Kontrole geldim kızlar herşey yolunda kilosu 3200 gr dedi ama bacak boyunu tam ölçemedi katlamıştı haftaya için randevumuz alındı saat 8 de ameliyat olucam 6.30 da yatış olucak. Covid testi için de gece kim kalicaksa o yaptırsın dediler ziyaretçi de izin vermiyorlar ama anane babaanne gibi yakınlara izin veriliyor dendi.
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımMaşallah yavrunasağlıkla kavuşun canım. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah.
Bi işe yaramadı ama neyseO bordo berelilik sende de var yalnız kar yağınca çocuklarla koşturarak kar topu oynamak nedir
Ameliyat deyince doğumdan başka bişi gelmiyor aklımaNormal ameliyat derken doğum olarak değil diğer hastalıkların ameliyatında kimseyi almıyorlarmış canım normal doğumda da misafirin gelir herhalde . Bende kimseyi istemiyorum sadece oğlum gelebilirse gelsin yeni doğum yapicaz biz hassasız bebek hassas nolur nolmaz tedbirli olmak lazım diye düşünüyorum. Sağol canım benimki yerinde dursun kanala falan girmesin zaten sezaryan olucam beni ugrastirmasin
Korkma canım o senin mucizen babacığını tabi ki unutmayacaksın ama acını hafifletecek inşallahSağol canım sorduğun için1.5 ay bekledim 7 dk muayane sürdü. Sağolsun nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun dedi. Sezeryan dedim zaten plesantam hala bir kısmını kapattığı için.. normal doğum tarihinde bir hafta önce alırız dedi. 2 şubat gibi. Ben haftaya alır diye düşünüyordum. Salı günü son kontrole gel dedi bakalım 39. Hafta daha mı iyi olur bilemiyorum.
Hiç hazır hissetmiyorum yayani 1 ay sonra da hiç hissetmeyeceğim gibi. Ameliyattan korkuyorum,bebeğime bi şey olur diye korkuyorum Doğunca o kadar zamanımızı alacak ki babamı unutacağız gibi geliyor
Sana da aynısı mı oldu ben de evdekilere öyle diyordum bugün 1 hafta arayla hiç değişmemiş kilosu 3300 demişti yine aynı ama geçen hafta önce 3100 sonra 3200 usgden kalkmadan hemen önce de 3300 demişti Nuran hanım bu hafta da 3300 dediSağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım1 haftada kilo almamış gecen haftaki kilosuyla aynı nerdeyse ama doktor da ölçemedi sanki canım sıkıldı ona
Sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım1 haftada kilo almamış gecen haftaki kilosuyla aynı nerdeyse ama doktor da ölçemedi sanki canım sıkıldı ona
Hep birebir haftasıyla uyumlu gidiyordu bu hafta bacağını katlamış tam ölcemiyorum ama 3200-3300 arasi bişey dedi gecen hafta zaten 3175 di hiç mi kilo almadi anlamadım ki yada uğraşmak istemedi kan akımına iyi besleniyor dedi. Aman artık son haftalarda hepten kayış kopuyor doğumda görücezSana da aynısı mı oldu ben de evdekilere öyle diyordum bugün 1 hafta arayla hiç değişmemiş kilosu 3300 demişti yine aynı ama geçen hafta önce 3100 sonra 3200 usgden kalkmadan hemen önce de 3300 demişti Nuran hanım bu hafta da 3300 dediSenin ölçümler haftasıyla uyumlu mu nasıl çıkıyor?
Aynen öyle burda giden arkadaşlarda var o yüzden çok bişey demek istemiyorum insanlık olarak çok iyi , çok merhametli bir doktor. Ama son anda ne dediğini bilmiyor geçen hafta suyun az dedi bu hafta gayet iyi dedi bu hafta kilosu bir garip oldu . Normal doğum isteyen arkadaşlar ısrarcı olun eğer ki çok istiyosaniz yoksa sezaryan a yönlendiriyor sancı yoksa suni isteyin son anda.Bu nuran.hanm da son.dk. bi acayiplesiyo sanrm
Abla önce tökü anne, bırak onu diyip saklandı ama az önce yanağına tombik yapmaya çalışıyorduHadi geçmiş olsun canımEvde daha rahat olursun inşallah Emiyor mu yakışıklı oğlun? Abla nasıl karşıladı kardeşini?
