2021 Şubat Anneleri

Yürürken aşağı tarafım ağrıyor onunla beraber karnım sertleştiriyor ve ağrı oluyor. Sanırım yürüdükçe bebek aşağı inio o yüzden

Canım zaten doğumu ebeler yaptırıyor.. mesai saatine denk gelirse dr giriyor...ki ben 2 doğum yapmış biri olarak ikisi de mesai dışına denk gelmişti biri akşam biri gece... benimde dr um hastaneden ayrıldı ilk baştan beri ona gidiyordum.. baya boşlukta kalmış gibi hissettim kendimi yarın ilk defa başka dr a randevu aldım nasılsa ebeler e emanetiz düşüncesiyle çok takmamaya çalışıyorum.. Yani dr değiştirmemi tavsiye etmem özellikle de cati muayenesi yapmadı diye... Ama tabi başka sıkıntın varda bilemem...

Yirim seni

dün ki açıklık muayenesinden mi bilemiyorum (daha önce başıma gelmemişti), günlük akıntımda çok hafif lekelenme var.
Bazen bu muayeneler tetikliyor sanırım doğumu hadi hayırlısı
Kizlar kendme.geldim
Iyym.gebel.oldm spinal yapamadilwr bel rahstszlgmdan dolaui
Bebis iii 2900lerde kilosu ama.ii ben de hafif agrm. Var
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi ağrıların da umarım bir an önce geçer
Kızlar çok şükür çıktım.0rahat geçti sezeryan. Bebek çıkarken 1 Kez kordon boynuna dolanmış. O yüzden şuan oksijen alıyor yoğun bakımda. İnşallah sağlıkla çıkar kuzum
İnşallah hemen toparlar yavrun kendini ve yanına gelir Kordon dolanması sezeryanda da olabiliyor muymuş ilk kez duydum

Bu benim ama tansiyon 12-7 ya da 8 normal yani ama nabız ateş ediyor 110dan sonra bu dediklerini hissediyorum hele 130 lara çıkınca fenalık geliyo böyle nefes alamıyor da oksijensizlikten bayılacakmışım gibi...ama eskiden daha sık oluyordu şimdilerde azaldı.
Sanırım hemoglobin değeri düşünce de bunu yapıyor biraz ama yine de doktoruna söylemeyi unutma

Nişan geldi sanıp doktorumu aradım nst ye gir dedi . Nst de sancı çıkmadı. Ama hafif pembe kahve lekelenmem devam ediyor. Doktor bebek yerleşiyordur dedi ama tam anlamadım telde. Yarın kontrolüm var hayırlısı bakalım. Annemler cumartesi gelecek o zamana kadar kalsaydı bari . Şimdi her an başlayacak diye panik oldum biraz.

Bi aksilik olmazsa daha gitmicem canım cumartesi 6.30-7 gibi yatış dedi o zaman giderim ama karnım baya düştü oturamıyorum bile inşallah bekler
İYİ akşamlar ben de karnım düştü gibi hissediyorum hareket hissediyor musunuz peki doğuma yakın hareket azalır diyorlar ya o yüzden soruyorum

Benim 3 defa kanama olmuştu ilkinde yerleşme kanaması demişti doktorum az geliyorsa stres yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…