaaa benimde oğlan aynı babası bu da bana benzesin istiyorum renkli gözlü olsun falan ama ultrasonda aynı abisine benziyor bana yine hüsran var
Saka.maka dogum.yaptn.ya yerimBelki gözler benzer ya
Bakalım sıradaki sürpriz kim olacakSaka.maka dogum.yaptn.ya yerim
Insallah kaldi cumartesi pazarBakalım sıradaki sürpriz kim olacakadaşım da gelsin pazartesi hayırlısıyla
bununla ilgili.kaan kocatepenin.videosu vardi izleyin derimKızlar iyi akşamlar
Vajina bölgesinde batma oluyor arada yalancı sancı olabilir mi sizce
kayisi suyu wc yi kolaylastiriyor cunku hemsireler surekli gaz cikardin mi tuvalete ciktin mi diye soracak ne.kadar erken wc o kadar erken taburcu kahve de sanirim anestezi etkisini azaltmak icinKızlar cahilliğimi maruz görün. Sezeryanda nescafe ve kayısı suyu içmek ne işe yarıyor? Ben koymadım da
Nescafe anesteziyi atmana özellikle bu spinal ve epiduralde baş ağrısını azaltmaya yardımcı oluyor, kayısı suyu da gaz çıkarmana yardımcı oluyorKızlar cahilliğimi mazur görün. Sezeryanda nescafe ve kayısı suyu içmek ne işe yarıyor? Ben koymadım da
kayisi suyu wc yi kolaylastiriyor cunku hemsireler surekli gaz cikardin mi tuvalete ciktin mi diye soracak ne.kadar erken wc o kadar erken taburcu kahve de sanirim anestezi etkisini azaltmak icin
Anladım canlarımNescafe anesteziyi atmana özellikle bu spinal ve epiduralde baş ağrısını azaltmaya yardımcı oluyor, kayısı suyu da gaz çıkarmana yardımcı oluyor
Kayısıyi evde kaynat canım öyle daha faydalı oluyorAnladım canlarım
Alıyım bende
Kayınvalideye söyleriz yapar oKayısıyi evde kaynat canım öyle daha faydalı oluyor
Ben
Ben devlette yapacam dogumu zaten.
Senin saat kacta cnm.ptesiInsallah kaldi cumartesi pazar
Kızlar cahilliğimi mazur görün. Sezeryanda nescafe ve kayısı suyu içmek ne işe yarıyor? Ben koymadım da
Bende de oluyor bebek baskı yapıyor o kısıma. Ödüm kopuyor suyu falan patlatmasin diye. Sanci değil bence bu. Sanci ya bele ya da kasığa girip her 15 dk da bir geliyor örneğin yani düzenli ve devamlı olması lazım.Kızlar iyi akşamlar
Vajina bölgesinde batma oluyor arada yalancı sancı olabilir mi sizce
Anladim cnm o yuzden yapmislardir o zaman buraya soylesem oyle yapmazlar sanırım.
Senin saat kacta cnm.ptesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?