Doğum kanalına girince sezeryan olmuyor Mu? Bir de doğum kanalı tam olarak neresi oluyor?Normal ameliyat derken doğum olarak değil diğer hastalıkların ameliyatında kimseyi almıyorlarmış canım normal doğumda da misafirin gelir herhalde . Bende kimseyi istemiyorum sadece oğlum gelebilirse gelsin yeni doğum yapicaz biz hassasız bebek hassas nolur nolmaz tedbirli olmak lazım diye düşünüyorum. Sağol canım benimki yerinde dursun kanala falan girmesin zaten sezaryan olucam beni ugrastirmasin
O kadar detaylı bilmiyorum ama kanala girdi mi artık sancı olabilir, bebek baski yapabilir sezaryan da normal doğuma dair bişey olsun istemez doktorlar genelde o yüzden zamanından önce almaya bakarlar. Ama şimdi bilinçli doktorlar sezaryanda bile sancınin başlamasını bekliyor ki çocuk kendi istediği zaman gelmiş olsun diye.Doğum kanalına girince sezeryan olmuyor Mu? Bir de doğum kanalı tam olarak neresi oluyor?
Biz ayni hastaneye gttigimz.icin.soruyo olabilir
gecmis olsun canim ii.dinlenmelerSorun yok hepimiz aynı hastaneye hattı çoğumuz da aynı doktora gidiyoruZresimleri nuran hanım çektirmiş kendi teliyle whatsaptan mesaj atıp isticem...
Biz eve geldik, darısı en kısa zamanda hepinize arkadaşlar... Şimdi ilgi bekleyen bi abla varhepinizi öpüyorum Allaha emanet olun.
Aynen öyle burda giden arkadaşlarda var o yüzden çok bişey demek istemiyorum insanlık olarak çok iyi , çok merhametli bir doktor. Ama son anda ne dediğini bilmiyor geçen hafta suyun az dedi bu hafta gayet iyi dedi bu hafta kilosu bir garip oldu . Normal doğum isteyen arkadaşlar ısrarcı olun eğer ki çok istiyosaniz yoksa sezaryan a yönlendiriyor sancı yoksa suni isteyin son anda.
Benim pazartesi. Doktor 11 gibi alırım dedi.seninki kaçta olacak?Kizlar ya simdi pzt dogumu olanlar.kimler ve saat kacta
Benm 9 olmadan alrz dediBenim pazartesi. Doktor 11 gibi alırım dedi.seninki kaçta olacak?
Sütün nasıl canım tazyikli geliyor olabilir mi ?Abla önce tökü anne, bırak onu diyip saklandı ama az önce yanağına tombik yapmaya çalışıyorduEmiyor ama bi kusma olayı var. Devam ederse pazartesi dra hatırlatıcam, anne karnında enfeksiyon kaptıysa ondan kaynaklı olabiliyor, kusmalar geçmezse hatırlat bana mutlaka dedi.
Bu nuran.hanm da son.dk. bi acayiplesiyo sanrm
Ben de son 2 muayenede bir gariplik sezdim Nuran hanımda ama çok kondurmak istemedim. İlgili ve işinin uzmanı sonuçta, biz de biraz metanetli olup sabredersek orta yolu buluruz diye düşünüyorum. Ama tecrübesiz olup evhamlı da olunca sanırım doktor da çok beklemek istemiyor sezaryenle gelsin biran önce uzamasın diye mi düşünüyor nedir. Mesela 2 önceki muayenede kanala girmeye başlamıştı benimki doktor herşey yolunda olunca çok sevinmişti erken gelecek bu çocuk diye. Dün baktı kanalda yüzü istediği yöne dönük değil doğum için daha zaman var; herşey normal olduğu halde görünür biçimde morali bozuldu. Yürüyüşümü günde 2 saate çıkardı. Bir de eğer bu hafta kanala girmezse sezaryen olabilire getirdi. Halbuki daha 38deyim.Aynen öyle burda giden arkadaşlarda var o yüzden çok bişey demek istemiyorum insanlık olarak çok iyi , çok merhametli bir doktor. Ama son anda ne dediğini bilmiyor geçen hafta suyun az dedi bu hafta gayet iyi dedi bu hafta kilosu bir garip oldu . Normal doğum isteyen arkadaşlar ısrarcı olun eğer ki çok istiyosaniz yoksa sezaryan a yönlendiriyor sancı yoksa suni isteyin son anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?