Yürürken aşağı tarafım ağrıyor onunla beraber karnım sertleştiriyor ve ağrı oluyor. Sanırım yürüdükçe bebek aşağı inio o yüzdenKızlar bende 2 gündür yürüyüş yapıyorum iyi geliyor ama ben yürüyüş yaparken karnım hep taş gibi oluyor sizlerde de oluyor mu? Birde yalancı sancılar başladı bende galiba namaz kılarken secdeden ayağa kalkınca adet sancısı gibi giriyor sonra geçiyor...
Canım zaten doğumu ebeler yaptırıyor.. mesai saatine denk gelirse dr giriyor...ki ben 2 doğum yapmış biri olarak ikisi de mesai dışına denk gelmişti biri akşam biri gece... benimde dr um hastaneden ayrıldı ilk baştan beri ona gidiyordum.. baya boşlukta kalmış gibi hissettim kendimi yarın ilk defa başka dr a randevu aldım nasılsa ebeler e emanetiz düşüncesiyle çok takmamaya çalışıyorum.. Yani dr değiştirmemi tavsiye etmem özellikle de cati muayenesi yapmadı diye... Ama tabi başka sıkıntın varda bilemem...Ozel hastaneye gidiyorum. Ufak bi hastane. Ebe de doğumlari biz yaptırıyoruz demeye getirdi aslinda. Gece nirmal dogum olursa epidural yapmıyorlar anestezi doktoru bilmiyormuş. Gece doktor çağırmak extra 1500 tl.
Kafam çok karisti doktorumu ilgisiz gordum. Normal dogumla ilgili hic bir sey konuşmadık yapmam gerekenler, ya da nasil başlayabilir, ne zaman hastaneye gideyim vs.ebe Epizyo her doğumda standart yapiyoruz dedi bi de. Benim illa sezeryan ya da normal olsun gibi bi düşüncem yok. Doktor değiştirmek için çok mu gec
Yarın bende dr a sorayim diyorum bakalım unutmazsam.. yürüyünce sertleşmeyi.Yürürken aşağı tarafım ağrıyor onunla beraber karnım sertleştiriyor ve ağrı oluyor. Sanırım yürüdükçe bebek aşağı inio o yüzden
Sor bakalım ne diyecek canım yazarsın buraya benim kontrolüm 1 şubatta dahaYarın bende dr a sorayim diyorum bakalım unutmazsam.. yürüyünce sertleşmeyi.
Doktor iç kısım için fitil dış için de bi krem yazmıştı bana , ciddi bir meseleymiş doğumu normalden sezeryana çevirebiliyorsun .çocuğa geçmemesi için .doktorunuzla paylaşmanızda fayda var
Aynen benim kanimda düşük diye bi.unite kan ayirttircak.doguma girmeden
Allah yardımcın olsun canım anestezi şekline karar verdin mi ?Aynen benim kanimda düşük diye bi.unite kan ayirttircak.doguma girmeden
Bazen bu muayeneler tetikliyor sanırım doğumu hadi hayırlısıYirim seni
dün ki açıklık muayenesinden mi bilemiyorum (daha önce başıma gelmemişti), günlük akıntımda çok hafif lekelenme var.
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah bebeğiniziKizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
İnşallah hemen toparlar yavrun kendini ve yanına gelirKızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
Bilgilerinizi yazarsanız listeye eklerimmerhaba benide ekler misiniz zaman gecmiyo cok bunaldim bekleyemiyorum sohbet ederek zamani gecirebilirim
Benim de aynı yürüyüş yaparken sert karnım. Ama ağrı yokYarın bende dr a sorayim diyorum bakalım unutmazsam.. yürüyünce sertleşmeyi.
Bu benim ama tansiyon 12-7 ya da 8 normal yani ama nabız ateş ediyor 110dan sonra bu dediklerini hissediyorum hele 130 lara çıkınca fenalık geliyo böyle nefes alamıyor da oksijensizlikten bayılacakmışım gibi...ama eskiden daha sık oluyordu şimdilerde azaldı.Kızlar bişey sorucam. Benim ara ara başım dönüyo gibi oluyo böyle nabzım falan çok hızlı atıyo az çnce tansiyon ölçtüm 11.5-8 çıktı nabız da 98. Bişey yapmam gerek mi aranızda yaşayan var mı böyle
sabah ilk alicam dedi 9 gibi senin.?Benimde carsamba dogum covid negatif bizimdekacta dogumun
yas 23. trabzon. birinci cocuk.cinsiyet kiz. isim dilaBilgilerinizi yazarsanız listeye eklerim
İYİ akşamlar ben de karnım düştü gibi hissediyorum hareket hissediyor musunuz peki doğuma yakın hareket azalır diyorlar ya o yüzden soruyorumBi aksilik olmazsa daha gitmicem canım cumartesi 6.30-7 gibi yatış dedi o zaman giderimama karnım baya düştü oturamıyorum bile inşallah bekler
Benim 3 defa kanama olmuştu ilkinde yerleşme kanaması demişti doktorum az geliyorsa stres yapmayinNişan geldi sanıp doktorumu aradım nst ye gir dedi . Nst de sancı çıkmadı. Ama hafif pembe kahve lekelenmem devam ediyor. Doktor bebek yerleşiyordur dedi ama tam anlamadım telde. Yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım. Annemler cumartesi gelecek o zamana kadar kalsaydı bari . Şimdi her an başlayacak diye panik oldum biraz.
Hayırlı sağlıklı huzurlu doğumlar olsun İnşallahCok teşekkür ederimsaglikla bi dogsaydi beklemekte zor bu sekilde surekli nst ye bağlıyorlar, karnim tok oldugu için hemen sezeryanada alamadilar
Hayırlı sağlıklı huzurlu doğumlar olsun İnşallah
Az geliyor damla damla benim doktorumda ona benzer bir şey söyledi telefonda. Bakalım ilk çocuğun bilgisizliği de var . Sağlıkla gelsin bebeklerimizBenim 3 defa kanama olmuştu ilkinde yerleşme kanaması demişti doktorum az geliyorsa stres yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?